⁉️اتریوم بعدی کدوم ارزه؟ پتانسیل رشد انفجاری انریوم بعدی؟🚀

با درود و احترام.

بین اینهمه رمزارز، یکی از فنی‌ترین و پرپتانسیل‌ترین‌ها رو اومدم بهمون معرفی کنم، « مخصوص نگهداری بلندمدت اما با سود بسیار خوب! »

:pushpin:چند سال پیش، وقتی اتریوم تازه داشت خودش رو به دنیا معرفی می‌کرد، خیلی‌ها فقط تماشا میکردن و می‌گفتن “باشه، بعدا می‌خرم.” و وقتی اون “بعدا” رسید، قیمت چند برابر شده بود. دقیقا مثل همین ۴ ماه پیش تا الآن اتریوم.

:pushpin:حس می‌کنک امروز رمزارزی میخواد همونطوری خودش و به دنیا معرفی کنه.، ولی اینبار اسمش چین‌لینک (LINK) هست. این ارز یه اوراکل غیرمتمرکزه. کارش اینه که دنیای واقعی رو به بلاکچین وصل کنه: قیمت دلار، نرخ بهره، اطلاعات آب‌وهوا و هر دیتای واقعی که قراردادهای هوشمند بهش نیاز دارن. بدون چنین پُلی، خیلی از پروژه‌ها اصلاً نمی‌تونن کار کنن. این پل، فقط بین پروژه‌های کریپتویی نیست. چین‌لینک با SWIFT هم همکاری داره؛ همون شبکه انتقال پول بین بانکی که تقریبا تمام بانک‌های جهان بهش وصلن. یعنی اگه بانکداری سنتی بخواد بیاد روی بلاکچین، به همچین پلی نیاز داره! و اینجاست که Genius Act هم وارد ماجرا میشه؛ طرحی که راه رو باز می‌کنه برای اینکه بانک‌ها مستقیم روی بلاکچین تراکنش انجام بدن. تصور کن بخشی از حجم تراکنش‌های مالی دنیا، به جای مسیرهای سنتی، از این پل رد بشه.

:pushpin:به این دلایل:backhand_index_pointing_up:t2:تصور می‌کنم چین‌لینک یجورایی چرخدنده‌ی کریپتو محسوب میشه!

:pushpin:جالبه بدونین چین‌لینک مکانیزمی به اسم Reserve و Buyback داره. و تونسته فقط در ابتدای راه، بیش از 1.16 میلیون دلار LINK از بازار جمع‌آوری کنه. « این یعنی خود پروژه برای توکنش تقاضا ایجاد می‌کنه و عرضه رو کم می‌کنه. دقیقا برعکس تورم! »

دقت کردی وقتی ریال بیشتر چاپ میشه، چه بلایی سر قیمت‌ها میآد و هر روز ریال بی‌ارزش‌تر میشه:exclamation_question_mark: « لینک » ضدتورم طراحی شده و به مرور عرضه خودش رو کاهش میده و همین میتونه در بلندمدت براش تقاضای بیشتر در برابر عرضه کمتر ایجاد کنه که = با افزایش قیمت.:rocket:
حالا فکر کن وقتی همکاری با SWIFT و Genius Act به‌طور کامل‌تر فعال و عملی بشه، این اعداد میتونن چه جهشی کنن! :rocket:

:pushpin:این یه میم‌کوین نیست. این پروژه، برای آدماییه که مفهوم پول، بانک و آینده اقتصاد رو می‌فهمن.
لینک قراره ستون یک بخش مهم از زیرساخت مالی بلاکچین باشه، نه قربانی پامپ و دامپ چند روزۀ فرمول طلایی ورود به هر پروژه‌ای. بنابراین👇🏻

۱. تحقیق کن (DYOR): خودت بفهم پروژه چیه، کورکورانه نرو جلو.
۲. با دید باز وارد شو: هیجان یا ترس، مشاورآی خوبی نیستن.
۳. پله‌ای بخر: یکجا وارد شدن = ریسک بالا برای LINK که امروز قیمتش حدود 21.507 دلاره،
طبق همین فرمول:نقاط ورود کم‌ریسک‌تر
:bullseye:(حمایت‌ها): 19.6 - 15.7 و 12.1 (به ترتیب و فقط اگر قیمت اصلاح کرد.) و اهداف بلندمدت 35 و 50 دلار.

چین‌لینکِ امروز، می‌تونه بخشی از ستون فردای بازار کریپتو باشه. ولی سودش فقط مال کساییه که تحقیق میکنن، پله‌ای وارد میشن و آخرش رو با چشم خودشون میبینن، یعنی میدونن که چقدر سود براشون راضی کنندست و کجا قراره خارج شن.

نمیدونم چند نفر اینجا دنبال مطالب کاربردی و پایه‌ای هستن، ولی از تعداد قلب‌های :heart: زیر این پست قطعا میشه متوجه شد مخاطبان من مفاهیم و پروژه‌های فنی رو دوست دارن یا نه.

تا درودی دیگر، بدرود.

7 لایک‌کرده

دمتگرم عزیز اطلاعات خوبی دادین خدا خیر بده .زنده و جاوید باشین.

2 لایک‌کرده

درود بر شما. محبت داری آقا. :folded_hands:t2::rose:

سلام ببخشید الان که کمی رشد داشته نقژه وروپ انجام بشه با صبر کنم اصااح بسه؟ چه مقژه ای را برای ورود منتسب میدونید؟

سلام ببخشید الان که رشد داشته و شده 25/7 دلار نقژه مناسبی برای ورود هست یا صبر کنم اصلاح کنه؟ چه نقطه ای را مناسب ورود میدونید؟

1 لایک

با درود مجدد.
در حال حاضر ورود و جایز نمیدونم چون احتمال میدم که بیت‌کوین تا حوالی ۱۱۱ هزار دلار اصلاح بده؛ از طرف دیگه باز احتمال میدم تتر تا حوالی ۹۸ هزار بالا بره. بنابراین صبر کنید بهتره منتهی با حواس جمع مثله یه شکارچی… حتما پیش از ورود به بازار منتظر تاییدیه باشید. یا حتما ارز مورد نظرتون و در تایم‌فریم‌های مختلف خصوصا ۱, ۴ ساعته و روزانه چک کنید. گاهی اوقات ادم اگه کاری نکنه و نظاره‌گر باشه ؛ بهتر میتونه سود کنه.

1 لایک

ممنون از توضیحات خوبتون
ممنون کیشم هر کجا دیدید ورود به خرید Link خوبه بفرمایید تا خرید برنیم
ممنون

1 لایک

اطاعت. حتمٱ پست و آپدیت می‌کنم.

1 لایک

سلام
میشه لطف کنید وضعیت اتریوم و ریپل و بفرمایید چی میشه.الان میترسم بفروشم بره بالا.نفروشم بیشتر بریزه

2 لایک‌کرده

درود بر جابر عزیز.
دوست من از خوانش پست‌ها شما به راحتی میتونید متوجه بشید که الآن باید نقد باشید تا بتونید از فرصت‌های پیش‌رو و آتی، بهینه بهره‌مند بشید. حتی ارقام کف هم بیان شده.
از شما خواهش می‌کنم هم خود پست‌های مربوط به اتریوم و ریپل رو، و هم نظراتش مربوط به اونها رو مطالع کن. مطالب جالبی دستگیرتون میشه.
موفق باشید.:rose: