دوستان یه چیزی میخوام راجب (شیبا) بهتون بگم خودتون یه حساب کتاب کنین اگه فقط ۱۵ میلیون واحد شیبا رو الان بخرین هرینه اش حدود ۲۰۰ دلار میشه اگه ۵ماه دیگه یا ۱ سال دیگه قیمت هر عدد واحدشیبا فقط کافیه به ۱۰ سنت برسه یعنی ۲۰۰ دلارتون میشه ۱،۵۰۰،۰۰۰ میلیون دلار بله ۱ونیم میلیون دلار حالا بر فرض ۱ونیم میلیون دلارتون رو با دلار ۲۵ هزار تومانی حساب کنیم میشه ۳۷ میلیارد تومان پول ناقابل دیگه
اینو گفتم که حداقل یه ۲۰۰ یا حداقل ۱۰۰ دلار بهش اختصاص بدین شاید زندگیتون عوض شد.
دوست عزيز احتمالش خيلي خيلي كمه به ١٠ سنت بخاد برسه،بخاطر حجم زياد عرضه سكه هاش
سلام داداش الان قیمت شیبا دقیقا چنده؟
خدا کنه بشه ودر حد رویا نمونه
بعد چطوری اینو حساب کردی اونوقت میدونی ارزش کل بازارش چند میشه
به شرطی که بشه هم تعداد توکن هاش زیاده تر از دوجه هم معلوم نیست چیه
تا یه سنت رو راحت میاد بالا ولی درصورت عدم توکن سوزی نمیتونه به کانال ۱۰سنت برسه باید توکن سوزی کنه تا بتونه بیاد بالا حجم سکه ها رو ضربدر ده سنت کن ببین چقدر میشه یعنی چندین برابر بیت کوین و این امکان پذیر نیست درصورت عدم توکن سوزی
عزیزم ۱۰ سنت میدونی یعنی چند برابر …یه نگاهی به تعداد توکنها بندازید و در ۱۰ سنت ضرب کنید ،مبلغی که به دست میاد از ارزش کل بازار کریپتو بیشتر میشه ،عزیزان یه مقداری سرتون تو حساب و کتاب باشه بد نیست .
بله این خیلی قشنگه منم میشم هم ردیف ایلان ماسک چون 2 میلیارد دارم ولی دوست عزیز به هیچ عنوان این دست یافتنی نیست مگر اینکه 60 درصد توکن هاشو بسوزونه
اگر اتریوم هم بشه 200 هزار دلار پول من هم میشه 1 میلیون دلار ولی نمیشه تازه این احتمالش خیلی بیشتر هست تا شیبا دوست عزیز یه رابطه ای هست بین سکه کل و قیمت که این رو نشدنی میکنه