خط روند شکسته شده PEPE/USDT و بازار صعودی پیش رو⁉️
با درود و احترام.
نمودار پِپِه رو در تایمفریم 3 روزه میبینید. کاملٱ محسوسه که سطوح مقاومتهای اصلی، توسط خط روند قرمز شکسته شده و بزودی قیمت میتونه حداقل تا اهدافی مانند 0.000017 دلار افزایش داشته باشد.
اما ممکنه که اشتباه کنم؛ پس ((بر اساس اطلاعات خودتون معامله کنید.))
دوست عزیز هیچ شخصی نمیتونه با اطمینان 100% برای دوستان تحلیل بذاره. بدین معنا که همیشه تحلیلها بر اساس احتمالات (با توجه به فکتهای تکنیکال و فاندامنتال) ارائه میشه. امیدوارم شما با قوانین احتمالات آشنا باشید.
در نهایت یه تحلیلگر با توجه به احتمالات، میآد و در انتهای تحلیل، از خودش سلب مسئولیت میکنه؛ تا عزیزانی که تمایل به استفاده از اون تحلیل و دارند؛ بر اساس بررسیهای نهایی خودشون، تصمیم معاملاتیشون رو بگیرند.
حالا این جملات سلب مسئولیتی تحلیلگران، انواع مختلف داره که بنده هم از یکیشون استفاده کردم.
از این به بعد از جملات دیگه استفاده میکنم که اسباب سوء تفاهم، با عزیزانی چون شما رو فراهم نکنه.
اما یه سوال از شما دارم بزرگوار؟ و اون اینکه « تا بحال شده از دوستانی که تحلیل میگذارند و سعی دارند که راه آیندۀ بازار و برای هموطنان خودشون تا حدی شفاف کنند؛ تشکر کردی؟
ای کاش در درجۀ اول شاکر باشیم؛ بعد منتقد!
متأسفانه این روزآ، بازار نوسانات بسیار زیادی داره. ضمن اینکه شما هم ارزی رو جهت سرمایهگذاری انتخاب کردی که به پُر نوسانترینهایِ بازار شهره است.
پس بنابراین طبیعیه که همونطور که در صعودها باهاش همراهی؛ در صورت اصلاح ( اگر حد ضرر نگذاشتی برای چنین مواقعی و نتونستی از معاملهت خارج بشی)، هم باهاش همراهی کنی تا قدری زمان بخوره و شرایط بازار صعودی بشه و اصل سرمایهت و بهت برگردونه.
سلام و وقت بخیر دوست عزیز هیچ انسانی نمیتونه بگه تحلیل 100درصد درست از آب در میاد هر کی بگه دروغ میگه چون بازار هیچکس نمیتونه بفهمه تحلیل جزو ی قانونی هر کسی طبق نظر خودش تحلیل میکنه ممکنه درست از آب در بیاد ممکنه اشتباه خیلی جاها دیدم همه میگفتن بازار میره بالا مثل ده روز پیش ولی بازار ریخت الآنم خیلیا میگن برمیگرده ولی بازار اکثر وقتا برعکس کار میکنه ممکنه بریز تا برگرده.