سلام
لطفا یکی یه راهنمایی دقیق با یه راهکار ساده بده واسه خرید این ارز حقیقت یه سری ها مثل من نه زبان خوبی دارن نه تجربه کافی
خیر ببینید الهی یه کمکی هم به ما بکنین
سلام
تو صرافی هات بیت ثبت نام کن بعد تتر از صرافی ایرانی انتقال بده به هات بیت و همونجا بخر
از هات بیت خرید کنید نه کین تایگر
داداش من خودم همین الان از صرافی bkex خریدم… برو نصبش کن بعد از ثبت نام میزنی روی گزینه deposit… بعدش ارزusdt رو انتخاب میکنی و کدش رو بر بستر trc20 انتخاب میکنی و کپی میکنی… بعدش میری صرافی ایرانی انتقال تتر رو بازم بر پایه trc20 انتخاب میکنی بعد لینک رو پیست کن و انتقال رو بزن… بعد ک نشست توی حساب bkex راحت ارز کیشو رو انتخاب کن وخرید بزن… تمام… امیدوارم فهمیده باشی
سلام میتونید از صرافی okex صرافی خارجی بخرید البته با فیلتر شکن به هیچ عنوان با آی پی ایران وارد نشید
با آی پی هر کشور وصل نشید با یه آی پی مثلا آلمان تا آخرش آیپی آلمان چون خطر اینکه با آی پی کشور دیگه ای وصل بشید و موجودیتون رو بلوکه کنه
صرافی هات بیت نصب کن برو اونجا خرید کن
ورود به صرافی هات بیت
انتقال تتر trc20 به این صرافی
در قسمت ترید انتخاب کیشو و خرید آن
برای انتقالش از bkex به تراست والت , ۱۲ میلیارد واحد کارمزد زده، راه دیگه ای نیست اینهمه کار مزد نخواد؟؟؟؟
تحریم مگه نبودین نیاز ب ی IPثابت داره ؟
دوست من اطلاعات نداشته باشی تو این عرصه زمین میخوری، برای خرید این توکن هم باید انگلیسی بلد باشی تا حدودی چون باید از صرافی خارجی خرید بزنی
ولی اگه بخوام راهنماییت کنم میتونی بری صرافی ایرانی مثل …ثبتنام کنی و اونجا تتر بخری، بعدش میری صرافی bkex که با ایرانیها مشکل نداره اونجا هم ثبتنام میکنی و تتر رو انتقال میدی به اونجا، از bkex میتونی با تتر این توکن رو بخری
این موضوع به صورت خود کار بعد از 2 روز بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.