بحث و گفتگو پیرامون «بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی بدون تحریم را بشناسید؛ آپدیت ۲۰۲۶»

دسترسی به صرافی ارز دیجیتال خارجی بدون تحریم، دغدغه اصلی معامله‌گران ایرانی است. محدودیت‌های بین‌المللی، احراز هویت در صرافی‌های بزرگ را دشوار کرده، اما هنوز فرصت‌هایی برای فعالیت در صرافی‌های بین‌المللی وجود دارد. این مقاله به معرفی بهترین صرافی‌های خارجی می‌پردازد که بدون نیاز به احراز هویت یا با احراز هویت آسان، امکان معامله را برای کاربران ایرانی فراهم می‌کنند. با این راهنما، می‌توانید با اطمینان بیشتری در این بازارها فعالیت کنید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی بدون تحریم را بشناسید؛ آپدیت ۲۰۲۶» شکل گرفته است.

6 لایک‌کرده

:japanese_symbol_for_beginner::puzzle_piece:بهترین صرافی خارجی برای ترید صرافی البانک (Lbank ) هستش از همه نظر خوبه و تو کمپین جدیدش به هر کسی که با کدرفرال کمپین جدیدشون که کلمه USDT99 هست ثبت‌نام کنه 100تتر بونوس فیوچرز برای معامله میده.

1 لایک

سلام من که تقریبا ۲ سالی هست با اوربیت کار میکنم،درکنار خدمات بدون احراز هویت،صرافی باید کمپین های متعدد برای گرفتن بونوس و پشتیبانی واقعی که مشکل آدمو حل کنه داشته باشه، که اینارو من تو اوربیت دیدم.

صرافی اوربیت واقعا صرافی خوبیه
پشتبانی قوی امنیت بالا بدون اسپرد و رابط کاربری جذاب

سلام و درود خدمت کسانی که این متن رو میخوانند
مقاله درست بود اما تجربه شخصی بنده اثبات کرده که بهترین صرافی واسه ما صرافی هست که به فارسی زبانان پشتیبانی و خدمات کاملی بده مثل صرافی اوربیت

سلام و وقت بخیر.

از نظر بنده اوربیت برای ما ایرانی ها بهترین صرافی حال حاضره چون هم پشتیبانی و امنیت قوی داره هم در زمان قطعی نت وصل بوده به شخصه از اوربیت راضی ام

بنظر بنده اوربیت بین این چندتا صرافی هم سطح خودش از جمله البانک ، بیت یونیکس ، توبیت و… کارمزد و رابط کاربری نسبتاً بهتری داره و اختلاف قیمت بسیار کم ارزها و پشتیبانی عالی
بهترین صرافی برای ایرانیا

سلام من چند وقتی میشه وارد صرافی اوربیت شدم و امکاناتش نسبتا خیلی بهتره . کارمزدش مناسبه ریسک کنترل و نیاز به احراز هویت نداره پشتیبانیش خوبه و بهترین مزایاش کمپیناشه که هر ماه کمپین های متنوع میدن

اوربیت بهترین صرافی ای هستش که بنظر من تا سال ها ، بهتر از اوربیت نمیاد و اگه بیاد ورژن آپدیت شده خودشه
چه از نظر کارمزد و چه بونوس و امنیت معاملات واقعا بینظیره مخصوصا پشتیبانی ۲۴ ساعتش:heart:

درود
من با اکثر صرافیا کار کردم اما از نظر امنیت ، پشتیبانی، فضای کاریه راحت ، کارمزد ،ارزهای متنوع ، کمپین و جوایز عالی اوربیت از همه پیشی گرفته بیش از دو ساله با این صرافی کار میکنم واقعا بی نظیره:fire:

صرافی Ourbit با کارمزد صفر در اسپات اهرم‌های متنوع فیوچرز پشتیبانی زودهنگام از نت ملی سود بالای بخش earn و پشتیبانی شبانه‌روزی فارسی به نظر من گزینه‌ی مناسب تری نسبت به سایر صرافی‌هاست.
بونوس هم داره.

صرافی Ourbit با کارمزد صفر در اسپات اهرم‌های متنوع فیوچرز پشتیبانی زودهنگام از نت ملی سود بالای بخش earn و پشتیبانی شبانه‌روزی فارسی به نظر من گزینه‌ی مناسب تری نسبت به سایر صرافی‌هاست.
بونوس هم داره.

صرافی اوربیت نسبت به بقیه ی صرافی ها امکانات بسیار خوبتری داره و حتی می‌تونه جای بروکر رو هم بگیره چرا که گفت ارز های فارکس رو هم پشتیبانی میکنه
ایکی از ویژگی هاش پشتیبانی این اپ هست که واقعا بینظیره

سلان تجربه من از استفاده از چند صرافی بهترین گزینه برای ایرانی ها صرافی اوربیت هست
اسپات با کارمزد صفر است ودر دی ماه جبران خسارت قطعی نت انجام دادند و در زمان نت ملی صرافی اوربیت با نت ملی باز میشد

كوينكس نمك نشناس با ايرانيان رشد كرد و حالا مارو محدود كرده ..واريز كردم و فريز كرده

صرافی کوینکس که تحریم کرده و پول خیلی از ایرانیا رو فریز کرده و ال بانک برای اسپات خوبه به خاطر تنوع بازارش و کارمزد و اسپرد منطقی ولی اصلا بدرد فیوچرز نمیخوره . برای فیوچرز توبیت خوبه و ایکس تی.

دوستان من امروز قوانین و مقررات صرافی اوربیت رو خوندم دیدم ایران رو هم جزو مناطق ممنوعه اش آورده ، دیگه نگران شدم بیخیالش شدم .

در حال حاضر توبیت بنظرم بهترین گزینست واسمون،پشتیبانی خیلی خوبی هم واسه کاربرای ایرانیش داره

1 لایک

تروخدا یکی بهم بگه کدوم صرافی الان خوبه پدرم منو دیوونه کرده من ک مال این حرفا نیستم . اوربیت خوبه ، بابام رفته بیت پین الان تو هوش مصنوعی خوندم تحریم شده