🚨تحلیل پرچم نزولی در بیت‌کوین و پیش‌بینی حرکت قیمتی 🚨

:police_car_light:پرچم نزولی:exclamation_question_mark:

:chart_increasing: یه الگویی تو تحلیل تکنیکال کلاسیک وجود داره به نام پرچم یا وج یا کنج(Wedge) که انواع اون رو در تصویر بالا می‌بینیم.

:globe_with_meridians: در حال حاضر،بیت کوین هم همین وضعیت رو داره و می‌تونه به اندازه میله پرچم،اصلاح کنه.

:red_circle:این اصلاح،میتونه تا کانال 70 هزار دلار هم ادامه داشته باشه.

:megaphone:نکته ای که هست،ما نمیخوایم بگیم که این الگو قطعا تکرار میشه و اصلأ در مورد سبک کلاسیک نمیخوایم صحبت کنیم.

:bell:اما باید تمام احتمالات رو بررسی کرد و باید برای اون آماده بود.

:police_car_light:اگر به تحلیل تکنیکال کلاسیک مسلط هستین،خودتون هم از این نگاه،بررسی کنید.(استاد‌فدوی)

4 لایک‌کرده

:chart_decreasing:تحلیل و بررسی بازار بعدازظهر امروز ۱۶ دسامبر ۲۰۲۵

BTC: ۸۶,۳۹۷ دلار

ETH: ۲,۹۳۰ دلار

شاخص ترس/طمع: ۱۱ (ترس شدید)

BTC.D: ۵۹.۲۴٪

:chart_increasing: نبرد امروز حول ناحیه حمایت ۸۵ هزار دلار متمرکزه — سطح کلیدی که BTC قبلاً یک جهش ملایم در اون نشون داده. اما من کماکان مطمئنم (پیرو تحلیل ارائه شده) که بازار هنوز در حال اصلاح شکست پرچم نزولیه، گرچه برگشت موقتی به مرز پایین‌تر اون ساختار هم قبل از ادامه روند، ممکنه.

:backhand_index_pointing_left:t2:شاخص ترس و طمع مدتیه که در سطوح شدید قرار داره و بسیاری از تحلیلگرآ این رو به عنوان نشونه‌‌ای برای برگشت سریع قریب‌الوقوع تفسیر می‌کنن.

اما من یه تفسیر دیگه‌ای از این موضوع دارم. به نظر من، بازار هنوز روند کلی رو صعودی می‌دونه و ضعف فعلی رو هم بیشتر به دید یک اصلاح می‌بینه، نه تغییر روند.

دقیقاً به همین دلیله که ترس ممکنه هنوز به اندازه کافی شدید نباشه. اکثر افراد هنوز انتظار قیمت‌های بالاتری رو از بازار دارن. ترس و تسلیم‌شدن واقعی رو احتمالاً فقط زمانی خواهیم دید که بیت‌کوین BTC زیر ۸۰ هزار دلار — یا حتی ۷۰ هزار دلار — سقوط کنه. اونجاست که احساسات (هیجان و ترس) واقعاً خودش و نشون میده.

1 لایک