تحلیل بیت کوین: آیا رکورد جدید در راه است؟ پیش بینی قیمت و زمان اصلاح؟!

با درود و احترام. آدینه بخیر و شادی. (بیت‌کوین – بازه هفتگی)

آیا بیت‌کوین می‌تونه یک رکورد جدید تاریخی (ATH) ایجاد کنه!؟
روند صعودی بیت‌کوین تا کجا ادامه پیدا می‌کُنه؟!
چه زمانی می‌تونیم انتظار پایان روند صعودی رو داشته باشیم!؟

به نظر می‌رسه بیت‌کوین موفق به شکستن خطوط مقاومت شده، گرچه چند ماه پیش شاهد یه شکست فیک هم بودیم، و همچنین به نظر می‌رسه که در شمع هفتگی قبلی یک الگوی شمعی چکشی داره که می‌تونه نشون‌دهنده تکمیل عقب‌نشینی بیت‌کوین به خطوط مقاومت (شکسته شده) باشه.چه بسا این هم فیک باشه.

تحلیل گذشته بیت‌کوین به ما میگه که به طور کلی، ماه‌های ژوئن و خصوصاً جولای جزو ماه‌های پُر سود بیت‌کوین بودند و ماه‌های آگوست و سپتامبر ماه‌هایی بودند که بیت‌کوین اصلاح قیمتی داشته.

ابزارهای تحلیل تکنیکال، پایان روند صعودی و آغاز اصلاح بیت‌کوین رو در حوالیه 23 ژوئن تا 4 آگوست (2 تا 11 تیر ماه) نشون میدن.
3
از نظر امواج الیوت، به نظر می‌رسه بیت‌کوین در حال تکمیل موج اصلی 5 هست، چون موج اصلی 3 امتداد پیدا کرده.

با توجه به مطالب بالا، من انتظار دارم بیت‌کوین در هفته‌های آتی روند صعودی 10 درصدی رو برای ثبت یک رکورد قیمتی (ATH) رو در حوالیه 117300 تا 130000 هزار دلار داشته باشه. و بعدش میشه انتظار شروع اصلاح اصلی رو داشت.

نظر شما در مورد حرکت آینده بیت چیه؟ فکر می‌کنید بیتکوین بتونه یه سقف جدید بزنه؟ و در چه زمانی و با چه قیمتی؟

توجه: اگه بیت‌کوین به زیر 100,000 دلار سقوط کنه، باید انتظار کاهش بیشتر را داشته باشیم.

فراموش نکنید که در معاملات خودتون حتماً حد ضرر (Stop loss) بذارید و استراتژی خودتون و دنبال کنید. لطفاً :white_check_mark:’لایک’:white_check_mark: فراموش نشه. :folded_hands::blush: شاد و سربلند و پیروز باشید.

4 لایک‌کرده

درود بر شما
طبق دیدارهای تاریخی هم ،روند صعودی به پایان رسیده و باید شاهد ریزش قیمت بیت کوین باشیم

1 لایک

با درود و احترام جناب خالدیان.
افتخار دادید آقا. نظرتون برام خیلی قابل احترامه. اما متأسفانه در این خصوص با شما هم نظر نیستم. و با توجه به بررسی‌های بنده و یافتن برخی ادله، نظرم رو در این پست انتشار دادم.
اما بی‌نهایت از شما ممنونم که نظرتون و به اشتراک گذاشتید. سپاس :folded_hands: :bouquet:

1 لایک

درود و سپاس از شما
شاید بنده یه سری دیتاها رو در ندیده باشم.
دوباره دیتاها رو بررسی می کنم . سپاس بی کران از شما جناب کیانی بابت نظرات خوبتون🌷

1 لایک

خواهش دارم قربان.
شرمنده می‌فرمایید. اما در بازۀ هفتگی کاملاً مشهوده.
ملاحظه بفرمایید لطفاً.

2 لایک‌کرده

متشکرم جناب کیانی عزیز
پس ،اینطور از نظرات شما پیداست ، من یه سری دیتاها رو ندیدم و باید در محاسباتم تجدید نظر کنم … البته تا وقتی که بفهمم چه دیتاهایی رو در نظر نگرفتم کمی زمان می بره …
بازم از شما متشکرم

1 لایک

نفرمایید دوست من.
اونچه که دیده بودم و فقط تقدیم کردم. امیدوارم اسباب سو تفاهم نشده باشه.

ناگفته نمونه که🚨 ** تا مادامی که همه انتظار رشد بازار رو داشته باشن، معمولا مارکت ثابت کرده که خلاف اون عمل میکنه و این جو مثبت‌اندیشی، میتونه برای بازار سم باشه و خیلی خطرناک.**

بهروز باشید.

2 لایک‌کرده