چارت به روایت تصویر تنسور

چارت 4 ساعته تنسور به روایت تصویر. داخل یک مثلث فشرده و زیر یک خط روند مهم قرار گرفته که امکانش زیاده از بالا بشکنه. اما روی تصویر همه احتمالات درج شده و خوشحال میشم که نقد کنید. ممنون

1 لایک

جناب بهزاد ممنون از راهنماییتون میشه یه توضیح در مورد چارت تنسور بدین

1 لایک

درود به شما.طبق این چارت 4 ساعته تنسور، الان داخل یک مثلث فشرده شده هست که هر لحظه ممکنه از یک سمت اون بشکنه.معمولا این مدل الگوها را از بالای مثلث میشکونند، اما روند مارکت و یا فاند بازار هم تاثیری روی خود ارز داره. داخل این عکس 2 تا خط روند قرمز دیده میشه که اون های همون مثلث هستن و زیر هر کدومش کلوز 4 ساعته و تثبیت بده، انتظار میره در همون جهت حرکت کنه. یک خط روند معتبر در بالا با رنگ سفید مشخص شده که چندین بار بهش ضربه زده و قصد داره مقاوت را بشکنه، با هر بار ضربه مقاوت ضعیف تر میشه و امکان شکستنش هم بالاتر. موینگ 100 در تایم 4 ساعته هم فعلا نقش حمایت لحظه ای قیمت را انجام میده. 2 تا الگوی هارمونیک به نام اژدها هم داریم که اولیش اتفاق افتاده و کامل شده، عدد ها با فیبوناچی کاملا مشخص هستن به رنگ نارنجی. الگوی بعدی به رنگ زرد هست و چنانچه کامل بشه اونم یک هارمونیگ هست که به حالت w معمولا در میاد و نشانه اصلاح عمیق تر را تایید میکنه. این ها فقط الگوهای 4 ساعته هستن و در تایم فریم بلندتر ممکنه تاثیر خاصی نزارن. احساس میش بازار روی خوشش را بزودی داره نشون میده در این ماه دسامبر. امیدوارم حال دلتون خوش و روحیتون عالی باشه

2 لایک‌کرده

توضیحات عالی و کامل بود فقط اینکه فرمودین معمولا از بالا میشکنه یعنی امید به صعود بیشتره تا ریزش؟

1 لایک

خدایی ناکرده نه امید میفروشم و نه نا امید میکنم. 2 تا الگوی هارمونیک 4 ساعته داره که اینا معمولا میگن اصلاح داره و میریزه، اما خود ارز روی یک کانال حمایتی هست در روزانه که 4 بار تا الان بهش برخورد داشته و نگهش داشته. بنظرم میاد که تا 2 روز دیگه تکلیفش مشخص میشه در نهایت. تا الان مومنتوم بدی نداشته و صاحب ارز و به اصطلاح نهنگ ها خالی نکردن، چون یک دامپ میفتاد. RSi روزانه هم بالای 50 هست که اونم خوبه. اگه داری و تحمل ضرر را میتونی نگه داری، یک یا 2 روز نهایت بهش فرصت بده و یک حد ضرر اتومات روی 0.1070 بزار.0.09 یک منطقه خوبی هست که میتونه سوینگ کنی و قیمت را به بالا پرتاپ کنه. بازم این ها فقط حدسیات هست عزیز من و امکان شکستش زیاده. به ترس مارکت باور داشته باش و آدم های موفق دقیقا توی این روزها تازه میان خرید میکنند و افراد بازنده معمولا توی این وقت ها میفروشن

تحیلی INJ را ببین. من خودم یک پله امروز تازه خریداری کردم

3 لایک‌کرده

ممنون از اینکه تحلیل میزارین:folded_hands: فقط لطف کنید خیلی شلوغ پلوغ نباشه آدم متوجه نمیشه چی به چیه:expressionless_face:

1 لایک

بله چشم حتما. این را تا 1 ساعت دیگه آپدیت میکنم

1 لایک