درود بر عارفخان نازنین.
سپاس بیکران آقا:folded_hands:t2:
سلام و خسته نباشید به آرمان عزیز واقعا عجب استراتژی رو گوش زد کردی خود من به شخصه همیشه از این ناحیه ضربه خردم.واقعا ممنونم.
درود… آقادمت گرم که این مطالب رویاد آوری کردی… اکثرمون ازاین موضوع ضربه خوردیم. ولی لعنت به طمع
درود بر شما دوست گرامی.
امیدوارم این تیپ پستآی من بتونه به نفع هموطنان عزیز و رنجکشیدهم باشه. و خیلی خوشحالم که مورد پسند شما دوستان قرار گرفته. سپاس از ابراز نظرتون.
مانا بتشید. محبت دارید. اشکالی نداره. ماهی و هر وقت از آب بگیری تازهست. این بازارم همیشه هست. فقطرباید با حواس جمع وارد بشی تا از حلاوت و شیرینیش لذت ببری. ممنون که نظرتون و به اشتراک گذاشتید.
سلام میشه منو راهنمایی کنید
من اصلا از ارز و این چیزا هیچی نمیدونم الان موقع خدمت سربازی منه موتورمو فروختم و با یکم پول ۲۰۰ تومن دارم به نظرتون طلا بخرم بذارم کنار تا دوسال دیگه یا بیت کویین
با درود و احترام.
انتخاب طلا یا بیتکوین امروز، روز سخته، چون به دلایل مختلف سوددهی بیتکوین به مراتب از طلا بیشتر شده.اما با توجه به زمان اعلامی سرمایهگذاری شما(۲ساله) روی بیتکوین توصیه نمیکنم. اگه ۴ ساله گفته بودید؛ شک نکنید میگفتم بیتکوین؛ اما الآن میگم طلا. موفق باشید.
با درود به حسنآقای گل.
دوست من اینی که پیشنهاد دادی؛ آیا راجع بهش تحقیق کردی که الآن توصیه میکنید؟! خدای ناکرده…!
مخلصیم داداش موفق باشی