چارت 4 ساعته تنسور به روایت تصویر. داخل یک مثلث فشرده و زیر یک خط روند مهم قرار گرفته که امکانش زیاده از بالا بشکنه. اما روی تصویر همه احتمالات درج شده و خوشحال میشم که نقد کنید. ممنون
جناب بهزاد ممنون از راهنماییتون میشه یه توضیح در مورد چارت تنسور بدین
درود به شما.طبق این چارت 4 ساعته تنسور، الان داخل یک مثلث فشرده شده هست که هر لحظه ممکنه از یک سمت اون بشکنه.معمولا این مدل الگوها را از بالای مثلث میشکونند، اما روند مارکت و یا فاند بازار هم تاثیری روی خود ارز داره. داخل این عکس 2 تا خط روند قرمز دیده میشه که اون های همون مثلث هستن و زیر هر کدومش کلوز 4 ساعته و تثبیت بده، انتظار میره در همون جهت حرکت کنه. یک خط روند معتبر در بالا با رنگ سفید مشخص شده که چندین بار بهش ضربه زده و قصد داره مقاوت را بشکنه، با هر بار ضربه مقاوت ضعیف تر میشه و امکان شکستنش هم بالاتر. موینگ 100 در تایم 4 ساعته هم فعلا نقش حمایت لحظه ای قیمت را انجام میده. 2 تا الگوی هارمونیک به نام اژدها هم داریم که اولیش اتفاق افتاده و کامل شده، عدد ها با فیبوناچی کاملا مشخص هستن به رنگ نارنجی. الگوی بعدی به رنگ زرد هست و چنانچه کامل بشه اونم یک هارمونیگ هست که به حالت w معمولا در میاد و نشانه اصلاح عمیق تر را تایید میکنه. این ها فقط الگوهای 4 ساعته هستن و در تایم فریم بلندتر ممکنه تاثیر خاصی نزارن. احساس میش بازار روی خوشش را بزودی داره نشون میده در این ماه دسامبر. امیدوارم حال دلتون خوش و روحیتون عالی باشه
توضیحات عالی و کامل بود فقط اینکه فرمودین معمولا از بالا میشکنه یعنی امید به صعود بیشتره تا ریزش؟
خدایی ناکرده نه امید میفروشم و نه نا امید میکنم. 2 تا الگوی هارمونیک 4 ساعته داره که اینا معمولا میگن اصلاح داره و میریزه، اما خود ارز روی یک کانال حمایتی هست در روزانه که 4 بار تا الان بهش برخورد داشته و نگهش داشته. بنظرم میاد که تا 2 روز دیگه تکلیفش مشخص میشه در نهایت. تا الان مومنتوم بدی نداشته و صاحب ارز و به اصطلاح نهنگ ها خالی نکردن، چون یک دامپ میفتاد. RSi روزانه هم بالای 50 هست که اونم خوبه. اگه داری و تحمل ضرر را میتونی نگه داری، یک یا 2 روز نهایت بهش فرصت بده و یک حد ضرر اتومات روی 0.1070 بزار.0.09 یک منطقه خوبی هست که میتونه سوینگ کنی و قیمت را به بالا پرتاپ کنه. بازم این ها فقط حدسیات هست عزیز من و امکان شکستش زیاده. به ترس مارکت باور داشته باش و آدم های موفق دقیقا توی این روزها تازه میان خرید میکنند و افراد بازنده معمولا توی این وقت ها میفروشن
تحیلی INJ را ببین. من خودم یک پله امروز تازه خریداری کردم
ممنون از اینکه تحلیل میزارین
فقط لطف کنید خیلی شلوغ پلوغ نباشه آدم متوجه نمیشه چی به چیه![]()
بله چشم حتما. این را تا 1 ساعت دیگه آپدیت میکنم