بحث و گفتگو پیرامون «چقدر ارز دیجیتال داشته باشیم تا زندگی‌مان را متحول کند؟»

بازار ارزهای دیجیتال جایی است که زندگی افراد می‌تواند برای همیشه تغییر کند. در این بازار، فرصت‌هایی برای انباشت ثروت وجود دارد که شاید هرگز تصورش را هم نمی‌کردید. اما همان‌قدر که این بازار فوق‌العاده است، می‌تواند به سرعت شما را از نظر مالی نابود کند. همه چیز به پروژه‌هایی که در آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنید، حفظ اعتماد به پروژه و داشتن رویکردی بلندمدت بستگی دارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چقدر ارز دیجیتال داشته باشیم تا زندگی‌مان را متحول کند؟» شکل گرفته است.

12 لایک‌کرده

مقدار ها منطقی بود، و باید گفت که همین مقدار هارو هم باید 5-10 سال بدون هیچگونه دستکاری نگه داشت، مثل یه ملک که پدربزرگان ما خریدن و امروز بعد از صد ها سال ارزشمند شده.

2 لایک‌کرده

کسانی که نوع اقتصاد جهانی و مالک آن را نشناسند و انواع سناریو محتمل را درک نکنند همیشه در تمام دوران ها محکوم به نابودی هستند🤔
پیشنهادمن به هم‌وطنانی که شناخت کافی ازبازارندارندفاصله بیشترازبازاراست

2 لایک‌کرده

pi
فقط پای( pi)
چون pi همه شاخصه های یک رمز ارز قوی رو داره؛
۱) جایگاه اجتماعی بزرگ در جهان
۲) پشتوانه قوی با یک تیم تخصصی و دانشگاهی
۳) دسترسی آسان برای عموم
۴) کاربردی بودن
۵) محبوب بودن

سلام دوستمون میگه اتریوم ده واحدمیشه چهارمیلیاردوخرده ای همه اینقدر پول اضافه ندارن به جای ده اتریوم پول یک اتریوم ریپل بخر بزارباشه متحولت میکنه دوسال تحمل میخوادxrp

100 واحد سولانا یعنی 100 عدد رمز ارز سولانا داشته باشیم؟

درودبرشما شک نکنید سرمایه گذاری درارزها یعنی دگرگونی سرمایداری اینده

دوست عزیز سلام
کاری که شما برای هموطنان خودت داری میکنی نه مسواک نه رییس نه رهبر ونه… هیچ نهاد دیگه انجام نداده
اول ازت با تمام وجود تشکر میکنم
کاش بیشتر این نوع اگاهی رو در اختیار مردم قرارده

1 لایک

من که اگه نه میلیارد پول داشتم که وضع مالیم خوب بود

1 لایک

من اگه نه میلیارد پول بیکار داشتم که سرمایه گذاری کنم تواین رمز ارزهایی که گفتید که دیگه نمی‌خواستم زندگیم متحول بشه .زندگیم متحول بود:joy::joy::joy:

1 لایک