سقوط بیت کوین به زیر خط حمایت چندساله: آیا BTC به ۸۰٬۰۰۰ دلار میرسه؟
تحلیلگرها تاکید کردن که اگه حمایت اصلی بیت کوین کاملاً شکسته شه، بیت کوین میتونه تا پایان ۲۰۲۵ به محدوده ۸۰,۰۰۰ دلار سقوط کنه. با این حال، باور دارن که این الزاماً شروع بازار نزولی نیست.
طبق تحلیل تکنیکال، بیت کوین اخیراً زیر خط حمایتی چندساله رفته و نگرانیها از اصلاح عمیقتر رو افزایش داده. بعضی از تحلیلگرها این ریزش رو فیکاوت (شکست جعلی) و فرصت خرید میدونن.
تاریخ نشون داده افتهای موقت لزوماً آغاز بازار نزولی نیستن، مگه اینکه RSI هم حمایت خودش رو از دست بده. به همین خاطر در صورت شکست RSI، احتمال سقوط بیت کوین تا محدوده ۸۰,۰۰۰ دلار تقویت میشه.
مدلهای تحلیلی مثل «Pi Cycle Top» نشون میدن بیت کوین هنوز به اوج چرخه نرسیده و حتی احتمال صعود تا ۲۸۰,۰۰۰ دلار وجود داره.
در نتیجه محدوده ۸۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دلار میتونه هم تهدید فروشندهها باشه و هم سکوی پرش برای موج بعدی صعودی!
نظر شما چیه؟ اگه فکر میکنید بیت کوین به محدوده ۸۰٬۰۰۰ دلار میرسه و اگه موافق نیستین بذارید.
اگه برادر مهرداد ناراحت نمیشه یا کامنت بزاریم بچها رو فراری بده . ولا اینجوری که بوش میاد انگار قراره تا جای که میشه بازار نزول پیدا کنه برا یه صعود بزرگ آماده بشه تحلیل بیت هم از فروش رو به نزولی داره میده البته بازار همیشه آدم قافل گیر می کنه
ارمان فکر کنم این دوستمون از اینکه گفتم نا امید نباش واسه الت سیزن منظورش باشه!!!
دوست عزیز من هیچ وقت نگفتم امروز یا فردا قراره الت سیزن باشه…
اتفاقا اخرین چیزی که خطاب به آرمان نوشتم گفتم رو تایم هفتگی ارزها کار کن (تایم هفتگی صعودی میبینم تایم روزانه اصلاحی) …یکشنبه گذشته نوشتم هفته بعد هفته تصمیم گیری هست…
نوستراداموس نیستم که…
به هر حال اگر سو تفاهمی پیش اومده من معذرت میخوام…
نه عزیز در تحلیل که شما و برادر کیانی انجام میدین همیشه میخونم و با تحلیها همیشه درست در اومده . منظورم پیامی بود که گفتی هر جا ازت تعریف می کنن فرار کن برادر