اواخر پایانی اصلاح ایکس امپایر
ایکس در اواخر موج ۴خودش قرار داره از کل بازار یه اصلاح انتظار دارم.ایکس مانند خیلی از ارزهای دیگه موج پنجمش مونده اگر به محدوده مورد نظرم برسه رشد حدودا ۱۰۰۰درصدی در انتظارشه
این فقط یک تحلیل شخصی میباشد
از اونایی که دستی تو الیوت دارن لطفا نظراتشونو بگن
منم باهات موافقم ، ارز ایکس امپایر لاکپشتی بالا و پایین شده تا بحال،،،، اما در آینده این ارز سودهی خوبی داره و باید خیلی رو سود این ارز صبور باشید ، تا اول پاییز به قیمت 14 تومن خود میرسه و بعد لاکپشتی بالا میره که در دوسال آینده 30 تومن رو رد میکنه،، و در بلند مدت پنج تا ده ساله بالای 2000 هزار تومن رو رد میکنه ،،،امیدوارم همگی پرسود باشید
طی 40 روز گذشته در محدوده کانال 0.00005 و0.00006 فشرده شده که نشونه رشد 3 تا 4 برابری طی روزهای اخیر رو خواهد داشت
سلام
رفقا میخوام هولد بلندمدت کنم به نظرتون داخل خود صرافی نگهدارم یا انتقال بدم به کیف پول
حتما بفرستش ولت شرایط حکومت اصلا معلوم نیست
چه ولتی رو پیشنهاد میدید
چون من تا بحال انتقال ندادم بلد نیستم
اصلاح جدی تو نمودار ایکس امپایر دیده نمیشه
من هم آینده خوبی برای xانتظار دارم
تراست ولت از همشون راحتتره،میتونی داخلش سواپ هم انجام بدی
اگه امواجی که کشیدم درست باشه،موجc حداقل باید تا انتهای موجaبره که معمولا اونو هم میشکنن
البته احتمال اینکه موج 2از موج پنجمم میتونه باشه
بهترین راه ورود پله ای هستش ولی من یکم دیگه صبر میکنم
نظرت در مورد کیف پول سخت افزاری چیه؟
استفاده نکردم نمیدونم
هی میگید آینده خوب اینم هی میریزه پولم شده یک سوم خدایا بدبخت بودیم بیچاره شدیم فکر کنم این ارز دیجیتال آمده ک پدر همه رو در بیاره
میدونم چی میگی تا کریسمس دووم بیار
تحلیلم اشتباه بود این موج 2بزرگ هستش که حدودا 3ماهه دیگه تموم میشه و این ارز میتونه تا 0.000021هم بریزه
2025اصلا سال خوبی نبود ولی شواهد میگن 2026عالی خواهد بود