ترا (لونا) 🚀 پتانسیل رشد ۲۰ برابری

به نظر من زمان مناسبی برای لونا فرا رسیده تا یک حرکت صعودی قدرتمند را شروع کنه. بر اساس تحلیل فعلی، احتمال دارد این ارز دیجیتال از سطح ۰.۰۸ دلار به سمت ۱.۵۰ دلار حرکت کنه که یک رشد حدود ۲۰ برابری رو نشون میده.

این سناریو البته نیاز به تأیید حجم معاملات و شکست سطوح مقاومتی کلیدی داره، اما ستاپ معاملاتی جالبی برای هولدرها و معامله‌گران میان‌مدت محسوب میشه.

اگر قصد ورود دارید، حتماً مدیریت ریسک رو رعایت کنید و از حد ضرر مناسب استفاده کنید. بازار آلت‌کوین‌ها همیشه پر از فرصت و البته نوسان هست.

اگر این تحلیل براتون مفید بود، حمایتتون انگیزه‌بخشه:

3 لایک‌کرده

سلام این ارز لونا الان موقعیت اش چجوریه خوبه یا نه تقریبا کی ممکنه صعودی بشه آیا احتمال صفر شدن وجود داره من هیچی از این بازار نمیدونم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

دوست عزیز الان در حال صعوده، اما در مورد اینکه چه زمان بفروشید خودتون تصمیم بگیرید، احتمالا تا حدی که گفتن میرسه و ممکن هم هست نرسه باید شرایط رو بسنجید

1 لایک

من که صعود نمیبینم کجا صعود کرده شما فرمودین الان در حال صعودی تا چه قیمتی میرسه

میشه خواهش کنم یک تحلیل درست و دقیق و به طور واضح که من متوجه بشم بزارین و بگین به چه قیمتی میرسه

بابا تا اینجا ایولا داری

دوست عزیز اگر تصویری که آقای اسدی گذاشتن رو با دقت نگاه کنید متوجه میشید که در سمت چپ قیمتها نوشته شده، قیمت کادر قرمز رنگ برای همون موقع است که ایشون این تحلیل رو گذاشتن و با کادر سبز قیمت احتمالی رو نشون دادن. صعود یک قیمت به این معنا نیست که در همون روز جهشی تا اونجا میره، صعود معمولا به شکل پله ای بالا میره چون مدام مقدار خرید و فروش تغییر میکنه و در غیراینصورت اون الگوها ساخته نمیشه.

من بخاطر این گفتم شروع شده که یک مرحله از صعود رو انجام داده بود و حتما همون موقع متوجه شدید که قیمت بالاتر از قیمت تصویر آقای اسدی بود و اون موقع در حال اصلاح ب

تهاجمی بالا رفتن خیلی به ندرت پیش میاد، اما در حالت معمول یک ارز به دلایلی شروع به صعود میکنه وقتی به یه حدی میرسه نوسان گیرها برای سودگیری شروع به فروش میکنن و فشار فروش وارد میشه اگر مقدار فروش بیشتر بشه قیمت افت میکنه که اینجا میگن وارد اصلاح شده( قیمت مقاومتی)

وقتی پایین میاد دوباره میخرن و باز قدرت میگیره و بالا میره( قیمت حمایتی)

رویه به همین شکل ادامه داره

مگر اینکه خرید بیش از فروش نشه و از نقطه حمایتی پایینتر بره و اینطوری ممکنه نتونه صعود رو ادامه بده و نزولی پیش بره.

دوستان بر اساس خبرها و تغییراتی که سازندگان میدن و بخصوص بر اساس الگوهای کندلها و…. تشخیص میدن

ممکنه این تحلیل به خوبی پیش بره و ممکن هم هست شکست بخوره، هیچ تضمینی نیست، همه بستگی به رفتار بازار داره که قابل پیش بینی نیست،

بخاطر همین معمولا وقتی به سطح مقاومت میرسه میفروشن که در سطح حمایتی اگر موفق به صعود شد باز خرید کنن چون حتما وارد اصلاح میشه گاهی کم( در مدت کوتاه و نوسان کم)و گاهی زیاد.

اینکه به اشباع رسیده یا نه و اینکه الان فروشنده ها قویتر هستند یا خریداران رو میتونید از روی الگو متوجه بشید که این خودش مبحث جداست.

من خودم تازه کارم و حدود یک ماهه وارد این بازار شدم، امیدوارم توضیحاتم به دردتون خورده باشه

موفق و پرثمر باشید

2 لایک‌کرده

خوبه آدم وقتی چیزی رو بلد نیست در موردش نظری نده

بر اساس کدوم تحلیل الان موقعیت مناسبیه برا لانگ اونم رشد بیست برابری ؟!!! حتی یه کانال ساده نتونستی بکشی؟! میای یخ چیزی شوت میکنه گرفت مبگی دیدی گفتم نگرفت هم میگی تحلیله و ممکنه فیلد بشه؟!!! همون حقته پولاتو هی بدی صرافی