تحلیل شیبا و زمان مناسب خرید

من بعنوان کسی که بالای یک ماهه این ارز رو دارم و حتی با وجود ریزشش توی سود هزار درصدی هستم بهتون چندتا نکته رو میگم
یک اینکه ارز های جدید مثل شیبا زیاد با تحلیل تکنیکال جلو نمیرن و چیز های دیگه مثل فاند ها و یه توییت هست که میتونه باعث رشد چند صد درصدیشون بشه پس اگه قصد خرید شیبا رو دارید زیاد دنبال تحلیل و این چیزا نباشید اصطلاح معروف ریسک بیشتر پاداش بیشتر راجع به همچین ارز هایی صدق میکنه بیشترین چیزی که میتونه باعث رشدش بشه در آینده چیز هایی مثل صرافی خود شیبا یا همون شیباسواپ و توکن سوزی که با توجه به تعداد بالای ارز احتمالش زیاد هستش و بحث مارکتینگ هستش بعنوان مثال یه توییت از ایلان ماسک نهایتا میتونه دوج رو سی درصد تکون بده اما با یه توییت ایلان شیبا با توجه به نوپا تر بودن و مارکت کپش و البته ریزش هایی که داشته راحت میتونه صد درصد بزنه قطعا موقع راه افتادن شیباسواپ هم پامپ شدیدی در راه هستش اما باید خیلی حواستون به نقطه ورود و خروج باشه مثلا نظر شخصیم این هست که این دو روز که شیبا در حال رنج زدن هست و نوسان شدیدی نداشته تایم مناسبی جهت ورود زدن هستش و اگر قرار بود بیشتر ازین ریزش کنه تاحالا ریخته بود
نکته بعدی این هستش که شیبا وقتی تعداد هولدر هاش کمتز از دویست هزار تا بود به رکورد قیمتیش که بیش از دو برابر قیمت فعلی هست رسید و امروز هولدر هاش از چهارصد هزار تا رد شده که با توجه به این قیمت نشون میده که تعداد نهنگ های شیبا بسیار کم شده و این هم نشونه مثبتی جهت ورود هستش اگه شرایط کل بازار به این صورت ریزشی نبود احتمالا الان شیبا به سقف قیمت قبلی خودش برگشته بود با توجه به خبر های مثبتی که این چند روز ازش منتشر شده درکل اگر قصد هولد حداقل دو سه ماهه دارین فقط به نقطه ای که ورود میکنید دقت کنید خیلیا موقعی که ارز صد درصد مثبت شده وارد میشن که قطعا ریسک از دست دادن سرمایتون رو زیاد میکنه و میزان سودتون در آینده رو تخت تاثیر قرار میده حتی با دید بلند مدت اما همچین شرایطی بنظرم تایم مناسبی جهت ورود هستش برای همتون جیب پرپولی آرزومندم :rose:

توكن جديد مثل شيبا خبر داري به ماهم بگو.. ادمين تاييد كن

یه بار چارتش رو نگاه کن ولی با دقت ببین تحلیل برداره یا نه :wink:

عزیز توکن جدید زیاد هست و خریدشون یجورایی ریسکه ممکنه بزنه شانست مثل من بشه وقتی شیبا رو خریدم واقعا انتظار همچین رشدی ازش نداشتم البته که سر ریزشی که داشت واقعا روحیه خودم رو داغون کرد و همین الان نزدیک 600 میلیون از دست دادم البته که ضرر از سود بوده اما نمیشه ناراحت نبود دیگه اگه قصد هولد داری که شیبا بنظرو ارز خوبیه و طبق پیش بینی ها راحت میتونه به 0.0001 برسه تا یکی دو ماه بعد ینی حداقل 8 برابر نقطه فعلی ارز های جدیدم میتونی توی توییتر راحت پیدا کنی ولی بعنوان نصیحت از برادر کوچیکترت بهت میگم خیلی هیجانی عمل نکن امروز نمونش با یه توییت ایلان ماسک ارز استاربیس نزدیک به چهار هزار درصد پامپ شد و بعد نزدیک به 70-80 درصد از اوجش ریخت فکر میکنی داستانش چیه یه نهنگ وارد میشه خرید میکنه و پامپ‌ شدید بعدم یهو خروج میزنه و یه دامپ شدید شیبا هم تا حدودی اینجوری بود اوایلی که داشتم من حتی تا دو هفته دو هزار دلارم شده بود هزار تا این ریزشی که شیبا کردم تحقیق کنی میبینی نمیشه گفت کار نهنگا بود خروج 1.2 میلیارد دلار پول بخاطر فروش پنج درصدی ویتالیک بود که خب طبیعتا پشت بندش خیلیام ترسیدن و فروختن اما الان با توجه به تعداد هولدر ها و خبر هایی که این دو سه روز اومد احتمال رشد مجددش واقعا زیاده من خودم دو‌ هزار تام رسید به چهل و پنج و برنداشتم خیلیم داغون شدم بخاطرش اما هنوزم که روی بیست هزار تام خوشحالم و هولد کردم قطعا توی یک ماه نمیتونستم از هیچکدوم از ارز های معروف تر همچین سودیو بگیرم بهرحال من ریسک کردم رو شیب و جواب گرفتم شمام ممکنه ریسک بکنی رو یکی از ارز های جدید دیگه و سود بگیری ولی یه تارگتی واسه خودت مشخص کن و خروج بزن طمع زیاد میتونه کار دست آدم بده چون واقعا میم کوین ها هیچکدوم کم ریسک نیستند واقعا هم نمیتونم چیزی بهت معرفی کنم چون ممکنه باعث فحش و لعنت به خودم و خانواده ام بشم ولی نظر شخصیم نه بخاطر اینکه فکر کنی چون خودمم دارم این هستش که با تحقیق خودت الان تایم مناسبی واسه ورود‌ به شیبا هستش ایشالا که حسابی سود‌ کنی ازش

Pit بخرpit… kishu