تحلیل سولانا + روانشناسی طمع در ترید + نجات سرمایه 📈

شده تا به حال تو یه معامله‌ی برنده, فقط برای سود بیشتر مونده‌ باشی؟
یه صدایی از درونت میگه : نکنه بفروشی دیوونه! ممکنه همون شانسی باشه که در خونه‌ت و زده!

این دقیقٱ همون صداییه که هزاران نفر و خونه خراب کرده…!

درود به همراهان گرامی.

جون داداش ۲ دیقه وقت بذارید و این مطلب آموزشی رو بخونید. شک نکنید که به نفع‌تونه.

اول تحلیل سولانا: اخیراً حجم معاملات خوبی رو تجربه کرده و در حال آزمایش حمایت کلیدی روزانه به همراه یک خط روند مهمه. حفظ این نواحی می‌تونه باعث افزایش بیش از ۱۵ درصدی سولانا تا مرز ۱۹۹ دلار بشه.

حالا، بیآید نکتۀ آموزشی رو بگم براتون:
روانشناسی طمع:
۱- سود، دوقلوی شیطانی : وقتی وارد یه معامله می‌شیم و معامله به نفع ما حرکت می‌کنه، ناخودآگاه‌مون، بهمون میگه : «فقط کمی بیشتر… صبر کن!». دقیقا از اینجا بازی « طمع » شروع میشه.

ببین! اصلٱ مهم نیست قبلٱ چقدر خوب برنامه‌ریزی کردیمآ، وقتی سود می‌کنیم، مغزمون خیال‌پردازی می‌کنه. سودهای دو، سه برابری آینده رو رؤیاسازی میکنه… و این رؤیا دقیقاً همون چیزیه که باعث میشه همه چیز و، از جمله سرمایۀ اولیه رو هم از دست بدیم.

ذهن ما طوری برنامه‌ریزی شده که هوس برد دوباره داره. مثل تزریق دوپامینه. بنابراین ما، حتی وقتیکه نمودار، علائم معکوس رو نشون می‌ده، موقعیتمون و حفظ می‌کنیم. همین زمینه‌ساز فاجعه است…!

۲- سطوح حد سود: «چرا خارج‌شم، برد من حتمیه !
حقیقت تلخ اینجاست. اگه به‌موقع از معامله خارج نشیم، اون سود واقعاً مال ما نمیشه.

حد سود فقط یه عدد نیست که. یه مرز روانیه که یک معامله‌گر منظم رو از یک معامله‌گر احساسی جدا می‌کنه. خیلی از مبتدی‌آ فکر می‌کنن تعیین حد سود به معنای دست کشیدن از سودهای بالقوه‌ست، اما در واقع، به معنای احترام به برنامه‌ریزی و سرمایه خودمونه.
ما همیشه فرصت دیگه‌ای برای معامله داریم. همیشه… اما اگه «طمع» سرمایه‌مون و از بین ببره، چیزی برای فرصت بعدی باقی نمی‌مونه.

هر معامله فقط یک فصل از داستان ماست، نه تمام اون.

۳- تله رسانه‌های اجتماعی: وقتی مغزمون دیگه فکر نمی‌کنه. تبلیغات آنلاین سمه برامون. مثله: «X کوین همین الان ۱۰۰ برابر شد»!! «من هفتۀ گذشته ۵۰ هزار دلار درآمد داشتم»!!، این مطالب مغزمون و شستشو میده. و باعث میشه ما توهم بزنیم، دیگه معامله نمی‌کنیم که…

این توهم موفقیت یک شبه، باعث میشه استراتژی خودمون و نادیده بگیریم و شروع به کپی‌کردن افرادی کنیم که چه بسا حتی واقعی نیستن. اینطوری به آرومی به ورطه نابودی میریم. احساس عقب‌موندگی از بازار می‌کنیم و این ترس، ما رو به سمت تصمیمات حریصانه و غیرمنطقی سوق می‌ده.

خوشبختانه، TradingView ابزارهای متعددی داره که می‌تونن به ما کمک کنن حرص و طمع خودمون و کنترل کنیم. کدوم ابزارها؟!

۱- هشدارها : یه هشدار در منطقه دریافت سود خودمون بذاریم تا مدام به نمودار خیره نشیم. بذارید سیستم وقتی زمانش رسید به ما اطلاع بده.

۲- ابزار موقعیت خرید/فروش: از این ابزار باید برای یادآوری بصری نقطه ورود، TP و SL خودمون استفاده کنیم. دیدن اون روی نمودار، پایبندی به برنامه‌مون رو آسان‌تر می‌کنه.

۳- باز پخش شمعی : یعنی چی؟! حرکات قیمت رو به عقب برگردونیم و خروج‌های به موقع رو تمرین کنیم. ببینیم «حرص و طمع» چند بار معاملات ما رو میتونست نابود کنه.

۴- یادداشت‌ها : در نمودار خودمون یادآوری بنویسیم. چیزهایی مثله «در ۲۵۰۰ خارج شو»، «بیش از حد نمون». وقتی این پیام رو در آینده می‌بینیم، بهمون کمک می‌کنه؛ در مسیر درست حرکت کنیم.

این ابزارها و کارها نظم و انضباط رو در معامله‌مون به ارمغان میآره.

کلام آخر: « ورود و خروج»،
بازی همینه.

فراموش نکن: « کسب سود یک مهارته، اما خروج به موقع، یه هنره.»

اگه یاد بگیریم که به برنامۀ خودمون احترام بذاریم و حرص و طمع رو کنترل کنیم، هم سرمایه‌مون و حفظ می‌کنیم و هم سلامته تصمیمات‌مون و تضمین می‌کنیم.

