قانون «مالیات بر عایدی سرمایه» که معاملات ارزهای دیجیتال را نیز در بر میگیرد، در حالی ابلاغ شده که به گفته کارشناسان، چارچوب اجرایی آن در هالهای از ابهام قرار دارد.
من هرگززززز ریالی در زمینه ارز دیجیتال مالیات نخواهم داد… دولتی که خودس با خلق سر سام آور نقدینگی و رشد ترخ ارز مارو به خاک سیاه نشونده الان مدعی درزافت مالیات برای چی هست ؟
مالیات بزارن من خارج از کشور ترید میکنم پولمو هم میریزم صرافی ارز دیجیتال کشور ترکیه از اونجا تبدیل میکنم لیر دولت هم هیچ کاری نمیتونه بکنه یا همه پول هامو میریزم صرافی کوینکس یا ال بانک استرالیا
آخه ته جیب مردم رو هم میخواید خالی کنید
خب کو امکانات؟
اینهمه مالیات و فروش نفت و معادن کو خدمات به مردم ایران؟
این پول ها چی میشه؟
این بی عدالتی محض
نه اینترنت ساختید نه برق داریم بعد اینهمه مالیات
فقط تو سودش شریک هستن ضررش چطور چرا تو ضررش شریک نیستن ؟ مگه منو امثال من چیاز شما گرفتیم که نصف سودمون رو بیاریم تحویل شما بدیم مگه بدهکاریم چیزی از ما گرفتی که نمیتونی پس بگیری ! برو بابا ۴۰ درصد
شما آنقدر پررو هستین که هنوز پول کاربران صرافی کریپتولند رو ندادین ملت هوشیار باشین اینا هنوز پول کاربران صرافی کریپتولند رو ندادن پاسخگوهم نیستن من از کاربران کریپتولند هستم پول مردم بدبخت رو گرفتن
این پروژه که از روی بی پولی دولت طراحی شده، صد در صد شکست می خوره و هزاران راه وجود داره برای ندادن مالیات… یکی از اونها کار کردن با دکس هاست… هم سریع هم ناشناس و هم …
منظورش نقدشوندگی صرافی داخلیه…رو صرافی داخلی که هویتت مشخصه قانون ممکنه بیاد در زمان خروج و انتقال به حساب بانکی چند درصدش بره واسه مالیات…
فقط نمیدونم اینها چه جور میخوان سود رو حساب کنن…
ایا ورود از صرافی رو ملاک دارایی اولیه قرار میدن و خروجی از اون رو بعنوان سرمایه وسودش و اینجور سود رو حساب میکنن یا روش دیگه ای …مثل درصد سود و ضرر بر اساس داده های صرافی !!!
فکر کنم اینجوری بستر برای معاملات غیر ریالی در بازار بر مبنای ارزهای دیجیتال مساعدتر بشه، مثلا برای لباس و کفش و یا ویزیت دکتر سرماخوردگی هم بتونی برای فروشنده ارز دیجیتال منتقل کنی، ریال از بین میره.
چه زحمتی برای ملت کشیدین که حالا می خواین ازشون مالیات بگیرین؟ اون ممالکی که مالیات می گیرن برای مردمشون کار انجام میدن نه با بی برقی و بی آبی کمر ملت رو بشکنیم بعد مدعی سود ارز دیجیتال اونها هم باشیم