سلام دوستان
در ابتدا بگم من خودم هم از این ارز دارم اما باید قبول کنیم شت هست چون هیچ پشتوانه فنی پشت این ارز نیست(مثل دوج )و نمودارش هم نمیشه زیاد تحلیل کرد تا بشه دید مناسبی نسب به ایندش داشته باشیم
پسمنطقی هست که سیو سود کنید تو مراحل مختلف که یهو سرمایه تون از بین نره الان هم به خاطر هیجانات بازار بالا میره و با توجه به تعداد توکن هایی که داره خیلی مراقب باشید تعصب الکی روی هیچی ارزی نداشته باشید با موجش برید بالا و به موقع سیو سود کنید
مخلص
پرسود باشید
شما چرا شت کویین میخرین؟!
یه سرچی بزن اتفاقا بنیادش خیلی قوی تر از دوج هستش قرار با امازون همکاری کنه واینکه صرافی غیر متمرکز خودش رو راه اندازی کنه ودر اینده توکن سوزی داره
این چه شتی هستش که تو بایننس لیست شد
توروخدا یه جای عمومی پیام میذارین اطلاعات کافی داشته باشین که خودتون و خانوادتونو مزحکه ملت نکنین،برای خودتون میگم بخدا.ادمین جان تایید کن
من۴/۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰تاشیب خریدم۲۵۰۰۰۰۰تومان الان شده۴میلیارد تومان هات بیت باز شد میفروشم حالا میخواد شیت کویین باشه یا طلا یا آهن زنگ زده
دوست عزیز اگه شت کوین بود بایننس امروز لیستش نمیکرد
صرافی shiba suwp بزودی در حال فعال شدن هست.شیبا هم توکن اون هست.وایتپیپر رو مطالعه بفرمایید.
سلام وقتتون بخیر حرفتون صحیح هست .. من خودم مثلا کلا ۳۰۰ دلار خرید زدم که شده ۲۰ میلیون شیب ..و این ۳۰۰ تا هم سود ارزهای دیگه بوده پس نگه میدارم حالا اگه مثل دوج رفت بالا که واقعا با پولش بشه حرکتی زد خوب میفروشم اگرم صفر شد که شد واسم مهم نیست البته این نظر من بود .. ولی خوب ارزی نیست که بخای پول سنگین وارد کنی یا به این امید که با خرید چند میلیون میلیاردر میشیم هم به این راحتی نیست .. ولی خوب اگرم شانس یار بود و شدیم که نوش جون همه عزیزان .. امید وارم که شانس هم یک بار با ما یار باشه و اینجوری بتونیم چند میلیارد سود کنیم .پر سود باشید
وایت پیپر نداره ک داداش
معلوم نیست این شت کوینو کی یاد ملت داده!!!
محض اطلاعت از لحاظ فنی سرتر از دوجه
مجبور نیستی که حتما کامنت بزاری اینجا