سلام دوستان
برای افرادی که نسبتاً تازه وارد بازار ارز دیجیتال شدن و مقدار مشخصی سرمایه روی چند ارز مختلف دارن و قصدشون نگهداری میان مدت تا بلندمدت هست، به نظر شما کدوم گزینه بهتره؟
نگهداری توی صرافیهای ایرانی یا خارجی
استفاده از کیف پولهای نرم افزاری مثل Trust Wallet یا MetaMask
یا کیف پول سخت افزاری (سرد)
هدفم اینه که هم امنیت بالا باشه، هم اگر لازم شد بتونن راحت معامله انجام بدن.
خوشحال میشم اگر تجربه یا نظر تخصصی دارید به اشتراک بذارید.
توصیه میشه اگه شما ایران زندگی میکنی در صرافی ایرانی نگه داری نکنی! اخبار بد زیادی دارن و از کیف پول استفاده کن. برای کیف پول گرم یا همون نرم افزاری، اگه چنانچه برات روزی مبلغ ارزی اومد، به هیچ وجه بهش دست نزن و نفروش و کلا بهش کاری نگیر. مراقب کلمات رمزت هم باش که از دست ندی
خیلی باعث ناراحتیه که مردم یک کشور به پلتفرمهای خارجی حتی با ریسک بسته شدن اکانت اطمینان بیشتری دارن
اولا صرافیهای ایران فقط فکر سودجویی هستند و کاربران اصلا براشون اهمیت ندارن،
دوما اگر اینجا اتفاقی بخواد بیوفته به وسعت کل صرافیه که دست هیچ کس به جایی بند نیست، ولی صرافیه خارجی حداقل بلاکت میکنه و هر موقع محدودیت یا تحریم یا.. برداشته بشه مردم به اکانت و مالشون دسترسی پیدا میکنن.
ضمنا این یکی دو روزه از دو صرافی البانک و کوینکس سوال کردم و قبلش هم گفتم من ایرانی هستم و میخوام در همین مورد سوال کنم اگر با فهمیدن این موضوع قراره اکانتم رو ببندید بگید خودم جمع کنم و برم
ولی گفتن اصلا اینطور نیست و اینها شایعه است که معمولا توسط خودشون منتشر میشه، گفتن شما میتونید با خیالی آسوده فعالیت کنید و حتی احراز هویت کنید و از همه خدمات استفاده کنید، اگر یک زمانی هم قرار باشه دسترسیه کاربران ایرانی قطع بشه به هیچ وجه بدون اطلاع قبلی چنین کاری انجام نمیشه،
نه جانم اتفاقی نیوفتاده، فقط من یک سال دادگاه رفت و آمد کردم تا بانک کمتر سرم کلاه بزاره و دسترسیم به اینترنت و صرافی و… چند دور قطع شده که کسی هم پاسخگو نبود، همونطور که ارگانهایی همانند بانکها و اداره آب و برق و گاز و مخابرات و.. پاسخگو نیستند، فقط مونده آتش نشانی و نیروی انتظامی هم جواب تلفنها رو ندن که تازه همه بفهمن شیر تو شیره
صرافی های ایرانی ، بعضی هاشون ورشکسته شدن و یا با تاخیر زیادی کم کم پول یا ارز مورد نظر را انتقال میدن! فقط 2 یا 3 تا صرافی ایرانی دیگه مونده که هنوز ورشکسته نشدن و در واقع کلاه برداری نکردن. چون اون ها میان با وسیقه های مردم معاملات فیوچرز باز میکنند و اکثرا هم لیکوید میشن و همه چیز را از دست میدن. بعد باید یا بیمه کم کم پول را ازاد کنه که خیلی طول میکشه و یا خود صرافی اعلام ورشکستگی میکنه که پول ملت هم بلوکه میشه و باید روند دادگاهیش انجام بشه که سالیان زمان میبره. نکته صرافی خارجی چنانچه ایرانی ها را تحریم کنه، قبلش با ایمیل و اخبار هشدار میده که تا فلان تاریخ یا احراز هویت کنید و یا ارزهای خودتان را جا به جا کنید که کاملا اوکی هست. صرافی l bank تا الان با ایرانی ها مشکلی نداشته.
درسته عزیزم مجبورم پیگیر باشم، کار من با اینترنته( نه اینکه کار کریپتو باشه، کارهایی مثل تولید محتوا و ادیت و… ) و هر موقع برق یا نت قطع میشه خیلی آسیب میبینم، وقتی باعث میشه کل زحمات چند ساعتم به فنا بره خیلی خشمگین میشم و از چندین بار یکبارش رو زنگ میزنم و شاکی میشم
بخاطر همین میدونم امسال اصلا جواب تلفنها رو نمیدادن
ولی خب این فقط مشکل من نیست
البته سیم رابط برای پاوربانک و مودم گرفتم که هر موقع برق رفت اینترنت داشته باشم، ولی قطع شدنش کافیه که زحمات آدم از بین بره