فراموش نکنیم که « اگه از این معامله جون سالم به در ببریم، همیشه معامله بعدی وجود داره».

من که با عشق این پست و تقدیمتون کردم. امیدوارم که حمایت شما هم الهام‌بخش من در ارائه پست‌های بهتر باشه! ضمنٱ خجالتی نباشید! دوست دارم نظرات شما و هم ببینم. با تشکر فراوان. آرمان.

سلب مسئولیت: لطفاً قبل از هر نوع سرمایه‌گذاری، حتماً تحقیق کنید.

11 لایک‌کرده

مثل همیشه :+1: کاملا :check_mark: :check_mark: :check_mark:

1 لایک

آرمان جان من همیشه فقط تحلیل های تو رو دنبال میکنم..کارت درسته پایدار باشی

2 لایک‌کرده

سلام واقعا فرمایش های شما درست هست من این تجربه دارم یکی دوبار به سود رسیدم ولی طمع کردم این باعث شد هم سود از دست بدم هم این که تو ضرر زیاد برم که الان باید منتظر باشم که فقط به پولم برسم

1 لایک

من امروز وارد برنامه شدم …وبی شک پیرو استراتژی کاری و شخصی و پایبند اون استراتژی هستم
با اینکه چندین سال هست کار میکنم ولی اینقدر متن شما غیراز بار فنی که صد در صد داشت خیلی دلنشین بود امیدوارم همه ماها که فکر می‌کنیم ما بلد هستیم این نکات رو فراموش نکنیم خیلی جالب بود وتلنگری برای من که دوباره هرچند پایبند محکم قوانین خودم در مسیر مارکت هستم ولی دوباره شروع به ژورنال نویسی وبک تست و نوشتن ایرادها قوت ها چراهای خرید و فروش که انجام میدم بکنم همیشه موفق باشی لذت بردم :+1::handshake::rose:

1 لایک

چگونه داریی خودر برداشت کونم

1 لایک

سلام وقت بخیر بسیار عالی فرمودین من دوسال پیش شروع کردم با مبلغ کم همش زرر دادم تا ماشین فروختم کل پولش ریختم تو بازار صد میلیون سود کردم گفتم 50 دیگه بیاد روش بعد بردارم که فرداش ریخت گفتم اصلاح دام نیومد ی شبه سی تومان از سودم کم شد 70 موند بفروشم حرص اون سی تومنه کل سودم رفت هفتاد میلیونی زرر دادم الان بعد شش ما تازه به اصل پولم رسیدم یعنی قدم اول هزار بار خودم لعنت میکنم اون روز اگر می‌کشیدم عقب فقط با اون سود کار میکردم الان وضعیت خیلی خوبی داشتم ولی بعد اینهمه مدت تازه زررم جبران شده جوری زرر دادم که دعا میکردم بازار برگرده به اصل پولم برسه الان خدارو شکر میکنم به اصل پولم رسیدم تازه الان با سی درصد پول کار میکنم تو این بازار افزایشی چون هر لحظه امکان داره برگرده ریزش کنه دوباره برم تو زرر باز شش ماه دیگه آیا پولم برگرده یا نه.دقیقا عین حقیقت گفتین.

1 لایک

تشکر ، داداش گلم ، برای راهنمایی ها و خیر خواهی تون:heart::folded_hands:

1 لایک

ممنون از محبت شما دوست گرامی:folded_hands:t2::rose:

با درود و احترام.سپاس از بنده‌نوازیتون دوست من. بسیار خرسندم که اعتمادکردید. مانا باشید.:folded_hands:t2::rose:

درود بیکران دوست عزیز. جدٱ متأسفم. ای کاش روند بازار به گونه‌ای رقم بخوره که حلاوت سودش به کام شما هم بشینه. براتون آرزوی بهروزی و موفقیت می‌کنم. سپاس که نقطه‌نظرتون و با شجاعت به اشتراک گذاشتید:folded_hands:t2::rose:

1 لایک

بنده آنیم که در بنده آنیم !
دمت گرم خوب گفتی

1 لایک

با درود و احترام مهربانو.
صادقانه عرض کنم که نتونستم از کوتاه نوشتۀ شما ارتباط بگیرم. عذر تقصیر. امکان داره بیشتر توضیح بدید؟ سپاس🙏🏻

با درود و احترام.
خجل شدم دوست عزیز. بنده درس پس میدم حضورتون. از دلنوشته‌تون درس‌ها گرفتم. منت گذاشتید. قدردان شمام.:folded_hands:t2::rose:

با درود و احترام.
از شجاعت شما لذت بردم.کاملٱ شما رو درک می‌کنم.
یقینٱ، شکست بخشی از زندگیه؛ تا شکست نخوریم که نمی‌آموزیم. و اگر نیآموزیم هیچوقت تغییر نمی‌کنیم. گاهی لازمه پوست‌اندازی کنیم برای بهتر زیستن. امیدوارم که تجربۀ خوبی باشه برای موفقیت‌های آتی شما. ممنونم که قابل دونستید و نظرتون و به اشتراک گذاشتید.:folded_hands:t2::rose:

درود بیکران بر حمید عزیز.
محبت دارید آقا. سپاس از بنده‍‌نوازیتون:folded_hands:t2::rose:

با درود و احترام بزرگوار.

… حکم آن چه تو فرمایی
… من بنده فرمانم

سپاس از محبت شما.:folded_hands:t2::rose:

1 لایک

بسیار عالی و دقیق:rose::heart:

1 لایک

سپاس از محبت شما. :folded_hands:t2::rose:

عالی و درست سپاس از وقتی که گذاشتی

1 لایک