🚫تحلیل تصمیمات مهم فدرال رزرو و تاثیر آن بر بیت کوین 📈

https://hub.arzdigital.com/uploads/default/original/3X/5/e/5e2d0e579ad11e3c293d63a8916be9181c1370b2.jpeg
https://hub.arzdigital.com/uploads/default/original/3X/4/f/4fb9b7bc21fe6c49e51e56cee51699c380ffca58.webp
تصمیم تکان‌دهندۀ امروز جروم پاول ! و واکنش بیتکوین و ارزهای دیجیتال به آن؟! تصمیمی که احتمالاً امروز بسیار مهمتر از تصمیم نرخ بهره خواهد بود.
۲۹ اکتبر ۲۰۲۵

تصمیم اصلی امروز، زمانی که کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) تشکیل جلسه میدهد، مربوط به نرخ بهره نخواهد بود. کاهش ۲۵ واحد پایه (۰.۲۵٪) قطعی است و در این زمینه هیچ غافلگیری وجود نخواهد داشت. گوشهای جهان - به ویژه سرمایهگذاران - به هدف دیگری گوش فرا خواهند داد:

«احتمال طرح ایدۀ توقف فروش اوراق بهادار در سایر آسمانخراشهای منهتن».

به نظر میرسد وال استریت ژورنال نیز این احتمال را تأیید میکند - که اخبار ضد و نقیضی خواهد بود. از یک طرف، نقدینگی بیشتری در بازارها وجود دارد (در مقایسه با وضعیت فعلی) و از طرف دیگر، پیامی که در چنین تصمیمی نهفته است:

«اقتصاد شروع به تقلا کرده است. با این حال، این یک قلمرو عمدتاً ناشناخته است - همانطور که مقاصد این سفر حتی برای بیت کوین و دنیای کریپتو نیز ناشناخته هستند.»

مهمترین تصمیم

برای فدرال رزرو، زمان تصمیماتی فرا رسیده است که زمانی به عنوان «کشنده» تعریف میشدند. و نه به معنای امروزی تصمیمی که می‌کشد، بلکه به معنای یک تصمیم اجتناب‌ناپذیر.

ترازنامه فدرال رزرو، در نموداری از وال استریت ژورنال

در واقع، فدرال رزرو از قبل فراخوانده شده است تا تصمیم بگیرد با ترازنامه عظیم خود چه کند. تصویر بالا چیست؟ این پرتفوی فدرال رزرو است که رشد میکند و گسترش مییابد، متورم میشود و وقتی بازارها به نقدینگی نیاز دارند، چاقتر میشود. در طول بحران گذشته، این پرتفوی به شدت افزایش یافت، به همین دلیل است که ترازنامه فدرال رزرو ماههاست که داراییهای خود را تخلیه میکند.

این یکی از دو ابزار اصلی سیاست پولی است: علاوه بر نرخ بهره، عملیات بازار فدرال رزرو نقدینگی را گسترش یا فشرده میکند، که تأثیرات آشکاری بر اشتغال و قیمتها دارد.

تصمیم امروز؟
روزهاست که در مورد آن صحبت میشود: جروم پاول میتواند پایان دوره سه ماهه را امروز اعلام کند (کنفرانس مطبوعاتی ساعت 19:30 است)، یعنی تخلیه داراییهای ترازنامه فدرال رزرو.

پیام مبهم
این پیام میتواند توسط بازارها به دو صورت تفسیر شود:

1- به احتمال زیاد: شادی از بازگشت به “وضعیت عادی”.
یا بهتر است بگوییم، از وقفه در طرحی که کمتر از نرخ بهره در مورد آن صحبت میشود، اما با این وجود تأثیر قابل توجهی بر شرایط نقدینگی بازار دارد.

2- احتمال کمتر: نشانه استرس
بازارها گاهی اوقات تمایل دارند حرکات ناگهانی و غیرمنتظره را به عنوان نشانه استرس اقتصادی تفسیر کنند. این یک تفسیر ممکن (و به طور متناقضی صحیح) است، اما احتمال کمتری دارد که توسط بازارها پذیرفته شود.

جروم پاول چه تصمیمی خواهد گرفت؟ بیت کوین و ارزهای دیجیتال چگونه واکنشی نشان خواهند داد؟

بنابراین کماکان باید منتظر بود. نمی‌خوام نگرانتون کنم؛ اما…

:prohibited: [از دیدگاه ماکرو] از اونجایی که همه منتظر تصمیم فدرال رزرو درباره نرخ‌های امروز در ساعت ۱۹:۰۰ هستن. و دارن با دید مثبت به این موضوع نگاه می‌کنن.حواستون باشه؛ امکان زیاد داره که در واقع تصمیم مهم چیز دیگه‌ای باشه. چیزی که منفیه و خلاف افکار عمومی باشه و ممکنه تأثیرات بسیار مخرب‌تری بر بازارهای مالی داشته باشه. :cross_mark:

عالی تحلیل کردی آرمان

1 لایک

سپاس بیکران از بنده نوازیت آقا…:folded_hands:t2::rose:

1 لایک

البته این تحلیل من نبود بله ترجمه‌ای از یک تحلیل در روزنامۀ ایتالیایی بود.:slightly_smiling_face: احساس کردم میتونه مهم باشه؛ برای استفادۀ هم‌میهنامون به اشتراک گذاستمش.

2 لایک‌کرده

به تایم ایران دقیقا چه ساعتی میشه؟ من بیت‌کوین اهرمی دارم میترسم لیکویید بشم:cry:

1 لایک

با درود و احترام.

بی نهایت شرمنده‌ام که دیر پیامتتون دیدم.
متأسفانه اگه به پست‌های قبیلم هم توجه می‌کردید؛ شاید زودتر از اینها متوجه موضوع می‌شدید.
در هر صورت پوزش می‌خوام