سلام و احترام
کسانی که سرمایه ی کافی دارند و قدرت تحلیل ندارند بنده بعنوان یک تحلیلگر توانا حاضر به همکاری با شما هستم
سرمایه از شما و نزد شما و تحلیل از بنده و در آخر تقسیم سود حاصله در پایان هر سیگنال ۸۰ درصد شما و ۲۰ درصد سهم بنده .
اینجا اعلام آمادگی نمایید
اگر خواستید در ایمیل یک سیگنال رایگان جهت تست ارائه میدم با بالانس کم ورود کنید اگر مورد تایید بود بفرمایید با شرایط فوق باهم همکاری کنیم
ببینید این یک حقیقته خیلی از شما سرمایه ی کافی دارید اما بدلیل نداشتن علم لازم یا موقعیت هارو از دست میدید و یا با ضرر خارج می شید دلیلش این هست که شما نقاط ورود و خروج رو نمی دونید
قدرت پولی داری اما قدرت تحلیل نداری
بیا وقت رو تلف نکن قدرت پولی از شما و تحلیل و سیگنال از بنده بیا این دوتا رو در کنار هم قرار بدیم و از بازار پول پارو کنیم
ابتدا بنده قدرت تحلیلم رو به نمایش میذارم تا شما راحت تر بتونی تصمیم بگیری
تحلیل دوج کوین
این تحلیل به هیچ عنوان ملاک خرید و فروش نباشد
لمس خط مقاومت برای بار سوم و شکست آن و سپس پامپ تا ۰.۲۲۱۱ .
مقدار انرژی تجمیعی در قیمت بسیار بالا هست .
قیمت تا ۰.۲۲۴۵ پرتاب خواهد شد
چطور همکاری کنیم؟با هم
به پایان رسید روزهای ■■■■ کریپتو
اصلاح در همین نقطه پایان یافت
آلت سیزن رسما شروع شد
به میمنت شروع آلت سیزن
حد سود لانگ در دوج بر روی ۰.۲۳۵۴ ست شود .
سلام،لطفا،یکی که آگاه و کاربلد این بازاره،تواین شرایط یه سیگنال بده،براپول رهنم کم دارم 4روز فرصت دارم،دوبرابرش کنم بدم دست صابخونه،
سلام میشه یه بار مشاوره بدی توضیح بیشتر در مورد سودی چطور پرداخت بشه
سلام شبتون بخیر
فقط تا فرصت ورود هست عمل کنید
دوج کوین
لانگ
اهرم مجاز ۲۰
ورود همین محدوده الان
حد سود ۰.۲۲
اتجام دادی ؟ لطفا جواب بده
دوست عزیزم اگر علم و دانش کریپتو رو نداری پولتو دوستی بگیر و از کریپتو دور شو چون همینم که داری از کف میدهی خود من نمونه بارز ما یه گروهیم در تلگرام از افرادی مثل شما که به امید بیشتر شدن پولشون برای رهن منزل یا مشکلات دیگه اومدن تو کریپتو و الان خون گریه میکنند چون پولشون یک پنجم و یک ششم و چه بسا کمتر هم شده.
انچه شرط بلاغست با تو میگوییم خواه از سخنم پند گیری خواه ملال.
سارای عزیز خدا شاهده این اقای تحلیلگر مارجین من صفر کرد مبادا خام شوی و از سیگنالهایش استفاده کنی بمن قول دادن گفتن پوزیشن بزن اگر ضرر کردی جبران میکنم پولمو به باد داد و بعدش وعده و وعید فردا و پس فردا…
یکی دوتا سیگنال اولش خوب بود درست دراومد ولی بعد همشو به اضافه سرمایه خودمو نابود کرد مبادا خام حرفهایش شوی دوست عزیز
سلام و احترام
بنده لانگ دوج رو روی عدد ۰.۲۱۴۳ بستم …
سلام
بنده باتوجه به رفتار قیمتی دوج کوین لانگ رو بستم
و با اهرم ۲۰ شورت گرفتم و فعلا حد سود رو روی عدد ۰.۲۰۲۴۳۰ ست کردم
این صرفا یک عمل شخصی است و لطفا بهیچ عنوان در معاملات مورد استفاده قرار نگیرد
سلام دوستانی که بابنده به شورت ورود کردید عجله نکنید حد سود خود را روی ۰.۲۱۱۷۳ ست کنید
نترسید همه با سود خارج خواهیم شد
از بازار رکب خوردیم…
اونایی که دوج شورت بودید ببندید و لانگ بگیرید …