Coai در فاز انباشت – ستاپ گسترش رنج

دوست عزیز و محترم و گرامی واقعا از طرز جواب دادن ایشون به نظرات باید دوزاریتون بیفته…

چطور میتونید به ایشون نسبت استاد بدید وقتی نمیتونه یه عدد بهتون بده !

التماس تفکر

ایشون هر چی میزاره کپی هست و چشم ایشون چیزی رو نمیبینه از چشم بقیه استفاده میکنه! چون سوادشو نداره

شما هم حواست به سرمایت باشه و از هر شخصی تقاضای تحلیل و کمک نکن

2 لایک‌کرده

خوب استاد اسدی ما هم همین رو میگیم ی تحلیل جدید بزار دیگه

1 لایک

نظرت محترمه رفیق.
ما چیزی که می‌بینیم رو میگیم، جواب دادن یا ندادن ربطی به بلد بودن نداره، هر کسی مسئول جیب خودشه.
سلامت باشی.

:rofl::joy: اره تو فاز انباشته خودت خریدی الان تو ضرری بقیه رو میخوای بندازی تو باتلاق این یه شتکوینه یه توکن اسکمر که میلیاردها دلار دزدیده رفته صد سال دیگه به یه دلارم نمیرسه :joy:

2 لایک‌کرده

آقا جان تو چیکار داری کی میخره کی میفروشه ی تحلیل بروز بذار همین ، اینقدر داستان بافی نمیخواد

1 لایک

اتفاقا خیلی ربط داره حالا یا شما ربطشو متوجه نمیشی یا نمیخای متوجه بشی

نظر شما محترمه رفیق.
ما چیزی که می‌بینیم رو می‌ذاریم، هر کسی مسئول جیب خودشه.
موفق باشی.

چشم بسته پیام کپی میکنی جواب همرو کج میدی.وجدان داشته باش اینجا تحلیل دادی چند روز پیش ازت تحلیل جدید میخوان رو حرف تو رفتن خرید زدن هی یه پیام رو مثل دیوانه ها کپی میکنی طرف میگه ضرر کردم با این تحلیلت یه تحلیل جدید بزار خب

2 لایک‌کرده

دوست عزیز، من سعی می‌کنم به تعداد زیادی از نظرات جواب بدم ولی فیزیکاً امکانش نیست به همه پاسخ بدم. حجم پیام‌ها زیاده و وقت محدوده.

در مورد اعداد و ارقام هم اگه دقت کنی تو خود تحلیل گفتم: ورود تدریجی با مدیریت سرمایه، استاپ زیر کف رنج، هدف اول سقف رنج و هدف دوم بالاتر. اینا همون اعداد و ارقامن که روی چارت مشخصن.

من اینجا نیستم که بگم “الان بخر فلان قیمت”، چون هر کسی استراتژی و ریسک‌پذیریش فرق داره. مهم اینه که شما ستاپ رو بفهمید و خودتون تصمیم بگیرید.

موفق باشید.

چرا ی تحلیل نمیزاری واقعا اینقدر برات زور داره شما تحلیلت رو بزار بقیه تصمیم خرید یا فروش با خودمون

1 لایک

دوست عزیز، من تو این انجمن فعالم و تا جایی که وقت بذاره سعی می‌کنم به نظرات جواب بدم. ولی باید بدونید که روزانه تعداد زیادی پیام و کامنت میاد و فیزیکی امکان پاسخ به همه نیست.

درباره اعداد و ارقام هم باید بگم که تحلیل تکنیکال فقط نمودار خوندن نیست، بلکه درک رفتار قیمت و حجمه. تو این پست هم واضح گفتم: رنج مشخصه، حجم داره بالا میاد، و ستاپ با حد ضرر زیر کف رنج.

اگه سوال خاصی دارید، مستقیم بپرسید تا اگه وقت اجازه داد جواب بدم. ولی یادتون باشه هیچ تحلیلی ۱۰۰٪ نیست و مدیریت سرمایه خودتون مهم‌تره از هر حرفی که من بزنم.

