تحلیل بیت‌کوین: پیش‌بینی سقف الگوی مثلث و حرکت صعودی! 📈

سلام دوستان بیت در تایم میان مدت طبق الگوی 2 در نمودار به خط روند الگوی مثلث باز برخورد کرده بار اول که برخورد کرد تونست ath جدید 124 هزار رو بزنه الان با برخورد دوباره انتظار رسیدن به سقف الگوی مثلث رو‌ دارم سقف الگوی مثلث به دو صورت هست یا به سقف برخورد میکنه و اصلاح یا سقف رو میشکونه به سقف پولبک میزنه ادامه روند صعودی داره درست همین عمل رو طبق الگوی 1 داره انجام میده موقعی که جنگ تو خاورمیانه رخ داد به 98 هزار رسید و همه انتظار برگشت به 91 الی 92 هزار رو داشتن برای پر کردن گپ cme اما یهو گلوله کرد رفت به سمت 122

1 لایک

خودتم نفهمیدی چی گفتی داری میگی اصلاح داریم ولی ممکنه مثل گلوله هم بره بالا آقا قدرت تحلیل نداری مجبور نیستی

سلام خط روند رو نمیشکونه برگشت به خط روند مثلث باز بزنه و نقدینگی زیر خط روند رو یه شدو بزنه پامپ میکنه سمت سقف کانال شما چیزی نمیدونی ما دو تا اصلاح داریم یه اصلاح زمانی و یه اصلاح قیمتی ای کاش دوستانی که وارد میشن علمش هم داشته باشن ما الان داخل اصلاح قیمتی هستیم اگه تا اخر هفته رنج باشه بازار میشه اصلاح‌زمانی

2 لایک‌کرده

حرف بنده خدا درست بزرگوار اصلاح عمیقتر اتفاق بیفته یک صعود جذاب داریم

1 لایک

دقیقا داخل اصلاح زمانی هستم شما عالیه کارت و همون جور که گفتم جنگ رو برنامه ریزی کردند با این اصلاح زمانی که بندازند گردن جنگ
ممنون

1 لایک

آقا رحیم لطف دارین شما من دارم شاخ در میارم چرا کسایی که تخصص این بازار رو ندارن وارد بازار میشن هم به روح و روان خودشون لطمه میزنن و هم به سرمایشون تازه ادعای زرنگی هم دارن به مردم عادی شت کوین و میم کوین معرفی میکنن

3 لایک‌کرده

ای کاش دوستان این بازار رو یاد بگیرن بعد وارد بازار بشن

1 لایک

دوست بزرگوار من خیلی خوشحالم که با شما آشنا شدم امیدوارم مثل شما آقا رحیم تو این نرم افزار زیاد باشه تا بتونیم همه رو آگاه کنیم تا بتونن از ضرر در بیان من جاهای دیگه هم تحلیل میزارم فکرش رو نمیکردم این سایت نرم افزار داشته باشه یکماه هست فهمیدم چون قیمت بیت و اتر رو از اولین روزهای ایجادشون داره خیلی سایت کامل و جامعی هست

2 لایک‌کرده

رحیم جان ما که تازه وارد هستیم و وارد نیستیم و در حال یادگیری هستیم ولی هر وقت بازار خواست پامپ کنه ما را همینجا مطلع کنید.ممنون

2 لایک‌کرده

سلام ممنون از زحمتی که کشیدین بچه های این سایت تمام تحلیل هارو دنبال می‌کنند خیلی ها هم شاید دانش کافی مثل خودم رو نداشته باشند.این با لطف دوستانی چون شما جلو میرند طبق تحلیل اساتید به طور مثال یه آقایی بود به نام نوستر داموس ایران ریزش دوره قبل به موقع اطلاع داد یا 3سال پیش یه دوستی بودند به نام آقای راکی که حتی تحلیل هاشون رد خورنداشت یا آقای بختیاری3ماه پیش الان هم آقای کیانی ومستر چارت خیلی خوب هستند.

1 لایک

شما هم خوش آمدید اگر دوست داشتید مبتدی ها از دانش شما بهره ای ببرند بهترین راه اعداد مثلا تا 105 میریزه بعد میره برای 117اینجوری برا همه قابل فهم.:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:مخصوصا خودم به بقیه بی احترامی وبسایت نشود.

2 لایک‌کرده

عزیزی تو تحلیل آخری که گذاشت دو ناحیه برای برگشت و ادامه روند صعودی گذاشتم

1 لایک