اوایل که با صد دلار ۵ میلیارد شیبا خریدم ترسوها و بخیل ها میگفتن عمرا به یک ریال برسه و تو دل همه رو خالی میکردن دیدید که یک تومن رو زد هدف بعدیش ۱۰ تومن هست و تا آخر سال یک سنت رو خواهد دید. تا دوماه پیش میلیارد میلیارد می شد شیبا رو خرید الان میلیون میلیون و چند ماه دیگه هزار به هزار و روزی میرسه که صدتا صدتا میخرید و میفروشید حسرت امروز رو میخورید . من قبلا هم گفتم الان هم میگم این ارز کپی برداری دوج کوین هست مالک اصلی پشت پرده این ارز ایلان ماسک هست در پروژه دوج کوین با نهنگ ها به توافق نرسیده و این ارز را راه اندازی و از دور حمایت میکنه تمام پامپ های شیبا با توییترهای کنایه دار ایلان بود و منتظر روزی باشید که مستقیما برای شیبا توییتر بزنه .اینو نگفتم که تمام داراییتون رو بفروشید شیبا بخرید فقط ده درصد از پولی که برای درامد ارز دیجیتال در نظر گرفتید رو شیبا بخرید و هولد کنید ما که خیر دیدیم امیدوارم شما هم خیر و برکت ببینید.
بنظرت ارزfegهم همنطوریه؟
داداش چی زدی؟
الان که ارزشش صفره
کجا یک تومنه؟
داداش اگه حرفت واقعیت داره، نوش جونت. اما، توهم شانسی خریدی. مطمئنا هیچ منطقی تو خریدت نبودت.
باو شعر نگو برا خودت
یک روزم میشه که از بیت کوین گرونتر میشه و دنیا این شیت کوین طلا میگیره و میفرسته کره مریخ برای آیندگان محفوظ بشه
خدا از دهنت بشنوه
اونوقت ایلان به شما گفت من پشت پرده شیبا هستم!
من روی قیمت 0.000014 برای بعد خدمتم ۱.۹۳۳.۰۰۰ هزار شیبا خریدم و میدونم که روزی میرسه که خیلی خوشحالم میکنه دست بهش نمیزنم نگاهش هم نمیکنم و دلمم نمیلرزه اگه پرید که پرید مهم نیست
ادمین جان تایید کن عزیزم