فرصت رشد دوج‌کوین؟ تحلیل هفتگی doge و پیش‌بینی قیمت تا 1 دلار 🚀

https://hub.arzdigital.com/uploads/default/original/3X/9/c/9c93fff9c0c2613279b9465d267aa34c863015c0.jpeg
با درود و احترام.

:writing_hand:t2: دوج‌کوین در تایم فریم هفتگی وارد بخش دیگری در الگوی گسترش صعودیش شده.

:part_alternation_mark:چنانکه در نمودار می‌بینیم، این آخرین منطقه مقاومت معتبر و قوی (0.22) ، هم برای قیمت و هم برای کانال هست؛ و پس از شکست اون، انتظار افزایش بدون وقفه‌ای برای این توکن با اهدافی حدود 0.4 و 0.6 دلار را داریم. این شکست حتی می‌تونه DOGE رو به $1 برسونه.
:red_circle:
دوج، بزودی از حالت خواب بیدار میشه و از بازار پیروی میکنه و با شمعهای روزانه +15٪ پیشتاز ارزهای دیگه خواهد بود.

:warning:سلب مسئولیت: ((معامله بر اساس تصمیم خودتون لطفا.)) در صورت تمایل به پست‌های تحلیلی+سیگنال، لایک :heart: فراموش نشه لطفا.
موفق و بهروز باشید.

1 لایک

باسلام وقت بخیر این تحلیل برای دوج کوین اصلی که رتبه زیر 10روداره یاهمین دوج2 ممنونمیشم اگر تفکیک کنید اعداد به نظرم به دوج معروف اشاره دارند

1 لایک

با درود و احترام و عرض پوزش به واسطۀ خطای پیش‌آمده. کاملا فرمایش شما متینه و این تحلیل مربوط به دوج‌کوین هست نه دوج2.

ممنون از اشارۀ بجای شما.:folded_hands:t2::rose:

2 لایک‌کرده

من بیمارم رنج عذاب دارم چه بنویسم

با درود. در درجه اول براتون صحت و سلامتی آرزو می‌کنم و در درجه دوم امیدوارم جملگی دوستان، خطاهای این حقیر و به بزرگواری خودشون ببخشند.

سپاس از همراهیتون.

چرا شما به من کمک می کنید ولی اجازه برداشت نمی دهید

جناب لطیفی منظورتون و درک نمی‌کنم!؟