سلام من بیت ندارم ولی اینو میدونم اگر بیت نره بالا بقیه هم بالا نمیرن،همه اینا باعثش ایلان ماسک هستش با اون سیاست کثیفش،تا بیت اومد بره بالا خودشو تثبیت کنه اول از دوج حمایت کرد،همه رفتن سمت دوج،میدونست که امروز بیت میره بالای ۶۰،دیروز از شیبا حمایت کرد که امروز همه سرازیر شدن سمت شیبا،مگرنا الان بیت بالای ۶۱ بود،بعضی ها فکر میکنن که ایلان عاشق ارز دیجیتال هستش اشتباه فکر میکنن،ایلان دنبال زمین زدن ارز دیجیتال هستش،ادمین اینبار تایید کن
اصلا از موقعی که ایلان ماسک بیت کویین خرید قیمتش دو برابر شد بعد حالا میخاد بیتو بزنه زمین
میدونستی ایلان ماسک یک و نیم میلیون دلار بیت کویین خرید و با این کارش قیمت بیت را از ۲۰ هزار دلار به ۵۰هزار دلار رسوند
آیا مغز…خورده بیت را بزنه زمین
ادمین تایید جان مادرت
بعضی وقت ها هم باید فقیر ها رشد کنن و سرمایه دارا یکم از سرمایشون از دست بدن درود بر تو ایلان ماسک هزار ساله بشی که یوزارسیف زمانی الاان همه پولدارا دشمنش میشن فقیرا وقتشه که ایلان حمایت کنید
یک و نیم میلیارد دلار
یکو نیم میلیون دلار که فقط من دارم ! داداش این رقمی که گفتی خرج ۱ هفته یخچال ایلان ماسکه . میدونی دلار چیه ؟
شما خبر دارین بعدش بیت که خریده بود فروخت؟ و سرمایه خودش افزایش پیدا کرد؟ بازی اقتصاد و قدرت
ایلان وقتی بیت ۵۰تا۵۲بود خرید که تا ۶۴رفت بالا
۲۰هزار دلار وقتی چیزیو نمیدونیم حرف نزنیم بهتره
۱/۵ میلیارد دلار