ارائه تخصصی سیگنال با نقاط ورود و خروج نقطه ای

پسرم ، تریدتو بکن، کاری دیگه باهات ندارم، هر چقدر میخوای سیگنال بده، موفق باشی.

وویس گر قیمت چطور بالا اومدح

سیگنال لانگ در دوج
لانگ
اهرم مجاز ۲۵
ورود ۰.۲۱۵
حدسود ۰.۲۲۷۳

​​​

دمت گرم مشتی خوب ■■■■ بهش

سیگنال دوج
لانگ .
اهرم مجاز ۲۰
ورود ۰.۲۱۱۶
حد سود ۰.۲۲۷۶

البته برا سیگنال لانگ
بهتره حد سود رو در ۰.۲۱۴۳۳ ست کنید و مجدد در قیمت
۰.۲۰۸ لانگ بگیرید و حد سود رو ۰.۲۲۷۶ ست کنید.

سیگنال در دوج کوین
شورت
اهرم مجاز ۲۰
ورود ۰.۲۱۴۳۳
حد سود ۰.۲۰۵۶
.

برا شورت عدد ورود رو روی ۰.۲۱۶ ست کنید.

دوستان دقت کنید ما در ارز دوج کوین یک در نقطه ی آغازین ورود یک شورت پرسود هستیم دقت کنید که متضرر نشید
طبق چارت ما از عدد ۰.۲۱۶۳۸ به این شورت ورود می کنیم
ریزش قیمتی در طی دو مرحله صورت می گیره تا اینکه دوج کف قیمتی جدید ۰.۱۹۴ رو به ثبت میرسونه خب تکلیف مشخصه
در اینجا ما در سه دسته قرار می گیریم
دسته اول اصلا اهل ریسک نیستند و از محدوده ی ۰.۲۱۶۳۸ به شورت ورود می کنند و حد سود را در ۰.۱۹۴ ست می کنن
دسته دوم اهل مدیریت هستند و وارد ریز نوسان نمیشن اینها میان ابتدا حد سود رو روی عدد ۰.۲ ست می کنند پس از اینکه حد سود تاچ شد صبر می کنند و مجدد در ۰.۲۰۹۵ به معامله شورت ورود و مجدد حد سود روی عدد ۰.۱۹۴ ست می کنن
دسته سوم اهل فن هستن و از هنر نوسانگیری بهره مند هستن
برا اونا این یه سیگنال سه تا ریز سیگنال به شرح ذیل میشه
در همه ی معامله ها اهرم مجاز ۲۰ است

سیگنال اول که الان ورود می کنیم .
شورت
ورود ۰.۲۱۶۳
حد سود ۰.۲

سیگنال دوم
لانگ
ورود ۰.۲
حد سود ۰.۲۰۹۵

سیگنال سوم
شورت
ورود ۰.۲۰۹۵
حد سود ۰.۱۹۴

سلام بچه ها اخیرا در یک صرافی جدید فعالیت می کنم وظایف رو انجام دادم بهم بونوس تعلق گرفته :innocent:
حواسم نبوده تایمش خیلی کم مونده سوخت بشه خودم کل بالانسم در گیره اندازه ی ۳۰ تتر نیازه تا قابل برداشت بشه خودم کل بالانسم سنگین درگیر لانگ دوج کوین هست
هرکی بالانس آزاد داره اندازه ی ۳۰ تتر یکی دو ساعته به من قرض بده خیالت راحت من اعتبارم خیلی بالاتر از اینهاست
منتظرم

​​​

میگم یکی دوساعت انداره نیم ساعت طول نمی کشه

چون کاملا سکوت پیشه کردید و من واقعا الان جهت معاگله ی شمارو نمیدونم اما در معاملاتتون حواستون به این موضوع باشه حتما
دوج عدد ۰.۲۰۸۷۴ رو میبینه
از اونجا بر می گرده تا ۰.۲۱۸۶۶

سلام وقتتون بخیر
در دوج فقط لانگ باشید
تا ۰.۲۳۲۵ یه کله بالا میاد
روند نزولی کلا منتفی شد.

خب طبق چارت پیش برید ببینید تا کجا بالا میاد و دوباره کجا می تونید پایین تر سوار بشید

بروزرسانی تحلیل دوج کوین
تا ۰.۲۱۶۴ بالا میاد بعد اصلاح می کنه
پس حد سود لانگ فعلب ۰.۲۱۶۴ ست شود.
پس از آن شورت
اهرم مجاز ۲۰
ورود ۰.۲۱۶۴
حد سود ۰.۲۰۸

آخرین بروزسانی تحلیل دوج کوین تا این مقطع
طبق اصول تحلیل تکنیکال وقتی قیمت برای بار سوم یک خط روند چه حمایتی و مقاومتی را لمس می کند می شکند پس قیمت می خواهد خط بنفش را برای بار سوم لمس کند پس شکسته خواهد شد و و خودش را به اولین مقاومت میرساند و متوقف می شود این همه بازی در قیمت جهت جمع آوری انرژی لازم جهت شکست خط مقاومت بنفش می باشد
قیمت قطعا خودش را به عدد ۰.۲۲۴۷ خواهد رساند
در واقع این عدد بعنوان حد سود لانگ فعلی و ورود شورت خواهد بود.

خطر
قیمت دوج از این محدوده تا ۰.۲۰۴۴ ریزش می کند …

و قیمت دوج در نهایت در محدوده ی خط سبز آروم می گیره و روند صعودی میشه
روی چارت مشخصه
چارت معلم من است و من هر چی چارت بگه انجام میدم
بدون تعصب

اگر در شورت بودید تحلیل دوج
حواستون به عدد ۰.۲۰۶۷ باشه احتمال برگشت از اون قیمت وجود داره به هیچ عنوان از مارجین نخرید
بهتره در محدوده ی ۰.۲۰۶۷ ببندید و دوباره از عدد ۰.۲۱۱ وارد شورت بشید که در واقع پولبک به خط حمایت شکسته شده است اما هدف قیمتی همان عدد ۰.۱۹۹۲ می باشد .

اما در رابطه با دوج کوین
این صرفا یک چارت توصیفی است به هیچ عنوان ملاک خرید و فروش نباشد
چون قیمت در یک روند کاهشی قرار دارد نتوانست خط مقاومت به رنگ بنفش را با حتی چهار بار لمس بشکند و کم کم از آن فاصله خواهد گرفت به سوی عدد ۰.۱۹۱۵ روانه خواهد شد.