ستاپ شورت ترا (لونا) از مقاومت کلیدی

ترا (لونا) به یک مقاومت مهم در سطح ۰.۲۹۷۴ دلار نزدیک می‌شه، سطحی که تاریخچه قوی در رد قیمت و فشار فروش داره. احتمال دارد یک حرکت شکار نقدینگی و رد شدن از این ناحیه، یک اصلاح چند هفته‌ای رو ایجاد کنه.

:bullseye: تارگت‌های شورت:
T1 → ۰.۱۶۸۹ دلار
T2 → ۰.۱۰۰۶ دلار

ساختار چارت یک الگوی سقف پایین‌تر (lower-high) رو قبل از یک شکست احتمالی نشون می‌ده — این یک ناحیه شورت با احتمال بالا محسوب میشه :police_car_light:

بر اساس این تحلیل، اگه قیمت از مقاومت رد بشه، می‌تونیم انتظار حرکت نزولی قوی به سمت تارگت‌های مشخص شده رو داشته باشیم.

اگر این تحلیل براتون مفید بود، حمایتتون انگیزه‌بخشه!

1 لایک

سلام ممنون از تحلیلتون. با توجه به اینکه به طور پله ای سطح های 0.12 - 0.16 - 0.20 و 0.24 رو رد کرده، 0.30 سنت هم تاچ میکنه درسته؟

سلام آقا اسدی ارز لونا کلاسیک رو چطور می‌بینید من روی 0/0053 خرید کردم

سلام استاد واقعن رحمت به اون شیری که خوردید بقران بجان یه دونه بچه معلول دارم خیلی شما کارتون بی نظیره واقعن رو هوا حرف نمی‌زند با استفاده از دانش وتجربیاتتون نظر میدید واقعن خسته نباشید استاد اسدی من شما رو نمی‌شناسم ولی به شما وتحلیلهاتون بخدا ایمان دارم واقعن دقیق و بی نظیر احسنت ایشالا که موفق و پیروز باشید

به به رفیق، دمت گرم.
احتمالش هست که تاچ کنه، ولی همون‌جا احتمال رد هم بالاست. تصمیم نهایی با خودته، حواست به سرمایه‌ت باشه.
مخلصیم.

استاد سلام، الان tp دوم هم زد برمیگرده یا ادامه میده

سلام. ببین دوست عزیز، لونا کلاسیک با لونای جدید (Terra 2.0) که تو تحلیلم صحبت کردم فرق داره. لونا کلاسیک (LUNC) بعد از کرش اون فاجعه‌بار توی ۲۰۲۲، بیشتر یه کوین میم‌وار شده با کامیونیتی قوی ولی ریسک خیلی بالا.

خریدت روی ۰.۰۰۵۳ الان تو حدود ۵۰-۶۰ درصد زیره. صادقانه بگم، این کوین بیشتر پامپ و دامپ میخوره تا تحلیل تکنیکال درست و حسابی. اگه قراره نگهش داری، حتما استاپ لاس مشخص کن و بیشتر از اون چیزی که طاقت از دست دادنش رو داری، توش نمون.

بازار رحم نداره، خصوصا با این کوین‌های هایپی. مدیریت سرمایه رو سفت بچسب :bullseye:

ممنون از لطفتون، ولی واقعاً نیازی به این همه تعریف نیست رفیق :folded_hands:

من فقط یه تریدرم مثل بقیه، فقط تجربه‌هام رو به اشتراک میذارم. بازار هیچ‌وقت قطعی نیست و هر تحلیلی احتمال خطا داره — مهم اینه که مدیریت سرمایه رو سفت بچسبی و استاپ لاس رو رعایت کنی.

لونا الان توی یه ناحیه حساس قرار داره، اگه حجم فروش بخوره و از مقاومت رد بشه، احتمال اصلاح بالاست. ولی تا زمانی که شکست تأیید نشده، هیچ‌چی قطعی نیست.

موفق باشی و حواست به ریسکت باشه :handshake:

سلام، ببین رفیق این بستگی به واکنش قیمت به تارگت دوم داره. اگه حجم فروش سنگین بیاد و کندل رد شدن قوی بزنه، احتمال ادامه مسیر نزولی هست. ولی اگه کف سازی کنه و پولبک بخوره، ممکنه یه اصلاح صعودی موقت داشته باشیم. من خودم استاپم رو جابجا می‌کنم و منتظر تایید بازار میمونم. مارکت رحم نداره، همیشه باید با احتمالات حرکت کنی نه قطعیت.