باسلام واقعا خیلی خنده داره من ۵سال کارم تو ارزه دیجیتاله دیروز برای اولین بار کامنتارو خوندم و جسارت نباشه به دوستان اکثر دوستان شانسی اومدن تو این بازار و سوالایی میکنن یا چیزایی میگن خنده دار
مثلاطرف زده ابرکو رو رد کرد رفتیم برای ۱۰۰دلار بعد پشتش نوشته دوستان تورو خدا کمک کنید میره بالا موافقا لایک مخالفا دیسک لایک جمع کنید اینارو لطفا بجای اینکه اینقد پقتتو بیهوده هدر بدی و شانسی ترید کنی یا از بورس که ضرر دیدی اومدی اینجا یه شبه پولدار شی کاملا در اشتباهی شاید یبار دوبار و حتی چندبار شانسی سود کنی اما بدون دانش نمیتونی تو این بازار باشی بعد این بازار دوستان عزیز دست ایرانیا نیست که بعضیا مینویسن خرید کنید قیمت بره بالا بخدا بجای این همه بیهوده تایپ کردن بشینید اموزش ببینید حتی تو منفی بازار هم سود کنید همیشه باصرافی که کارمیکنید حتما موجودی داشته باشین چون تو هرهفته یکی دوبار بیت کویین که میریزه همه ارزا هم میریزه همونطوری که شارپی میریزه چند ساعت شارپی هم بالا میره اون موقع وقت خریده
و اینکه اینم بدونید هرکی کامنت میذاره بخرید میره ۳۰دلار یا بالاتر اینا همه حرفه نه اینکه نشه شایدم شد اما بعد نیای کاسه چه کنم چه کنم دست بگیری بهترین کار اینه که اموزش ببینید چه خرید اسکالپ چه خریدهای روزانه کوتاه مدت بلند مدت همیشه سود کنی
بازم بدونید نه پول وام نه خونه نه ماشین نه پول قرضی نیارین پول مازاد اونم ۷۰درصد هولد ۳۰درصد بادانش ترید
امیدوارم همه مردم عزیز ایران همیشه لباشون خندون و دلشون پر از امید باشه
تورو خدا اموزش ببینین
ارادتمند شما عباس:folded_hands:
فدااتون بشم من عباس اقا:heart:
خیر ببینی… حرف حق . بجا اینهمه وقت بیهوده و شانسی بریم از توی سایت فراچارت رایگان اینا همه رو سرچ کنید و اموزش ببینید .
بپا با این علم و دانشت، نهنگا نخورنت… آقا آموزش چیه… ی ارزی رو بگیر بزار اون گوشه… 6 ماه بعد بیا، چند برابرشو بردار…
واقعا لذت بردم از صحبت هاتون ممنون
افرین کاکا عباس
ی فرد خوب برای اموزش معرفی کنید
لطفا راهنمایی کنین واسه شروع از کجا و اموزشهای چه کسی شروع کنیم چون خیلیا دانشش رو ندارن ولی میان الکی اموزش میدن
ادمین تایید کن
سلام برادر درکل من کاری به تعلیل و برسی ندارم الان سوال من اینه من پنچم می از کیف پول تراس والت مقداری دوج انتقال دادم کیف پول صرافی ایکسکوینو ولی هنوز وارد حساب کاربریم نشده شما معلومه تجربه بالایی دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید مشکل چیه و از کجاست
الان بهت میگه خودم:rofl: