بحث و گفتگو پیرامون «فرصتی کمیاب در ایران: خرید تتر بدون کارمزد فقط در یک صرافی ایرانی»

خرید تتر یکی از بهترین روش‌ها برای حفظ ارزش سرمایه در بازار پرتلاطم رمزارزهاست. در شرایطی که قیمت‌ها هر لحظه در نوسان هستند، بسیاری از معامله‌گران برای حفظ دارایی خود به سراغ تتر (USDT) می‌روند — رمزارزی با ارزش ثابت که همیشه معادل یک دلار آمریکاست.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «فرصتی کمیاب در ایران: خرید تتر بدون کارمزد فقط در یک صرافی ایرانی» شکل گرفته است.

4 لایک‌کرده

اومدم بگم احتمالا تازه شروع کرده که کارمزد هاشون صفره دیدم 7 ساله قدمت دارن، دمتون گرم:ok_hand: سرعت خرید و فروش عالی بود طبق تجربه اولین معامله ام پیشنهاد میکنم

به‌نظرم صرافی خوبیه
من ۴ سالی هست باهاشون کار میکنم، سرعت برداشتشون خیلی زیاده و کارمزد برداشتشم از جای دیگه کمتره

شبکه ترون بقیه جاها ۲ ۳ دلاره اینجا ۱ دلار

خدایی خیلی خفنه
همه شبکه ها رو داره..

ارزینجا یکی از بهترین تجربه ی صرافی های ایرانی هست که میشه از بهره مند شد با امنیت بالا و تیم حرفه یی و کارمزد خوبش .

معامله بدون کارمزد واقعاً یه حرکت خفن از ارزینجاست :clap:
مرسی از تیم حرفه‌ایتون که همیشه کارو واسه کاربرا راحت‌تر می‌کنین :raising_hands:
دمتـون گرم :heart:

عااالی ، واقعاً بهتر از ارزینجا نیست
تعداد رمزارز هایی که پشتیبانی میکنه بالا
کارمزد تبدیل کم ، الانم که مدتی هست کارمزد بخش معامله پیشرفته صفر شده که خیلی به سود من شده تو این چند ماه :ok_hand:t2: