تحلیل pump: هدف صعودی ۴۰٪ به سمت ۰.۰۰۴۰۸۰$ 📈

سلام

حمایت‌ها و مقاومت‌های روی چارت بر اساس داده‌های قبلی و کندل‌های هفتگی مشخص شده‌اند.

اگر PUMP/USDT در صرافی BYBIT بتواند از این حمایت آخر نگهداری کند، پتانسیل حرکت صعودی به میزان ۴۰٪ به سمت سطح ۰.۰۰۴۰۸۰ دلار منطقی به نظر می‌رسد.

همانطور که در نمودار مشخص شده، حفظ این ناحیه کلیدی می‌تواند زمینه‌ساز حرکت بعدی باشد.

2 لایک‌کرده

اول تشکر کنم از
ولي هیچ ایراد نداره که کپي از جایي TWiew باشه…
ایراد این‌جاست که شما فقط کپي کردي نه زمان رو مشخص کردي نه نقاط فلان رو نه هیچ رو نه …
بد نیست خبررساني اما نه این‌طور نامفهوم و لِنگ در هوا
کِي مي‌شه 0.0040 که ما بفروشیم یا کي بخریم که بفروشیم که نه‌خریم توو سود سوخت شیم !!!
نکن وقتي پشت متني نیستي که از خودت نیست

5 لایک‌کرده

قصدم حال بد‌کني نیست یا مچ‌گیري و حوصله بحث هم ندارم
خاک پاتم هستم
اما جماعتي نمي‌تونند هزینه‌ی یک پیش‌بینی اون‌وري رو دیر و زود بدن. شما Past مي‌کني و ميري… نه این نیست راه‌ش
بهترین روش رو روزبه اعلام مي‌کنه :light_blue_heart::four_leaf_clover:
ممنون از شما :four_leaf_clover:

4 لایک‌کرده

سلام ممنون میشم از کی جن هم تحلیل بزارید سپاس :folded_hands:

2 لایک‌کرده

سلام آقای اسدی عزیز از kGEN هم تحلیل بزارید ممنون

1 لایک

خب چي شد پس 0.0040 رفتیم توو سوخت
با یه خداحافظي خوشحال‌مون کن مردش نیستي پشت مطلب جعل‌ت‌ نیستي تعویض‌کاري نه مهندس
:cross_mark::cross_mark::cross_mark:

1 لایک

سلام آقای اسدی خواهش میکنم از کی جن و زربرو هم تحلیل کنید :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

لطفاً تحلیل ADIXرو هم بزارید

چشم بررسی میکنم براتون

ادعایی ندارم که تحلیلام رو خودم میذارم.

خب هموني هم که ادعا مي‌کني که ادعا نداري مال خودت نيست و باز از ‍میم مالکیت برای تحلیل (تحلیلام؟) منم مي‌دونم از خودت چیزي نداري! همون تحلیلات که جعل مي‌کني رو هم بلد نیستي
این اکانت‌های فیک‌ت رو هم جمع کن از این‌جا بیش‌تر از سن‌ت‌ ناشي هستي
برات مهم نيست مردم ضرر کنند؟ نه نیست نمره و امتیاز و این چیزا رو دوست داري شما همستر هم تحلیل مي‌کني؟
:enraged_face::enraged_face::enraged_face: جمع کن کاسه کوزه‌تو‌‌

1 لایک

جای دیگه ببر بررسی کن با بدل‌هات
بدلیجات فکري !!!

1 لایک

تو رو خدا آقای اسدی میشه هیومنیتی پروتکل با جلی مای جیلی یه تحلیلی بزارید الان هیومنیتی پروتکل اومده پایین موقعه خرید هست یا جلی مای جیلی از پول خودم ظرر زیادی کردم کارگرم حداقل کمی از ضررم برگرده

گم شو آقای اسدي چند تا سیم‌کارت داري داداش ؟

بعد هر کدوم از اکانت فیک‌هات‌ ازت چیزي مي‌خوان جوابشونم نمیدي :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
ناشي
تو جواب خودتم نمیدي :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

موندم چرا همه این فیلک‌ها که از شانس و اقبال والات‌ داف هم هستند توی این صفحه از تو آدم الکي تحلیل مي‌خوان، توو صفحه بیت نیستي چرا ندیدمت :rofl::rofl::rofl::rofl:
این آرزو و اون آنجل و کاربر ملتمس تازه وارد و (خودتي با هم شبا کجایید؟