سلام دوستان! اگرچه تحلیل قبلی من روی زیکش به دلیل شکست ناحیه ابطال، بیاعتبار شد، اما زیکش همچنان نشون میده که قصد جدی داره برای حفظ روند صعودی. علاوه بر این، ریزش اخیر یک بازگشت عالی از ناحیه حمایت بود که تأیید میکنه میتونیم انتظار داشته باشیم ZEC حتی بالاتر از تارگتهای قبلی حرکت کنه.
تو پست قبلی، مطمئن بودم که زیکش رو در ۴۸۰ خواهیم دید (با تارگت کششی ۵۱۰)، اما درباره تارگت بالاتر شک داشتم. الان اون شکها کاملاً از بین رفتن — متقاعد شدم که به ۵۱۰ میرسیم و احتمالاً فراتر هم میریم. دارم تارگتهام رو بالا میبرم!
تارگتها:
• تارگت ۱: ۴۸۰
• تارگت ۲: ۵۱۰
• تارگت ۳: ۵۴۰
ناحیه ابطال: ۴۳۰
اگر قیمت زیر این سطح بشکنه، سناریوی صعودی باطل میشه.
همیشه با حد ضرر مناسب معامله کنید و ریسکتون رو مدیریت کنید!
نظر شما چیه — آماده صعود بعدی هستید؟
اگر این تحلیل براتون مفید بود، حمایتتون انگیزهبخشه که محتوای بیشتری تولید کنم.
من خودم جز بعضیا نه هستم ولی به عنوان کسی که چند سال تو این بازار گیر کردم تجربه ثابت کرده تا وقتی یه ارز رو نفروشی ضرر نکردی و همون لحظه که فروختی تازه ضرر برات ثبت میشه!
کاش همون موقع نمیفروختی و صبر میکردی چون با فروختن مطمئنا نتونستی ضرر ۲۰۰ تومنی رو جبران کنی ولی قانون این بازار برای ارزهای درست و حسابی کف و سقف زدن های پی در پی و مطمئن باش همون ارزی که میخری ۱ دلار و میشه ۲۰ سنت دوباره به ۱ دلار خودش برمیگرده و حتی بالاتر و دوباره این چرخه تکرار میشه و تکرار میشه!
و اما در مورد زیکش که یکی از ارزهای بسیار آینده دار بازار هست و هم سقف های خیلی بالاتری براش اتفاق میفته ..
من خودم یه زمانی روی ۳۶ دلار خریدم و روی ۲۷ فروختم ولی خب الان فهمیدم که بی تجربگی اون موقع چه ضرر سنگینی رو بهم تحمیل کرد ..
حالا هم ارز خوب رو پیدا کن و در کف منطقی بخر و صبر کن و به موقع و بدون طمع زیاد بفروش ..
هیچ وقت هم استرس ریزش هارو به خودت راه نده چون هرچی داری رو به خاطر همین موضوع از دست میدی ..
الانم نمیگم بخر یا بفروش فقط میگم درست و منطقی تصمیم بگیر و صبر و طمع رو در نظر داشته باش