آپدیت کوتاه مدت تنسور

تنسور در یک الگوی تکرار شونده سقف و کف نزدیک قرار گرفته. به احتمال یقین نهایت در 4 روز آینده از این بلاتکلیفی در خواهد آمد. عدد های روی چارت نشان دهنده نقدینگی بالا در اون منطقه هست. الان فشردگی خیلی زیادی را داره و امیدوارم که به سمت بالا فنر آزاد شود. روزهای حساب شده، با توسط به خود نمودار تنسور بدست اومده در گذشته. دایره زرد منطقه ای هست که از بلاتکلیفی باید در بیاد :melting_face:

1 لایک

اون 4روز آینده قرار به روند نزولی ادامه بده ؟!

1 لایک

عزیز لطفا به چارت دوباره نگاه کن. من با خط زرد توضیح دادم که چنانچه بیاد زیر 0.1080 این الگوی کف و سقف نزدیک کلا از دست رفته و میتونه اصلاح های عمیق تری را شروع کنه. اگه پایینتر بیاد، باید دونبال اوردر خوب برای بازگشت و حمایت بگردیم

1 لایک

پس امیدی بهش نیست فک میکنم توربو بهتر از این تنسور باشه ، درکل ارزی که پامپ میشه سخته سقف جدیدتر بزنه

2 لایک‌کرده

حیف پول و وقتی که واسه این آشغال گذاشتیم:face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth:

1 لایک

نمیخام نا امیدت کنم، ولی دفعه بعدی لطفا سمت ارزهایی که به nft مربوط میشن به هیچ عنوان نشو. این ها دیگه فسیل شدن

1 لایک

امیدوارم حداقل یک پامپ فیک بزنه، با یک درصدی بیای بیرون و الفرار

1 لایک

حتمااااا والا میدادم با این پول کار میکردن ماهی 40_50 تومنم گیرم میومد این ارز فلان شده فقططط ضرر زد

1 لایک

عزیزم، نیروی خدمانی خاستی ، من ساعت بیکاری فعلا زیاد دارم. چایی و کافی هم خوب دم میکنم. آشپزی و رانندگیم هم خوبه

1 لایک

:rofl::rofl:اختیار دارین این همه حسنات و وجنات چه فایده راهتون دوره:grinning_face:

2 لایک‌کرده

بهزاد داداش اگه زحمتی نیست توربو یه تحلیل بزار

1 لایک

چرا نمیگی تنسور و توربورو سر به سر کنن شاید سود کردن

2 لایک‌کرده

سرویس خدمات آنلاینم دارم. آموزش بلندر یا بدبخت کردن خودت با ارز دیجیتال :sweat_smile:

1 لایک

چارت خوبی تشکیل داده در روزانه. موینگ 50 را هم پس گرفت. ببین فقط در آر اس آی روزانه که فلش زرد زدم، اون خط را بشکنه خیلی خوبه، و بعد تارگت هایی که اول در سر راهش هستن را هم مشخص کردم

دیگه اون آموزش نمیخاد خودم بلدم چه جوری خودمو بدبخت کنم:grimacing::neutral_face::woman_facepalming:

1 لایک

ولمون کن داداش همین تنسور واسه هفت جد و آبادم بسه پولمو پس بگیرم ازش از دنیای کریپتو خدافظی میکنم سرویس شدیم:folded_hands:

1 لایک

یک رازی را بهت بگم تینا: هر کی یکبار اینجا خرید و فروش کنه تا آخر عمرش معتاد شده. بازار کریپتو از هر موادی و هر کازینویی اعتیادش بیششتره، حالا شاید نه بگی، ولی خیلی ها رفتن و دوباره برگشتن. یکیش خود من :melting_face: :rofl:

2 لایک‌کرده

بله کاملا باهاتون موافقم، ولی من سعی میکنم پولی تو حسابم نزارم بمونه که وادارم کنه برگردم به این قمار خونه:woozy_face:

1 لایک

سلام خسته نباشید طبق تحلیل درستی که در مورد زیکش انجام داده بودیدامروز نگه چارت یک ساعته کردم و فنجان رو تشکیل داده ولی دسته رو هنوز نه میشه لطف کنید و بگید تا کجا اصلاح داره و دسته فنجان تشکیل میشه ممنون میشم

2 لایک‌کرده

درود بهت عزیزم. این الگوی تایم 1 ساعته بیشتر همون W هست که معمولا بعد از بازکشت از یک قیمت درست میشن حالا با شکلک های مختلف که نشونه های صعودی هستن. چنانچه زیکش از این قیمت بیاد بالا، دیگه الگوی فنجان در تایم 4 ساعته کنسل هست و همون W درسته. بعد اینکه الگوی جذاب فنجان و دسته در تایم هفتگی هست. اون را ببین که با چارتش گذاشتم. چنانچه اون اتفاق بیفته، اول باید سمت 700 دلار حرکت کنه که این در میان مدت هست و سریع نمیتونه اتفاق بیفته. چنانچه ما 1 درصد از همینجا سریع به سمت زیکش بریم، اونوقت اوضاع بر عکس میشه و باید دنبال معامله فروش باشیم. بزاریم بازار و نموداراش حرکت کنند و ما م به قیمت روز نون بخوریم

2 لایک‌کرده