در نمودار یک ساعته، اتریوم در حال تشکیل الگوی فنجانِ (COP)؛ که نشوندهنده یک روند صعودی قوی هست. بعد از تشکیل کف هلالیِ « فنجان »، اتریوم به سمت مقاومت خطِ گردن در ناحیۀ حدودیِ ۳۸۷۰ دلار (ناحیۀ حمایت استاتیک) به حرکتش ادامه میده. و شکست قطعی بالای این سطح میتونه منجر به یک حرکت صعودی قوی بشه.
پس استراتژی معاملاتی کوتاه مدت امروز اتریوم 05/05/1404 به این صورت میشه که :
در صورت روند نزولی: حوالیِ ناحیه ۳۸۵۰ خرید میزنیم.
و حد ضرر و در ناحیه ۳۸۲۰ قرار میدیم.
و انتظارمون رسیدن به هدفِ: در درجۀ اول حوالیِ ۳۹۳۰ دلاره. و در صورت ادامۀ روند صعودی، رسیدن به اهدافی چون ۳۹۶۰، ۴۱۰۰ و ۴۲۵۰ دلار هست. البته در صورتیکه چهارشنبۀ همین هفته (یعنی دو روزِ دیگه) فاند منفی به مارکت تزریق نشه.
دوست عزیز، ای کاش با دقت به کل مطلب توجه بفرمایید.
اونجا که عرض شده : « و حد ضرر و، در ناحیه ۳۸۲۰ قرار میدیم.»
قرار بر این نیست که کلیۀ دیدگاهها و تحلیلها 100% صحیح باشند. تحلیل بر پایۀ احتمالات استواره نه یقین. اصولاً از هر 10 تحلیل اگر 8 تحلیل صحیح باشه؛ میتونه وینریت و برآیند خوبی داشته باشه.
از طرف دیگه توی این بازار اصولاً ما با افراد بسیار زُبده و سرمایهداری (نهنگهای بازار) سر و کار داریم که برای اینکه بتونند به مقصود خودشون برسند؛ ترفندهای بسیاری رو بکار میبرند تا بتونند معاملهگران خُرد رو از پا در بیآند و سرمایهشون و مالخود کنند. چه بسا بصورت فیک بازار و ریزشی کنند. بنابراین قضاوت اینچنین میوته دُرست نباشه.
ضمن اینکه ممنونم از به اشتراک گذاشتن نظرتون. موفق باشید.
عزیز من جان من خداوکیلی یه قرون تونستم نیسته که بتونم بخرم میخوای باورت بشه میخواد نشه بنده خدا هیچ فکر تحلیل من نکنه فردا کشی ض رر کرد من تا ونش نمیتونم پش بدم