اتریوم و سطح کلیدی 4100 دلاری و سناریوهای پیش‌رو 📈

با درود و احترام.

عزیزان همراه مستحضر باشید که بررسی‌های دیتاهای آنچین در نمودار لیکوئیدیشن هیدمپ نشون میده که 4,100 دلار ، دارای سطح کلیدی و محوری برای اتریوم هست؛ که خریدارهای زیادی هنوز اونجا منتظر خرید و ورود به بازارن.

:warning: پس امکان داره اتریوم این سطح رو برای جمع‌آوری نقدینگی‌، مجدد تاچ کنه . نمودار تایم فریم روزانه مؤید این مطلبه.

:round_pushpin:اگه بتونه این سطح و حفظ کنه؛ خریدارآ دوباره وارد میشن و احتمال برگشت و رشد دوباره قیمت هست ولی اگه توسط خریدارآ حمایت نشه؛ فشار فروش افزایش پیدا میکنه و ممکنه اصلاح شدیدی رو شاهد باشیم.

ساعت 5 صبح امروز به 4090 دلار رسید یعنی یکبار دیگه به این قیمت بر می گرده؟

1 لایک

به دیدگاه و بررسی‌های بنده بله. احتمال داره که برگرده.
این نظر بنده‌ست با فکت و دلایلی که در پست حضورتون ارائه شده. شاید هم اشتباه بشه. شما هم میتونی در تایم فریم‌های بالا (روزانه، سه روزه و هفتگی ) بررسی بفرمایید.

1 لایک

سلام توروخدا یکی به من بگه نگه دارم یا بفروشم

1 لایک

با درود و احترام.
دوست من همه شواهد گویای اصلاح قویتر بازار هست؛ اما عزیز دل، مارکت‌میکر هم بیکار نمیشیه که، اون هم نهایت سعی خودش و میکنه تا با یک بالا زدن بتونه «ترس از جا موندن سیر صعودی بازار و در دل معامله‌گران خرد بندازه؛ تا بتونه ورودی های جدید و به تله بندازه و یه دفعه خالی میکنه. اون وقت معامله‌گران خرد میمونن و باختی که دادن. حکایت از این قراره داداشم.
مارکن در یک حالت و سطح بحرانی قرار گرفته؛ پس شما باید حواست جمع باشه که حالا وقت خروج از بازاره یا ورود به بازار.
موفق باشید

1 لایک

:red_circle:با دامپ بیت‌کوین به 113 هزار دلار، جو منفی بین تریدرها شکل گرفته و ترس، بینشون حاکم شده.

:bell: معمولاً زمانی که جو بازار منفی میشه فرصت خوبی برای خریده.

:double_exclamation_mark: ** اما بعضی وقت‌ها هم این نگرانی می‌تونه درست باشه و فرصت مناسبی برای خروج باشه.**

:megaphone: اخبار این دو روز،فوق‌العاده مهمه و سرنوشت بازار رو مشخص می‌کنه.

:warning: سیو سود گسترده‌ای هم توی آلت‌کوین‌های بزرگ بازار در جریانه.

:police_car_light: بازار کریپتو در لبه پرتگاهه و اگه پاول به داد مارکت نرسه، مارکت سقوط آزاد شدیدی رو تجربه می‌کنه.:warning: