تحلیل زیکش zec + سیگنال فروش در تایم 15دقیقه 🚀

سیگنال معاملاتی زیکش ZEC / USDT به تتر.

نوع پوزیشن و معامله: فروش

قیمت ورود: $ 454.45

:bullseye:اهداف کسب سود (خروج جزئی)

هدف اول: $446.88

هدف دوم: $439.40

هدف سوم: $430.54

هدف چهارم: $419.74

حد ضرر: $472.80

اهرم پیشنهادی: 5X - 10X

تحلیل : زیکش ZEC در بازه زمانی ۱۵ دقیقه
زیکش بعد از دیپورت واضح از ناحیه عرضۀ 464~472 دلار، ساختارش به سمت پایین تغییر کرده و سقف‌های پایین‌تری تشکیل داده. یعنی علاوه بر فشار نزولی زیادی که نشون می‌ده؛ حمایت کلیدی روزانه در 451.50 دلار رو هم شکسته. از طرف دیگه در RSI هم واگرایی نشون میده. ضمن اینکه حجم نقدینگی هم زیر قیمت فعلی، کاملاً با سطوح اهداف نزولی ما هم‌گراست:

446.88→ اولین جذب نقدینگی

439.30← ناحیه ادامه

430.54→ نقدینگی بیشتر

419.74← هدف نزولی نهایی

گرچه یه حسی بهم میگه : 403.03← هدف نزولی نهاییه.

در هر صورت شکست به زیر 450 دلار احتمالاً حرکت نزولی به سمت اهداف 2 و 3 رو تسریع می‌کنه.

:construction_worker:t2:توصیه‌های ایمنی جهت مدیریت معامله :

در هدف اول = برداشت سود جزئی، و انتقال حد ضرر(SL) به نقطۀ سر به سر. اگه حرکت قیمت به سمت اهداف عمیق‌تر سوق پیدا کرد، حد ضرر رو دنبال کنید؛ و در صورت برخورد به حد ضرر، ورود مجدد ممنوع. قبل از هر نوع ورود مجدد، ساختار نزولی باید تأیید بشه، بعد ورود کنید‌.

4 لایک‌کرده

پیرو سیگنالی که صبح حضورتون تقدیم شد؛ دقیقا تا نزدیکای تارگت چهارم رفت، اما اون و تاچ نکرد؛ و روی ۴۲۲.۴۱ برگشت.:white_check_mark:

ببخشید میشه سه میلیون ازش بخرم فقط

1 لایک

خواهشا جواب بدید بمن ممنون، سه میلیون زیکش خریدم امروز یکم سبز شد بازم رفت تو ضرر کمک کنید خیلی علاقه دارم بخدا به ترید

1 لایک

با درود و احترام.

خب دوست عزیز … چرا نشه؟

شما در این مارکت، از حداقلی که عمومٱ صرافی مجاز کرده (فکر کنم صرافی ایرانی ۵۰۰ هزار تومن، و صرافی خارجی ۵ تتر)؛ شما میتونی روی هر ارزی ، سرمایه‌گذاری کنید.

اشکالی پیش نمیآد. فقط باید بدونید که چه‌زمانی باید به ارز مورد دلخواه‌تون ورود و یا سر‌بزنگاه از اون خارج بشید. همین.

رضاجان، داداش گلم

بنده هیچ ادعایی بابت تریدری و تحلیل‌گری و اینجور چیزها ندارم.

اما حسب تجربه، برای شما و عزیزانی چون شما یه توصیه‌ی برادرانه دارم:

هیچ‌وقت با احساساتت معامله نکن، مخصوصاً وقتی تازه‌واردی.

ضرر بخشی از بازیه، نه نشونه‌ی شکست.

اول یاد بگیر، بعد سرمایه‌گذاری کن؛ بازار همیشه موندگارتر از فرصت‌های زودگذر ماست.

به‌جای دنبال‌کردن سیگنال و هیجان، روی آموزش و صبرت سرمایه‌گذاری کن; اونجا سود واقعیته.

یادت نره داداشم: سودِ پایدار از ذهنِ آروم و برنامه‌ریزی میآد، نه از عجله و ترس از جا موندن.

امیدوارم درست راهنماییت کرده باشم.:slightly_smiling_face::white_check_mark:

1 لایک

روی 391 جمع میکنه مجدد حمله اینبار بسمت 515 و اصلاح مجدد روی 405 زیکش محکومه به فتح هزار دلار به بالاست. کانال نهنگهارو ببینید روزانه چه حجم سنگینی معاملات داره. خریدهای سنگین پی در پی

1 لایک

با درود و احترام.
دوست من افتخار دادید و نظر ارزشمندتون و اینجا به اشتراک گذاشتین. قدردان این حسن محبت شمام.

جهت اطلاع عموم همراهان گرام، می‌خوام خواهش کنم منبع مورد نظرتون رو (کانال نهنگ‌ها) ارائه کنید تا عزیزان خودشون رأسٱ بررسی کنند و نیازی به واسطی همچون بندۀ نوعی نباشه که زمان رو از دست بدن.
سپاس

1 لایک

یادم رفت بگم که : کاملٱ باهات موافقم. یعنی تصور می کردم تا حوالی ۴۰۰ بیاد اما بعد بررسی مطالب شما و دیدن چارت زیکش، موافقم که میتونه حتی ۳۹۰ و تاچ کنه و دوباره برگرده در کورس صعودی.

اشتباهٱ ۳۸۰ ، ۳۹۰ در شده که اصلاح می‌کنم.

1 لایک