تحلیل اتریوم (ethusdt): نوید حرکت شارپی پس از اصلاح! 🚀

با درود و عرض احترام.

:coin:ETHUSDT تحلیل (3 روزه)

:pushpin:اتریوم به خط روند هفتگی نزدیک شد و یک اصلاح رو تجربه کرد. به نظر می‌رسه احتمالٱ یک حرکت صعودی دیگه برای ایجاد یک احساسهیجانی کاذب صعودی روی این کوین ببینیم. حتی احتمال شکست فیک بالاتر از خط روند نزولی هم وجود داره. با این حال، قبل از هر حرکت بزرگ، به نظر میآد یک اصلاح قابل توجه به سمت ناحیۀ سبز داشته باشه. اما همینجا این نوید و میدم که پس از اصلاح، انتظار دارم حرکت اصلی شارپی- صعودی اتریوم اتفاق بیوفته. :rocket:

:cross_mark:توجه داشته باشید که بستن یک کندل روزانه بالاتر یا پایین‌تر از سطوح باطل‌سازی، تمایل خرید یا فروش فعلی را بی‌اثر می‌کند.

موفق و بهروز باشید.

3 لایک‌کرده

اتریوم خیلی هنر کند 4000 تا حداقل 2ماه آینده ببیند موفق و پرسود باشید

1 لایک

درود و سپاس امید عزیز که نظرت رو به اشتراک گذاشتی.:folded_hands:t2::rose:

2 لایک‌کرده

خان ، هنوز کلامت منعقد نشده بود که اتریوم شد ۴۰۰۰ تا

2 لایک‌کرده

سلام. تحلیل شما برای یک سال آینده اتریوم چیه؟

با درود و احترام.

محبت دارید آقا محسن. انشاالله اتریوم با دستیابی به قیمت‌های بالاتر بتونه هولدرهای ایرانی رو بیشتر خوشحال کنه. ممنون از به اشتراک گذاشتن نظرتون.

1 لایک

با درود به آقا جواد گل.

گرچه سخته گفتنش، اما معتقدم تا سال آینده میتونه ۳۰٪ تعدیل داشته باشه ولی برای چهار سال بعد حدود 10000 تا 12000 دلار رو محتمل می‌بینم.

اتریوم قطعا 8000تا را خواهد دید بالای 7هزار میتوانید سئو سود کنید ،یا حق

1 لایک

با درود و احترام.
نظرتون برام قابل احترام و متینه. سپاس از اینکه قابل دونستید و نظرتون و در این پست ابراز کردید.:folded_hands:t2::rose:

1 لایک

آقای کیانی نظرتون راجب ارز ریپل چی ؟ آیا هنوز فرصت هست برا خریدش

1 لایک

سلام ممکنه اصلاح تا 3800از انریوم طی امروز نا فردا داشته باشیم؟ لژفا راهنمایی کنید

1 لایک

با درود و احترام دوست عزیز.
بله کاملٱ. هیچوقت نگران خرید ارزی نباشید. این بازار پویاست. منتها همیشه همچون یک شکارچی ، در کف‌ها بصورت پله‌ای خرید کنید و پس از صعود، دچار طمع نشید و بصورت پله‌ای بفروشید. با این طرز تفکر قول میدم که به سود مستمر برسید.
امیدوارم به پاسختون رسیده باشید. بدرود.

1 لایک

درودها مهربانو.
در حال حاضر موقعیت تحلیل ندارم؛ پوزش میخوام. اما قول میدم بزودی هم برای اتریوم و هم برای ریپل، تحلیل‌هایی رو تقدیم شما عزیزان کنم. بدرود.

1 لایک

تحلیل جدید اتریوم تقدیم شد. موفق باشید.

1 لایک

درود بر شما ممکنه ار ریپل هم یه تحلیل بذارید؟

1 لایک

با درود. در اسرع وقت سعی می‌کنم که تحلیل دلخواه‌تون و تقدیم کنم.

1 لایک