ارائه تخصصی سیگنال با نقاط ورود و خروج نقطه ای

من حرفم اینه که شما مدیریت ریسک رو رعایت نمیکنی، و این در طولانی مدت هم به خودت هم به کسایی که سیگنال میگیرن از شما، متضرر میشن

1 لایک

اگه حرف منو متوجه هستی، پس لطف کن سیگنال نده به کسی، فقط خودت سود کن برا خودت ، آسیب به دیگران نرسون

1 لایک

سلام آقا محمد کریمی جان لایک شمارو زیر پست دیدم میدونم اینجا هستید
لطفا قدرت تحلیل بنده و از سیگنال هایی که دادم و استفاده کردین بگو تا یه کم موضوع برای آقای وویس فروش شفاف بشه ممنون

2 لایک‌کرده

محمدجان تو رو قسم به مقدسات بدون هیچ نوع طرف گیری شفاف سازی کن ممنون

1 لایک

من کی وویس فروختم، چرا الکی حرف میزنی. زشته این کارا،

1 لایک

خوش آمدید،به انجمن هاب ارز دیجیتال

1 لایک

خب اصلا وویس به کنار ما میخوایم مدیریت ریسک باد بگیریم
الان بگو چیکار کنیم
طبق چارت باشه فقط

1 لایک

دوج کوین
پس از اینکه حد سود شورت فعلی در عدد ۰.۲۱۸۱۴ تاچ شد
مجدد
لانگ
اهرم مجاز ۲۰
ورود ۰.۲۱۸۱۴
حد سود ۰.۲۲۰۶

1 لایک

حالا شاید درست نباشه من بپرم وسط ولی مهندس فکر کنم منظورش :
چون هر کسی بر اساس شرایط شخصی خودش باید یه سری قوانینی رعایت کنه مثلا تا چه اندازه حاضر است تو یه معامله در صورت استاپ خوردن (که البته اینجا استاپی نمیبینیم) ضرر کنه… مثلا اگر حاضر باشه ده درصد ورودی به معامله رو ضرر کنه و ریسک اینو بپذیره و فاصله ورود تا استاپ مثلا 2 درصد باشه قاعدتا اون فرد حداکثر اهرمش نباید بالاتر از 5 باشه…

دومین مساله مدیریت ریسک سنجش شرایط بازاره مثلا وقتی بازار گنگه یا بازار ساز میخواد جهت مارکت رو مشخص کنه یاوقتی تو نقطه تصمیم گیری هستیم… اصولا انجام معاملات پر ریسک و تشویق دیگران به انجامش اصلا درست نیست..چون اهرم بالا است یهویی و تایم فرم پایین یهو تو 10 دیقه دو طرفه میزنه تابخوای بیای پیام بدی ممکنه خطر لیکویدی پیش بیاد به خصوص اینکه الان مخاطبت اکثرا اینجا بدون دانش مدیریت معامله ان…من خودم وقتی پوزیشن رو جهتش رو اشتباه وارد میشم حجم رو بالا میبرم و منتظر برگشت میشم تو هر بالا زدنی بوده یا سر به سر یا با ضرر کم خارج شدم..خب این نیاز ب تجربه دارن که خیلیا ندارن…

1 لایک

و اما در مورد انتخاب اهرم این بستگی به استراتژی و وین ریت اون داره … یعنی با این استراتژی چه تعداد معامله موفق داشتن میانگین اهرم چه قدر بوده نرخ ریسک به ریوارد چقدر بوده ووو…

ایشون داره لایو ترید میکنه از اون ور تمام سعی اش اینه کسی ضرر نکنه و چون تایم پایینه و بازار قطعیتی نداره میاد میگه پوزیشن رو برعکس کنید…چون هیچ کس وین ریت 100 درصد نداره یا من جایی نشنیدم…و چون وین ریتش صد درصد نیست و احساس مسئولیتش باعث تغییر مقادیر میشه…

