ارائه تخصصی سیگنال با نقاط ورود و خروج نقطه ای

باید بگم که فرمایش شما متین هست.

اگر بخواهی بقول شما دو ماراتن شرکت کنید ، اینجا جایش نیست، کسی واقعا بخواد به مردم سود بده، ■■■■■■■■■■■■ میزنه، کامنت ،یرش رو هم باز میزاره و از کامنت بقیه نمی‌ترسه که نقد کنن.

خب ادامه ی تحلیل دوج کوین
طبق چارت زیر عدد ۰.۲۲۰۴۴ یک عدد کلیدی هست
در واقع هم بعنوان حد سود پوزیشن لانگ ما محسوب میشه و هم اینکه بعد از بسته شدن لانگ ما بلافاصله به شورت ورود می کنیم
خب حد سود لانگ رو عدد ۰.۲۲۰۴۴ قرار بدین
بعد از بسته شدن
بلافاصله
شورت
اهرم مجاز ۲۰
ورود ۰.۲۲۰۴۴
حد سود ۰.۲۱۶۱۸
پرسود باشید

1 لایک

1 لایک

سلام دوستان ساکن در سرزمین لایک !
ببینید طبق حرکتی که قیمت ثبت کرد من برای آخرین بار چارت رو قرار میدم دیگه نقاط ورود و خروج کاملا مشخص هست خودتون طبق چارت پوزیشن ها را ایجاد کنید .

خب شمایی که میگی رو چارت مدیریت ریسک یاد،بده، پس اصلا نمیدونی چی هست،

تازه داره عمق فاجعه مشخص میشه.

البته حدس میزدم

شما میخوای سیگنال بدی، تو کانال ت ل گ ر ا م بساز، خودمم قول میرم عضو بشم.

کامنتا رم باز بزار ، مردم قضاوتت کنن. اگه مردشی بساز کانال رو

هیچی نمیگم میگم فقط کاش مرحوم فتحعلی اویسی بازیگر محبوب سینما زنده بود و می گفتیم شما میخواید با وویس بازار رو تحلیل کنید
من قبل اینکه یک روند اتفاق بیافته چارتش رو نهایی می کنم کجای کاری وویس گر

ونهایتا
خب در نهایت قیمت از همین محدوده بر می گرده
و میره برسه به عدد ۰.۲۵۲۵
پس ما باید در لانگ باشیم و حد سود رو روی عدد ۰.۲۵۲۵ ست کنیم
تا ۰.۲۵۲۵ اگر حرفه ای نیستید وارد معامله شورت نشید

1 لایک

سلام چطور مینونم همکاری کنم؟

آقا این دوج کوین ول کن ما نیست
از بالا به چارت نگاه کردم دوج قصد داره عدد
۰.۲۸۵۵ رو به ثبت برسونه اما اما
تا وقت هست نظر بدین ممنون

مستر تریدلاین پرو جواب بده شما که میخوای وویس بدی
در رابطه با روند شناسی یه کم وویس رو خودت گوش گن بیا ادامه روند رو طبق مدیریت و روند شناسی بگو چیه و چی میخواد بشه

فقط در همین حین که مشغول به تفکر هستید
حد سود لانگ رو روی ۰.۲۲۵۸۳ ست کنید تا وقت هست.

سلام به همه ی دوستان
شاید این به نظر مضحکه بیاد
اما روند قیمتی رمزارزها بخصوص دوج کوین مرگ ترامپ را تایید می کند
قیمت ها و روندها کاملا تصنعی و کنترل شده است
با ترند شدن خبر مرگ ترامپ همه ی ارزها دامپ حداقل ده درصدی را تجربه خواهند کرد

1 لایک

آقا دوج به زور بتونه خودش رو تا عدد ۰.۲۲۳۷ برسونه
حد سود رو روی این عدد ست کنید

اوففف ریزش ۴۵ درصدی در راه است !!!

دوج کوین
آخرین سیگنال لانگ.
اهرم مجاز ۲۰
ورود ۰.۲۱۸۱
حد سود پس از این تحلیل جامع قرارداده خواهد شد

خب برگردیم یک تحلیل جامع از دوج کوین داشته باشیم
تا بدونیم تکلیف چیه و قیمت تا کجا می تونه بالا بیاد .

ابتدا یه موضوعی را کاملا واضح خدمتتون عرض کنم وقتی به تایم هفتگی برگردیم متوجه میشیم که بله ما الان شش هفته هست که کاملا در یک روند نزولی قرار گرفته ایم در این شکی نداشته باشید که روند کاملا نزولی است و هر صعودی فقط در راستای تجمع و تامین انرژی لازم جهت ریزش شارپ ۵۰ درصدی است این کلیت قضیه هست و این بر تمام رمزارزها صدق می کند.
خب حالا بررسی جزئی دوج کوین
به خط مقاومت بنفش دقت کنید در واقع دو بار لمس شده و قیمت می خواد بیاد بالا و برای بار سوم لمس کنه قبلا در رابطه با این موضوع توضیحاتی خدمتتون ارائه شده که وقتی قیمت بار سوم یک خط را لمس می کند می شکند
پس قیمت خط بنفش رو می شکنه و بازار به امید اینکه خط مقاومتی شکسته شده هیجان زده میشن و در اثر هیجان ایجاد شده قیمت رو تا ۰.۲۲۵۸ بالا میارن و اونجا درواقع مقاومت سر راه دوج کوین هست چون قبلا یکبار در این نقطه قرار گرفته و ریزش داشته و این بار دوم هست ما هم که می دونیم قیمت در بار دوم یک مقاومت رو نمی شکنه و نیاز به بار سوم هست.حالا از اینجا فقط تصور بازار اینه که قیمت پس از برگشت به خط مقاومتی شکسته شده پولبک و به روند صعودی ادامه میده.غافل از اینکه ما بیش از یک ماه هست که در روند نزولی قرار گرفتیم و
فقط هدف از این صعود کسب انرژی و ایجاد فنریت بیشتر است. خب حقیقت داستان این هست که چون روند نزولی و انرژی به میزان کافی در قیمت ذخیره شده پولبک در هم شکسته و نزول شدید قیمتی آغاز خواهد شد

این هم چارت بپیوست تحلیل قبلی

در نتیجه درسته ما در یک روند نزولی لانگ قرار گرفتیم اما نترسیم قیمت حتما باید عدد ۰.۲۲۵۸ رو ببینه بعد بریزه پس منطقی این هست که حد سود لانگ رو همون عدد ۰.۲۲۵۸ قرار بدیم