تحلیل وضعیت بیت کوین و اتریوم: آیا زمستان کریپتو در راه است؟

با درود و احترام.

:downwards_button: درحالیکه برای دومین هفته متوالی،جریان ورودی سازمانی(ETF ها) در بیت‌کوین منفی بوده و فعلآ اوضاع خوبی رو نداره. در عوض اتریوم فعلآ داره ازش حمایت میشه و چهار هفته متوالی ورودی داشته.:double_exclamation_mark:
:pushpin:اما… نکته‌ای که هست برای اتریوم هم حمایت‌ها از ETF ها در رقم‌های پایینی قرار داره و با این سطح از ورودی، «نمیشه به ادامه روند صعودی امیدوار بود».
:comet: اگر سوخت روند صعودی تأمین نشه،بهار بولران مارکت به زودی به زمستون تبدیل میشه و خیلی زود با گاوهای بازار باید خداحافظی کنیم تا بولران بعدی یعنی سال 2030.

:police_car_light:پس کاملا حواستون به مارکت باشه؛ و بدونید برای سرمایه‌گذاری، بیگدار به آب نزنید:red_exclamation_mark:.

شادیتون آرزومه.

2 لایک‌کرده

من به شخصه خیلی به اتریوم امیدوارم

2 لایک‌کرده

درود بر شما. سپاس از اشتراک‌گذاری نقطه نظرتون.
اما به نظر من بیت‌کوین اگه بتونه ۱۰۶۸۶۸ هزار رو رد کنه و تثبیت بده و سپس با شدت هرچه تمام‌تر مرز ۱۰۸۰۰۰ دلار و بشکنه؛ یقین بدونید که هانت ۱۱۴۰۰۰ و ۱۲۰۰۰۰ دلار دور از انتظار نیست. اما… با توجه به وضعیت دو هفتۀ اخیرش در ورودی ETF ها و همینطور ضعف در حجم حرکت روند صعودی، احساس می‌کنم با مخاطراتی همچون نزول به نواحیه ۹۹ تا ۹۸ ، و در صورت عدم پایداری، حتی دیدن ۷۵۰۰۰ با توجه به شروع زمستون مارکت، دور از ذهن نخواهد بود.

2 لایک‌کرده

بله کاملا با شما هم نظرم محدوده مقاومتی 106500 الی 107000خیلی مهمه و از سمتی دیروز شاهدش بودیم که قیمت واکنشش به این محدوده کاهش قیمت بوده
و از سمتی هم دعوای زرگری این دو سیاستمدار میتونه یهو با ی توییت ماسک سر برطرف کردن سو تفاهم ها ی رشد خوبی رو از بازار ببینیم البته این سناریو تکرایه و لوسه ولی میتونه شدنی باشه

در هر صورت کیفیت تحلیل های شما عالیه و لذت میبرم تحلیل های شما رو میخونم :heart:

2 لایک‌کرده

سلاممن یا نضرات شما مواقت میکونم چون شماها خیلی از من بهتر میدانید

**

**

موافقم. بله با رد کردن این نواحی البته با حجم بالا، هانت سقف ‌های جدید دور از انتظار نیست.
خیلی محبت داری. سپاس بیکران آقا:folded_hands:t2::rose:

2 لایک‌کرده

درود بر شما. محبت دارید دوست عزیز.:folded_hands:t2:

1 لایک

بنده هم همینطور. کاملا موافقم.

2 لایک‌کرده

کوچیکتم داداش شماها سرورین برای من دوستن دارم

1 لایک

بچها همتون پیش من کادو دارین این قول میدم

1 لایک

اختیار دارید حسن آقا… شما آقایی.

اما حسن‌آقا کادو بابت چیه؟:smiling_face:

1 لایک

بابت دوستی هم کاری ما ایرانیا قیرت او وحودمونعثه عزیز

داداش این ناشناس نهنگ خودم هستم

محبت داری آقا :folded_hands: صدالبته. غیرت وجودی ایرانی‌ها زبان‌زد خاص و عامه.

دم شما گرم :slightly_smiling_face:پس خیلی باید مراقب خودت باشی :wink: