تحلیل wif: هدف بعدی ویف‌هت کجاست؟ 📈

ویف هت اکنون در موج دوم از آخرین موج صعودی خودش قرار داره
و منتظرم بیاد بین ۴۵سنت و ۶۰سنت .در صورت رسیدن به محدوده مورد نظر این ارز حداقل به سقف خودش خواهد رسید.(این فقط یک نظر شخصی میباشد)
بیت کوین تحلیلش از مدار خارج شده و نمیشه فهمید چیکار میکنه بنابراین بازار رو باید از رو ارزهایی تحلیل کرد که امواج منظم یا نسبتا منظمی دارن.

1 لایک

از روی چارت usdt.d تحلیل کن

1 لایک

موج‌ شماریت اشتباهه،، با اصول و قواعد امواج الیوت نمیخونه دادا

خودت موج شماری کن عکسشو بفرست اینجا

خودت اصلاحش کن،، راهنماییت می کنم،، موج چهار نمیتونه وارد موج یک بشه،، تناسب بین امواج کارکشن دو و چهار هم رعایت نشده،، اگر یکی اصلاح زیگزاگ بده دومی فلت هست و بالعکس،، موج یک آخرین کف در چارته و نباید بالاتر از سویینگ بعدیش باشه همچنین موج دوم نمیتونه تمام موج یک رو اصلاح کنه،، نهایتا تا 78 و 88درصد رتریس میکنه…

اره از قواعد الیوته اینا،ولی چارتهای روزانه و هفتگی و گاها ماهانه باهم فرق میکنن.در کل بستگی به بازارگردانش داره که از کدوم چارت میخواد پیروی کنه.
میگی موج دوم نمیتونه بیشتر از ۷۰-۸۰درصد اصلاح کنه ولی در واقعیت تا۹۹درصد امکان اصلاحم داره.
کلا قواعد در تئوری و واقعیت باهم فرق دارن.
در کل چند ماهه دیگه همه چی معلوم میشه.

اصول امواج الیوت در تمام تایم‌فریم ثابت و یکسانه چون تابع هندسه فرکتالی هست و در تایم فریم های هفتگی و روزانه و ساعتی و دقیقه‌ای و… هیچ فرقی با هم نمیکنن موج یک اگر صددرصد یا نودونه درصد اصلاح کنه این دیگه به احتمال بالا یک چرخش روند خواهد بود و موج ایمپالسیو نخواهد بود هرچند بصورت کلاسیک گفته میشه نهایتا تا لگ یا گام قبلی میتونه ریتریس کنه،، در کل سه تا اصل برای تئوری الیوت داریم و چندین خطوط راهنما و این راهنماها فرق میکنن مثلا در الیوت ماینر با نلن گلی یا رابرت پریچر و الخ …

منم یه زمانی اینطوری فکر میکردم ولی دیدم تو عمل فرق دارن
مثلا این چارت پپه هستش.موج اول از موج سومش برو خودتم ببین موج دومش ۹۹درصد اصلاح کرده
واسه بقیشم سعی

میکنم یه مثال پیدا کنم

تحلیلم اشتباه بود
این موج cاز موج بزرگ دوم هستش که تا21سنت هم میتونه بیاد
بعدش موج سوم وبعدش موج اصلی پولسازی شروع میشه

عالی بود این تحلیلت،منم اینو همینطوری تحلیل کردم،ولی همه میخندیدن،البته که من تحلیل گر نیسم،اما با همون چیزایی که یاد داشتم تحلیلش کردم،بیشتر الگوها و کندلارو دنبال میکنم.و همینی که تو گذاشتی بود،اسکرین هم دارم،الان نمیدونم بخرم بازم ازش یا نه.

نظرت؟

تعجبمه که من با اینکه خیلی ساده و بدون آموزش زیادی،به این تحلیل رسیدم،چرا به اونایی که میگفتم اینطوری میشه،میخندیدن،

Rsi و الگوهااا کلا نمایان گر بود،ولی چون گفتم که تحلیل گر نیسم،منم به شک انداختن،

تا اینکه همونی شد که فکرشو میکردم.

و الان این شد.

خوشحالم که از خیلیااا که ادعاشون میشد،فهمیدم که هیچی نمیفهمن.