سلام.
واقعاً آدم میمونه چی بگه. هرچقدر هم توقع رو پایین بیاریم، باز هم اپلیکیشن شما از پس سادهترین کارها مثل آپلود یک عکس برنمیاد. این حجم از ضعف فنی و بیتوجهی به کاربر، حتی برای یک تیم مبتدی هم قابل قبول نیست؛ چه برسد به پلتفرمی که برای خودش جایگاه قائل است.
احساس میکنم کاربران اینجا تبدیل شدهاند به موش آزمایشگاهی برای یک پروژهی نیمهجان که نه مدیریت درستی دارد، نه تیم فنی دلسوز، نه حتی کوچکترین تعهد نسبت به کیفیت.
اگر قرار بود با چنین سطحی از بیبرنامگی و بیمسئولیتی کار کنید، بهتر بود اصلاً اپلیکیشن منتشر نمیکردید. حداقل اینطوری وقت و انرژی جامعه کاربری به باد نمیرفت.
واقعاً بهتره قبل از هر ادعا، یکبار برای همیشه این مشکلات پایهای را حل کنید. چون چیزی که الان وجود دارد، نه یک پلتفرم حرفهایه، نه حتی یک محصول قابل احترام—صرفاً یک اسم بزرگ با عملکرد شرمآور.
«در اپلیکیشن هاب با مشکل جدی در بخش آپلود روبهرو هستم؛ فرآیند آپلود اصلاً اجرا نمیشود. بهناچار از طریق اپلیکیشن ارز دیجیتال وارد میشوم، اما تصاویر در آن حالت با کیفیت بسیار پایین ارسال میشوند. لطفاً بررسی کنید چرا چنین مشکلاتی در بخش آپلود بهوجود آمده و چه زمانی برطرف میشود.»
رحیم جان آپلود از طریق خود هاب چرا مشکل داره؟ میتونین تو دایرکت من ویدیو یا اسکرین ریکورد بفرستین ازش؟ چون ما هر چی تست میکنیم رو خود هاب بدون مشکل آپلود با کیفیت خوب انجام میشه.
درود بر نیمای عزیز.
آقا نیما، خواهش میکنم، خواهش میکنم فضایی رو همچون اپ قدیم ارز دیجیتال برای دیدن کلیۀ پستهای هر شخص قرار بدید. بالغ بر یک ساعته دارم دنبال یکی از پستهای خودم به انحای مختلف میگردم و پیدا نمیکنم.
درود آرمان جان
در حال حاضر با کلیک روی پروفایل خودتون اگر تحلیلی انجام داده باشید میتونید پستها و موضوعات رو ببینین ولی دسترسی راحتتر و بهتری رو سعی میکنیم در نسخههای بعدی به اپلیکیشن اضافه کنیم.
درود بیکران بر زحمتکشان ارز دیجیتال خصوصا آقا نیمای گل.
نیماجان سابقٱ اگر فردی بر روی پروفایل خودش یا هر شخص دیگری کلیک میکرد، کلیۀ پستهای ارسالی مخاطبش رو با تصاور هر پست، بطور جداگانه میدید.
اما متأسفانه در حال حاضر فقط آمار دیده میشه و بس؟!
شما بفرمایید بطور مثال آقا نیما اگر که بدونه که آرمان ۳۰ تا پست ارسالی داشته یا ۳۰۰ تا پست، چه تأثیری به حالش خواهد داشت؟!!!
جنگ
دوم اینکه، هم چنانکه آیکنی رو برای دیده شدن پستها قائل شدید، محبت بفرمایید که آیکن لایک هم بگونهای تعبیه کنید که همان ابتدا فرد بتواند با لایککردن، پست فرد مورد نظرش رو، مورد تأیید قرار بده؛ نه اینکه برای لایک یک پست، باعث بشه که پست بطور کامل در سه مرحله باز بشه. این حکایت برای رد کردن اون پست هم مصداق دارهآ… یعنی اگه میتونستید از دو استیکر یا ایموجی یا ریاکت و استفاده میکردید؛ تصور میکنم بازخورد بیشتری دریافت میشد. به عبارتی طرف پیش از اینکه به بنده یا پست ارسالیم فحش و ناسزا بگه؛ به یک استیکر بسنده میکرد و زحمات بنده رو به باد نمیداد.