مساله بعدی گرفتن تمامی ریز موج هاست…این کار سخته بهترین کار پیدا کردن روند تو چند تایم بالاتره و بعد برای پایین اوردن ریسک فقط ریز موجهای هم چهت با روند اصلی رو وارد شیم…مثلا اگر روند میان مدتمون نزولی هست فقط سیگنالهای شورت رو وارد شیم…وووو

4 لایک‌کرده

حد سود دقیق لانگ ۰.۲۲۰۸

1 لایک

من برای اینکه ثابت کنم میتونم معامله اهرم بالا بزنم یکی دو روز پیش یک ریز موج خلاف روند اصلی با اهرم 75 که حداکثر اهرم بیت یونیکس بود رو وارد شدم دقیقا تارگت رو زد بعد جهت عوض شد..البته من سیگنالش رو ندادم فقط بعد از معامله منتشر کرم…
در کل این جور معاملات نیاز به تجربه زیاد داره و موفقیت در تمامی معاملات به مدیریت و سرمایه نیاز داره..سود اوری تو این بازار مثل دو مارتنه ، یه قهرمان دو سرعت نمیتونه تو دو مارتون موفق بشه!!!

2 لایک‌کرده

سلام مهردادجان وقتتون بخیر
خودتون سبک بنده رو میدونید سبک بنده کلا لایو ترید بر اساس تغییرات قیمتی هست
اثبات ادعای بنده خیلی راحت هست ببینید بنده همین الان در دوج در محدوده ی ۰.۲۱۸۱ سیگنال لانگ دادم خب الان چرا نمیرن دنبال کنن ببینن آیا این سیگنال معتبره یا نه
ضمن ابنکه در سبک ترید بنده همه چیز در همون لحظه باید اتفاق بیافته اگه تحلیلی هست باید لحظه ای ارائه بشه
بیا بریم تلگرام و وویس و … به کار من نمیاد
هرچی هست همینجا

3 لایک‌کرده

مهندس یه مساله ای که وین ریتت مشخص نیست همینطور میزان سرمایه مورد نیاز برای معاملاتت و نسبت ورودی بر هر معامله میانیگن ریسک به ریوارد معاملات ووو این مسایل… شاید اگر اینها مشخص باشه راحت تر بشه قضاوت کرد…

1 لایک

سلام مهندس جان.قدرت تحلیل و سیگنال دادن شما کاملا مشخصه و توی این چند سیگنال اخر کاملا تایید شده هست و نیازی به این نیست که شما بخواهید خودتون به کسی ثابت کنید.

مهندس فقط ریز نوسانات و تغییر پوزیشن به لحظه و انلاین بودن صد در صد کار بنده نوعی یا هر دوست عزیز دیگه ای شاید نباشد و این مشکل شاید باعث شده باشد بعضی از دوستان متضرر شده باشند

وگرنه توی تحلیل و سیگنال دادن شما و نیت شما هیچ شکی نیست

دوستان بی انصافی نکنید و توی هر معامله ای اول خودتون شرایط بسنجید و اگر به مهندس اعتماد دارید وارد معامله بشد و اگر هم که ندارید با سیگنال ایشون معامله نکنید چون هیچ اجباری برای کسی نیست
فقط درست نیست به همدیگه بی احترامی کردن و این بی احترامی ها نشونه شخصیت خود طرف هست

2 لایک‌کرده

همونطور که میدونید مدیریت ریسک برای هر کسی مخصوص خودش هست.

پس نمی‌توان یک نسخه داد برای هر کسی که مثلا اهرم فلان قدر بگذارید.

من مشکلم با سیگنال دادن ایشون همین بوده، و این که اون تایمی که ایشون سیگنال داره میده ، هیچ گونه روندی مشخص نبود در بازار .

پس اشتباه است.

سلام ببخشید میشه خواهش کنم خودتون یه تاپیک جداگانه بازکنید و اینجا دیگه مطلب نزارید چون پیوستگی سیگنال هارو بهم می ریزید