زیکش ZEC دوباره در حال داغ شدنه! ![]()
پس از یک افزایش انفجاری از 308 دلار به 580 دلار، خریدارآ با قدرت از ناحیۀ حمایتی 450 تا 490 دلار دفاع میکنن. اگه این سطح همچنان حفظ بشه، مومنتوم میتونه ZEC رو، به سمت 720 تا 850 حتی 900 دلار سوق بده.
زیکش ZEC دوباره در حال داغ شدنه! ![]()
پس از یک افزایش انفجاری از 308 دلار به 580 دلار، خریدارآ با قدرت از ناحیۀ حمایتی 450 تا 490 دلار دفاع میکنن. اگه این سطح همچنان حفظ بشه، مومنتوم میتونه ZEC رو، به سمت 720 تا 850 حتی 900 دلار سوق بده.
دروغ نگو تو خودت نگه دار
میبینی 11تا داشتم اونم با باقی مانده پولم ک880ملیون بود ک ضرر کرده بودم اما 177ملیون برام باقیی موند ک 11زیکش خریدم باهاش اگه نگه داری میکردم 880ملیونم کتو این بازار ضرر کرده بودم میومد سر جایش اما متاسفانه با تحلیل های آدمهایی ک بلد نبودند فروختم و باضرر
برا همین میگم حق الناسه تحلیل الکی نزارین
فردا که چشمات و باز کردی ، خواهی دید که تحلیل الکی گذاشتم یا نه.
کاملا بهت حق میدمآ…
مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید، حق داره بترسه.
اما یاد بگیر.
وقتی مطلب اصلی و یاد گرفتی
دیگه بیخودی از چیزی نمیترسی
و به راحتی داراییت و به تاراج نمیذاری.
ممنون از اشتراکگذاری نظراتت.
موفق و بهروز باشی.
$ZEC (1D) ![]()
ارز زیکش در تایم روزانه، خیلی قشنگ داره پامپ میکنه و در صورت کلوز بالای ناحیه مشخص شده در نمودار، پامپش ادامه داره؛ واچلیست داشته باشیدش؛ بد نیست
![]()
از وقتی که بیتکوین شروع به نوسانات نزولی کرد، چندین بار از ارز «زیکش» تحلیل گذاشتم. میتونی ببینی. پیوسته هم گفتم حواستون باشه
کاش حداقل 2تا میخریدم با پولم میتونستم 2.5تا بخرم کد20تومن سود کنم حداقل ی کم از ضررم جبران بشه .واقعا حق داشتی شاید این منم ک دیگه از همه چی میترسم حتی دیگه حاضر نیستم یک تومنی از پولم کم بشه چون واقعا پولم با کارگری ب دست آوردم ک باعزار بدبختی و نون و خشک خالی خوردن ی خودرو خریده بودم که فروختم و الان خیلی حالم بده اصلا ب کل عصبانی ام .بابت اینکه زود قضاوت کردم معذرت میخام .
اشکالی نداره.
بهت گفتم که ، کاملا بهت حق میدم.
اما بدون با وجود اینکه پستی که گذاشتم و میدونم که شاید تا 850 رو پر کنه، بصورت پلهای روی 700 و 750 بدون تعصب، و در سوذ فروختم. چون یقین دارم ظرف امروز ، نهایت اوایل فردا زیکش نزولی میشه. الآن فقط یکچهارم روی زیکش هستم و بقیهش و نقد، روی تتر هستم.
یه ارز خوب دیگه معرفی کنید لطفا که سود خوب بده تا از ضررامون کم بشه
با درود .
متأسفانه با وضعیت فعلی مارکت، نقد بودن رو توصیه میکنم نه خرید رمز ارز و.
گاهی آدم کاری نکنه، بهترین کاره!![]()