تحلیل ترس و طمع و سطوح کلیدی بیت‌کوین و اتریوم در بازار کریپتو

همراهان گرام، سلام، سلام.:hand_with_fingers_splayed:t2: امروز حالم خیلی خوبه؛ کوکه کوکم:wink::grinning_face_with_smiling_eyes: بریم ببینیم خدا چی می‌خواد برامون…

«ترس شدید» به معنای «خرید خودکار» نیست

:bar_chart:بیت‌کوین در حدود ~۸۵.۸ هزار دلار معامله میشه (-۳٪ در ۲۴ ساعت)، اتریوم ~۲۹۳۵ دلار (-۴–۵٪)، ریپل ~۱.۸۹ دلار (-~۵٪). کل ارزش بازار کریپتو در حدود ۳.۰۳ تریلیون دلاره (-~۲.۹٪ در ۲۴ ساعت)، تسلط بیت‌کوین ~۵۶.۷٪.

شاخص ترس و طمع کریپتو هم که به ۱۶ رسیده و ترس شدید رو نشون می‌ده.:zipper_mouth_face:

کاری که امروز انجام می‌دم:

:green_circle: من جهت بازار رو تعیین و تضمین نمی‌کنم — نوسانات بازار، ناشی از تیترهای خبریه. فقط موقعیت‌های A+ روی ارزهای اصلی (BTC/ETH) زیر نظر می‌گیرم.

:red_circle:آلت‌کوین‌ها تصادفیه! بگیر نگیر داره؛ پس = لغزش + تله. وگرنه که ENA هست! از همین‌جا هم که بخرم؛ میره برای دو برابر شدن!:wink:

:green_circle: اگه سطوح کلیدی رو بشه تمیز پس بگیریم → میرم خرید سریع. (به پست‌آی قبلیم یه نیگا بندازی؛ سطوح کلیدی رو می‌بینی).

:red_circle:اگه حمایت‌ها شکسته بشن → هج/فروش در بازگشت‌ها، سود سریع.

حالا… سطوحی که زیر نظر دارم:

:green_circle: بیت‌کوین: ۸۵ هزار دلار به عنوان خط «از دست نده» / ۸۹–۹۰ هزار دلار برای تغییر مومنتوم.

:green_circle: اتریوم: حمایت ~۲.۹ هزار دلار / ۳.۰۵–۳.۱۰ هزار دلار برای تغییر روند.

قاعده بازی رو که فراموش نکردی:exclamation_question_mark:

اول سرمایه‌ت و حفظ کن — بازار وقتی آماده باشه؛ خودش بهت سود تعارف می‌کنه.:wink::face_blowing_a_kiss:

4 لایک‌کرده

درود،تحلیلتون رو راجبGHIBLIمیفرمایید

1 لایک

اونوقت کی میگی کی هست دیگه

1 لایک

سلام وقت بخیر آقای کیانی،بازار پنجشنبه جمعه بازهم ریزش داره؟یا ریزش دیشب و امروز پیش خور شدن خبر ژاپنه؟صبر کنم تا جمعه و نقد بمونم یا امروز خرید کنم؟ممنون میشم پاسخگو باشید.

1 لایک

با درود و احترام.

راستش و بخواید:

:downwards_button:با شروع هفته،فشار فروش زیادی به مارکت وارد شده و بیت کوین به کانال 85 هزار دلار سقوط کرده.

:cross_mark:آلت کوین‌ها هم همگی در حال اصلاح سنگین هستن و بعضاً کف‌های جدید ثبت کردن.

:money_with_wings:از طرف دیگه، دلار هم که خیلی بالاتر از انتظار رفته بود، به همراه طلا، تکنیکالشون نشون میده که باید اصلاح داشته باشن.

:red_circle:متأسفانه این هفته هم، دیتا مهمی رو در پیش داریم و مارکت نوسان سنگینی رو میتونه تجربه کنه.

حالا… با این وضعیت شما چی توقع داری بهت بگم؟!

بگم نخر، قطعٱ بازار اصلاح داره… خب بهترین وقت خرید توی کف‌‌های ارزهاست، خب اصلاح تتر و کجای دلم بذارم:exclamation_question_mark: اگرم که پولت ریال باشه که ، خودش میشه قوز بالا قوز:double_exclamation_mark:

والا وضعیت خیلی بدیه. بهتره خودت تصمیم بگیری.
ابن حرفم و توصیه مالی ندون اما… اگه جات باشم، الآن با توجه به ریزشی که بیت و آلت‌کوین‌ها کردن، و تتر هم داره میره تو اصلاح، از ارزهای قوی مثله، بایننس‌کوین و اتریوم خریدم و میزدم. و نگاه به اصلاح بیت‌کوین تا حوالیه، ۸۲۰۰۰ دلار نمی‌کردم. دیگه خود دانی…

2 لایک‌کرده

با درود و احترام

واقعٱ منظورت و از جمله‌ای که نوشتی، متوجه نشدم:exclamation_question_mark:

ممنون از پاسخگوییتون، راستش من همیشه روی ارزهای اتریوم و گاهی وقتا سولانا هستم،ریسک میم کوین و شت کوین به جون نمیخرم،پولم ریاله،اگر بیت کوین تا آخر هفته بازهم اصلاح کنه اتریوم و سولانا هم ریزش دارن؟واقعا سردرگم شدم.

1 لایک

با درود و احترام.
راستش و بخوای، پشت سیستم نیستم و برام خیلی سخته که بتونم با موبایل برات نمودار تحلیلی، تقدیم کنم. اما از اونجایی که ارز شناخته‌شده‌ای نیست و حجم آنچنانی هم نمی‌خوره، الآن که از الگوی وج نزولی خودش خارج شده، و یه کوچولو (صد و خورده‌ای درصد) افزایش داشته، من جات باشم می‌فروشم. چون هر صعودی، یه نزولی هم داره.

اما اگه از ابتدا و در گرونی خریدی، محکومی به نگهداری. دیگه خود دانی…

1 لایک

با درود مجدد.

به تحلیل جدید بیت‌کوین ارائه شده از یکی از اساتید، (آخرین پست بنده) حتمٱ دقت بفرمایید.

1 لایک