تحلیل بیت‌کوین: سنگین‌ترین مقاومت‌ها و احتمال اصلاح قیمتی 📉

خیمه‌ی سنگینِ مقاومت‌ها بر سرِ راهِ بیت‌کوین

بیت کوین به سقفِ مقاومتیِ بسیار پرقدرتی رسیده.
از شواهد و قرائن در نمودار پیداست که احتمالا با اصلاحی چند هفته‌ای یا چند ماهه مواجه باشیم. ساختارِ کلیِ بیت کوین به زبانِ ساده، نشان دهنده‌ی خستگیِ بازار است که نیازش را به یک استراحت (اصلاح قیمتی و زمانی) فریاد می‌زند.
در حال حاضر به نظر می‌رسد که در انتهای موج صعودی‌ای هستیم که عمرش تقریبا به 1000 روز می‌رسد.در انتهای موج صعودیِ موردِ اشاره، یک الگوی “شبه مثلث” شکل گرفته که نشان از پایانِ یک پروسه‌ است.در روز‌های آتی یک رقابتِ سخت، میانِ خریداران و فروشندگان در جریان خواهد بود که احتمالِ پیروزیِ فرشندگان بسیار بالاتر است که در صورت تحقق این احتمال،باید منتظر بیتکوین69000الی70000دلاری باشیم.

1 لایک

چرت تحویل مردم نده، غیر ممکنه کهبخواد اینطوری بریزه بره برای اعداد شما که گفتید، با این شرایط خرید شرکت ها شاید کمی اصلاح بده نه به این اعدادی که گفتید

یه چیزوملت خوب یادگرفتن اونم اینه ک عجیب غریبا خوب دیده میشن

اینکه به تحلیلگر توهین کنی، واقعیت رو تغییر نمیده.من با زبان تحلیل و با سند یک ادعایی رو مطرح کردم که فهمش کاملا ساده‌ست. یا می‌پذیری و یا نمی‌پذیری.
من نظر فنی دادم. جنابعالی هم بصورت فنی نقد کن ولی بی ادبی نه.
و اما جواب سوالت که فرمودی امکان نداره تا 70هزار دلار بریزه:
احتمالا تازه وارد این بازار شدی که نمی‌دونی بیت‌کوین سابقه‌ی ریزش‌های بیشتر هم داشته. و اگر به مقاومت‌های مهم برسه، هیچ عاملی توان جلوگیری از اون رو نخواهد داشت. چون اصولا مسیرِ بازار با تصمیم یک عده‌ی خاص شکل نمیگیره که با خواست اون عده بتونه رشد یا ریزش کنه.
و اینکه من عدد 70000دلار رو بعنوان اولین هدفِ این اصلاح در نظر گرفتم. اگه بازار تصمیم به اصلاحِ خودش بگیره، یقین بدون که به اعداد پائینتر هم خواهد رسید.

شما گه این پترنتم rising wedge در نظر بگیری هنوز ۶ موج رو کامل نکرده و فقط ۳ موج رو تشکیل داده پس برای این حرف خیلی زوده

دیدی چرت نبود؟؟؟

منتظر عددهای پایین‌تر هم باش

دوستان چرا واقعا براتون مهمه که قیمت ۱۰۰ باشه یک میلیون باشه یا هرچقد وقتی که مارکت دو طرفه ست شما هم میتونی پوزیشن لانگ بگیری هم شرت و اتفاقا مارکت بر اساس همین اختلاف نظر های تحلیل گرا حرکت میکنه هر کدوم در یک ساید مارکتن و در نهایت قیمت بر اساس اون عرضه تقاضا حرکت میکنه تحلیل تکنیکال علم نیست هنره هر چقد هم اصرار کنید هیچ قطعیتی در مارکت نیست