ارائه تخصصی سیگنال با نقاط ورود و خروج نقطه ای

سلام مهندس پس کجای پس خبرت نیس

سالام شبخیراقامهردادمن الان توی شورت هسم دارم میردبالادوج ایاارحالت شورت بیام بیرون یانه روی ۲۲۱شورت گرفتم روی ۲۳۲لیکوییدمیشم چیکارکنم اگه میشدیه راهنمایی کنید

لطفا به هیچ عنوان طبق عمل بنده تصمیم نگیرید و ملاک عمل شما واقع نشود.
خب در دوج بنده معامله شورت دارم انتظار داشتم عدد ۰.۲۴ را تاچ کند نکرد و گذاشت موند شاید برای بعد نمیدونم بخاطر همین اولین محدوده حمایتی۰.۲۱۳۷ می باشد محض احتیاط در عدد ۰.۲۱۳۷ از شورت خارج می شوم

تحلیل در مورد دوج کوین
لطفا به هیچ عنوان ملاک معامله مورد استفاده قرار نگیرد.
در مورد دوج کوین بنده انتظار داشتم یک عددی رو در بالا ببینه تا روند نزولی تایید بشه اما اون عدد رو ندید
پس این بیانگر این است که بعدا می خواد بیاد اون عدد رو ببینه پس روند نزولی کلا منتفی میشه
در نتیجه انتظار هست که تا ۰.۲۰۸ اصلاح کند و پس از آن روند صعودی شکل بگیرد
از نظر حقیر در قیمت ۰.۲۰۸ دوج کوین آلت سیزن شروع خواهد شد این اتفاق میمون را پیشاپیش به همه ی کریپتو داران تبریک عرض می نمایم .
بالاخره آن روزها رسیدند.

البته بنده حد سود را در خط سبز رنگ ۰.۲۱۲۵۳ ست کردم
چون یک سطح حمایتی قوی است و در صورت برخود قیمت قیمت را به بالا برمی گرداند و من مجددا بالاتر اقدام به شورت می کنم

از زبان یک تحلیلگر بشنویم ؛
وقتی دیشب قیمت دوج کوین بالا آمد انتظار داشتم با توجه به کندل های نامرتب هفتگی قیمت با لمس عدد۰.۲۲۴۳ در تلاقی دو خط سبز و بنقش نقطه چین تاییدیه جهت ریزش بسیار عمیق را دریافت کند ریزش بسیار عمیقی که دوج کوین را تا محدوده ی بین ۰.۶ تا ۰.۷ سوق میداد و این یعنی یک فاجعه ی بزرگ اما ذهنم این را نمی پذیرفت پس باید کمی بیشتر تامل می کردم منتظر ماندنم تا ببینم آیا قیمت موفق به دریافت مجوز ریزش بسیار عمیق خواهد شد یا نه ؟
دیشب دیدم که قیمت موفق به دریافت مجوز ریزش نشد و این عدد ۰.۲۲۴۳ را به ودیعه گذاشت تا دوباره برگردد و لمس کند خب وقتی دیشب قیمت به سراغ عدد ۰.۲۲۴۳ آمد چون خسته و بی حال بود نتوانست بوسه ی خداحافظی بزند و ناکام به پایین روانه شد اما با نیت بر این که باشد بزودی به سراغت خواهم آمد بگزار کمی استراحت کنم و با قدرت تمام بر می گردم خب وقتی قیمت پایین می آید یعنی انرژی را در خود ذخیره می کند اگر به پایین چارت نگاه کنید در واقع یک الگوی سر و شانه کف معکوس یا همان خدای پایان ریزش ها و شروع صعود در حال تکمیل شدن است و اینبار قطعا قیمت سقفی بالاتر از سقف قبلی کشف خواهد نمود خب وقتی قیمت برمی گردد در واقع قصد دارد یک خط مقاومت را برای بار سوم لمس کند قطعا مقاومت شکسته خواهد شد و با یک پولبک به خط مقاومت شکسته شده رشد قیمتی از سرگرفته خواهد شد و در واقع
عدد ۰.۲۰۸ بعنوان پایان اصلاح دوج کوین است و فصل رشد آلت کوین ها یا همان آلت سیزن شروع خواهد شد که بنده آغاز این حرکت میمون و مبارک را خدمت تمامی کریپتو داران تبریک عرض می نمایم…

1 لایک

تحلیل دوج کوین
این تحلیل به هیچ عنوان ملاک خرید و فروش نباشد
لمس خط مقاومت برای بار سوم و شکست آن و سپس پامپ تا ۰.۲۲۱۱ …

مقدار انرژی تجمیعی در قیمت بسیار بالا هست.
قیمت تا ۰.۲۲۴۵ پرتاب خواهد شد

به پایان رسید روزهای ■■■■ کریپتو
اصلاح در همین نقطه پایان یافت
آلت سیزن رسما شروع شد :partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:
به میمنت شروع آلت سیزن
حد سود لانگ در دوج بر روی ۰.۲۳۵۴ ست شود …

سلام و احترام
بنده لانگ دوج رو روی عدد ۰.۲۱۴۳ بستم

سلام
بنده باتوجه به رفتار قیمتی دوج کوین لانگ رو بستم
و با اهرم ۲۰ شورت گرفتم و فعلا حد سود رو روی عدد ۰.۲۰۲۴۳۰ ست کردم
این صرفا یک عمل شخصی است و لطفا بهیچ عنوان در معاملات مورد استفاده قرار نگیرد…

سلام دوستانی که بابنده به شورت ورود کردید عجله نکنید حد سود خود را روی ۰.۲۱۱۷۳ ست کنید
نترسید همه با سود خارج خواهیم شد
از بازار رکب خوردیم

سلام و احترام طبق چارت قیمت دوج کوین تا ۰.۲۱۴۳۳ میاد پایین دوباره برمی گرده بالا

در محدوده ی ۰.۲۱۴ یعنی نقطه ورود ببندین بدون ضرر

اونایی که دوج شورت بودید ببندید ‌و لانگ بگیرید .

سلام خدمت اقا مهردادعزیزمیشددوج رایه تحلیل کنید

دوج رو از جناب ابر تحلیلگر تحلیل بخواه من تحلیل بلد نیستم !!!

همه دوج را ببندید و در عدد ۰.۲۰۸ مجدد لانگ بگیرید .

تا کجا باید لانگ گرفت