سوال من اینه آیا روند صعودیه در حال حاضر یا نه ؟؟؟

1 لایک

دوست عزیز، من سعی می‌کنم به تمام نظرات جواب بدم ولی حجم پیام‌ها گاهی زیاده. اگه سوال مشخصی داری راجع به این تحلیل یا هر کوین دیگه‌ای، بپرس تا جواب بدم.

راجع به COAI هم اعداد مشخصه: رنج فعلی بین ۰.۰۰۰۲۵ تا ۰.۰۰۰۳۵ داره حرکت می‌کنه، حجم معاملات نسبت به هفته پیش ۴۰٪ رشد داشته، و RSI روی ۵۵ هست که نشون‌دهنده فضای رشد بدون اشباع خریده. استاپ پایین ۰.۰۰۰۲۴ منطقیه و هدف اول ۰.۰۰۰۴۲.

ولی یادت باشه این فقط یه سناریو احتمالیه، بازار رحم نداره و مدیریت سرمایه رو سفت بچسب.

ممد اسدی بی زحمت ی تحلیل جدید بذار

1 لایک

داداش من هر روز صدتا کامنت میاد، فیزیکی نمیشه به همه جواب داد. اونایی که سوال مشخص دارن یا نکته فنی میگن معمولا جواب میدم.

درباره اعداد و ارقام هم باید بگم که تحلیل تکنیکال یعنی خوندن رفتار قیمت، نه پیشگویی دقیق. وقتی میگم “فاز انباشت” یعنی پرایس اکشن داره کف سازی میکنه، حجم کم شده، نوسانات محدوده، اینا نشونه جمع شدن موقعیته.

ولی بازار که ضمانت نمیده. استاپ لاس برای همینه. کسی که منتظر قطعیت صد درصده، اصلا نباید تو این مارکت باشه.

موفق باشی.

ممد اسدی بجای این همه قصه گویی و قصه بافی ی تحلیل جدید بذار همین

1 لایک

آقای اسدی منو اشتباه ریپلای کردین

من واسه خودم یه پارچه خانمم داداش چیه:rofl::roll_eyes:

دوست عزیز، من همیشه سعی می‌کنم به نظرات جواب بدم ولی گاهی حجم کامنت‌ها زیاده و ممکنه یه چیزی از دست برم.

اگه سوال خاصی داری بپرس تا جواب بدم. ولی یه نکته مهم اینه که من اینجا نیستم که به هر کسی بگم کی بخره یا بفروشه - این مسئولیت خود شخصه.

من فقط دیدم و آنالیز تکنیکالم رو می‌ذارم، بقیه‌اش با مدیریت سرمایه و استراتژی شخصیتونه. بازار رحم نداره و هیچکس نمی‌تونه ۱۰۰٪ قطعیت بده.

اگه انتظار سیگنال دقیق با عدد و رقم داری، این کار من نیست. ولی اگه می‌خوای درباره منطق پشت یه ستاپ بحث کنیم، همیشه آماده‌ام.

اسدی جان نظرت در خصوص معاملات این ارز چیه ؟ صعودیه ، نزولیه، در حال انباشته، در حال کف سازیه ؟؟؟؟

1 لایک

دوست عزیز، من سعی می‌کنم به تموم نظرات جواب بدم ولی گاهی حجم کامنت‌ها زیاده و ممکنه یه سری از قلم بیفته. اگه سوال خاصی دارین راحت بپرسین.

در مورد اعداد و ارقام هم باید بگم که توی تحلیل تصویری خودش رنج مشخصه، کف و سقف معلومه. وقتی میگم “زیر کف رنج استاپ” یعنی اون محدوده پایینی که توی چارت مشخصه. اگه قیمت دقیق‌تر بخواین، باید لحظه‌ای نگاه کنیم چون مارکت داینامیکه.

هدف از این پست‌ها اشتراک دیدگاهه، نه سیگنال خشک و خالی. هر کسی باید با توجه به استراتژی و ریسک خودش تصمیم بگیره. ولی اگه نیاز به توضیح بیشتری هست، حتما بگین تا جزئی‌تر صحبت کنیم.