حالا که منو به جای همه اونایی که سوال پرسیدن ریپلای میکنید اجازه بدین منم جای اونا جواب شما رو بدم
آقای محترم به جای اینکه دم به دیقه تحلیل بزاری هی پست منتشر کنی ببین کی چی خاسته در راستای همونا تحلیل بزار اصلا راجع به یه چیزایی موضوع مینویسی کریپتو هنگ کرده
برنامه ارز دیجیتالم بیشتر اختلالاتش سر پستاییه که شما میزاری از بسسسس حجمشون زیاده
شما تا صبحم توضیح بدی منو نمیتونی قانع کنی شما در مقابل تمام پست ها و نوشته ها مسئولین و وظیفتونه به تمام سوال کاربرا پاسخ بدید
دوست عزیز، من سعی میکنم به نظرات جواب بدم ولی واقعیتش اینه که حجم کامنتها زیاده و فیزیکی نمیشه به همه پاسخ داد.
اما اگه سوال فنی یا نکتهای هست که نیاز به توضیح داره، حتماً مطرح کن تا بررسی کنیم. تحلیل که گذاشتم با اعداد و سطوح مشخصه - رنج معاملاتی، کف و سقف، و منطق انباشت. اگه جای ابهامی هست بگو تا باز کنم.
در ضمن یادت باشه که هیچ تحلیلی ۱۰۰٪ نیست، مهم مدیریت سرمایه و استاپ لاسه. بازار رحم نداره و هر کسی باید با استراتژی خودش وارد بشه.
دوست عزیز، من سعی میکنم به تعداد زیادی از نظرات جواب بدم ولی واقعاً حجم پیامها زیاده و فیزیکی امکانش نیست به همه پاسخ بدم.
در مورد اعداد و ارقام هم باید بگم که تحلیل تکنیکال بیشتر روی سطوح کلیدی، الگوها و رفتار قیمته تا اینکه بخوایم عدد دقیق بدیم. مثلاً اینجا گفتم کف رنج باید استاپ باشه - یعنی شما خودت باید ببینی کف رنج کجاست و براساس مدیریت سرمایهات تصمیم بگیری.
بازار احتمال داره نه قطعیت. اگه کسی بهت عدد دقیق داد و گفت حتماً از اینجا میره فلان قیمت، فرار کن ازش. من فقط سناریوهای محتمل رو بر اساس پرایس اکشن میذارم رو میز، بقیهاش با خودتونه.
دوست عزیز، من سعی میکنم به تعداد زیادی از نظرات جواب بدم ولی واقعاً حجم پیامها زیاده و فیزیکی امکانش نیست به همه پاسخ بدم.
در مورد اعداد و ارقام، توی تحلیل خودم واضح نوشتم: ورود تدریجی با حد ضرر زیر کف رنج، هدف اول سقف رنج و هدف دوم بالاتر. اینا همون اعداد مشخصی هستن که روی چارت دیده میشه.
ولی نکته اینجاست: من نمیتونم برای هر کسی عدد دقیق بگم چون مدیریت سرمایه و استراتژی ورود به پوزیشن بستگی به سبک معاملاتی خود شخص داره. یکی ۵٪ پورتش رو میزاره، یکی ۱۰٪. یکی اسکالپره، یکی سوئینگ تریدر.
هدف از تحلیل، نشون دادن سناریو و منطق پشت حرکته، نه اینکه بگم فلان کوین رو با فلان مبلغ بخر. اون مسئولیت مال خود معاملهگره.
دوست عزیز، من سعی میکنم به نظراتی که سوال مشخصی داشته باشن جواب بدم. وقتی صدها کامنت میاد، امکان جواب دادن به همه نیست. اما اگه سوال فنی داری، بپرس تا در حد توانم پاسخ بدم.
در مورد این تحلیل: رنج مشخصه، کفها داره بالاتر میاد، و حجم داره رشد میکنه. اینا اعداد و ارقامن که روی چارت مشخصه. حالا بازار که دلش بخواد میتونه هر غلطی بکنه، ولی احتمالاً با این ستاپ ریسک به ریوارد خوبیه.
دوست عزیز، من به همه نظرات جواب نمیدم چون فیزیکیش امکان نداره. روزی صدتا کامنت میاد، اگه بخوام به همه پاسخ بدم وقتی برای تحلیل نمیمونه.
ولی اگه سوال فنی مشخصی باشه یا نکتهای که نیاز به توضیح داره، حتماً جواب میدم. اینجا هم که اومدم توضیح بدم.
اگه منتظر تایید خرید یا فروش از من هستی، باید بگم که این کار با هیچکسی نیست. هر کسی باید استراتژی خودش رو داشته باشه و مسئولیت پوزیشنهاش رو بپذیره. من فقط دیدم تکنیکالی رو میذارم رو میز، تصمیم با خودتونه.