جویندگان راه طلا، حواس ها جمع! در این چارت بسیار معتبر، دامیننس USDC.D هنوز محدوده خطرناکیه. باید ببینم قصد داره تسلیم بشه یا نه. من این چارت را قبلا آپلود کردم و میدونم که 99 درصد افراد اینجا اطلاعی از دامیننس usdc.d ندارن و فقط دامیننس تتر را دنبال میکنند. چرا این از تتر بهتره؟ چون بزرگان کریپنو به این سمت سویچ کردن و اینکه نسبت به تتر نویز و صدای کمتری داره برای رصد بازار. خودتونم باید حتما زیر نظر بگیرید. اگه این نمودارش اصلاح بده، رشد نجومی خوبی را ما بزودی میبینیم. و اما بالعکسش هم اتفاقات خوبی در راه نیست. پس دوستان ما با احتیاط همه جوانب را در نظر داریم.اخبار مثبت مثل بزرگترین تزریق نقدینگی که چند روز پیش اتفاق افتاد و توقف انقباظی پول از مارکت. کم شدن نرخ بهره و … ، در کنارش هم سیگنال ماهانه منفی داریم از مکدی روی بیت کوین که دفعه قبل حدود 60 درصد قیمت بیت کوین را به پایین پرت کرد. خوب با این وجود حواس ها جمع و درگیر اخبار زرد بقیه نشیم و در ترس بقیه بخریم و در خوشحالیشون بفروشیم. یادتون باشه حد ضرر بزارید اگه توان موندن ندارین برای لانگ بلند مدت و برای خودتون استراتژی خروج با سود را برنامه ریزی کنید.آرزو میکنم حداقل یک نفر اینجا یک چیز مفید را یاد بگیره و من جسارت نمیکنم که خودم را از کسی بالاتر ببینم.پس ما در این ماه کریسمس را داریم و شاخص مثبت M2 و پایان احتمالی جنگ روسیه.امیدوارم بازار خرسی را یکم عقب بندازن، نهایت از ماه سوم سال 2026 و شروع بازار خوب بعدی حدود سال 2032 هست طبق یک چارت قدیمی که قبلا توی صفحه زیکش توضیح دادم/چشما باز و نرید دوباره چند روز بعد که رشدی کرد بیاین بگین الان چی بخرم؟ اگه اهل ریسکی باید توی همین بازار قرمز وارد بشی دیگه!!! آرزوی موفقیت برای همه عزیزان و خوشحال میشم دیدگاه و نقدی کنید
ممنون آقا بهزاد .میشه ی خواهش بکنم ازتون .لطفا لطفا لطفا ارز tradoorهمونی که لوگوش ■■■ هست .ی تحلیلی کنید ![]()
![]()
![]()
1 لایک
در ساده ترین شکل ممکن این ارز الان روی حمایت روزانه و اوردر بلاک خوبیه و به نظر میاد فروشش تموم شده. دفعه قبل روز یکشنبه استارت زد و این دفعه شاید امروز که جمعه هست استارتش را شروع کرده باشه. بازم عزیز این پیشنهاد خرید نیست و با استراتژی خودت حد ضرر و حد سود بزار که خدایی نا کرده ضرر نکنی. با اصلاح بیت کوین بهتر رشد میکنه
@upcrval + چارت بالا برای شما هست عزیز. ببخشی که نمیتونم عدد ورود و یا خروج تعیین کنم. آرزوی جیب سبز برای تو ![]()
1 لایک
ممنون دوست من مطلبت عالی بود
1 لایک
ممنونم که کامنت گذاشتی و خوشحالم که مطلب مفیدی برات بوده. فدا