دوستان من حدود یک ماه و نیم پیش با ۶۰ میلیون وارد شدم. ۱۰ روز پیش به ۱۰ میلیارد تومان رسید. ۳ میلیارد تومان سودمو خارج کردم و ۷ میاردم شد دو میلیارد. ۲ میلیار تومان دیگه با وجود ریزش ارز دارم . من به این ارز به شدت اعتقاد دارم. زندگیمو عوض کرد. میخوام بگم شیبا شاید چند وقت بی حرکت باشه ولی پامپاش یک روزس. یهو در عرض چند ساعت چندین برابر میشه و حیرت زدتون میکنه.
قوه تخیلت رو دوس دارم
داش چطور حساب کردی من 80ملیون از این توکن رو دارم الان شده 18ملیون . به قول شما 10روز پیش میشده 56ملیون . چطوری حساب کردی . اگر بگی صرافی خارجی خریدی خب منم صرافی خارجی وقتی پایین بود خریدم ولی اندازه 60ملیون که بخام به توکن تبدیل کنم نداد . یعنی اون قدر توکن نمیداد شما چطور خریدی میشع توضیح بدین
همینکه در عرض یکماه ۶۰ میلیون شما شده ده میلیارد یعنی باید از این ارز دوری کنند
زندگی تو را متحول کرد زندگی هزاران نفر را نابود میکنه
درضمن پست این سودی که کردی اه و ناله هزاران نفر است
لطفا دروغ نگین مردم رو حرفاتون حساب میکنن و به اشتباه میرن
شما تو کمترین حالت ۱ خرید زده باشی تو بهترین حالت هم ۳۶ فروخته باشی حدود دو تومن شده پولت
هفت تومن کچا بود
امیدوارم پر سود برکت باشین.
اگه این قد سود کردی که نوش جونت ولی اگه منتظری همچین سودی هستی فکر بهتره که از خواب بیدار بشی
دوست عزیز توکن هات چه مقدار بوده ادمین تایید کن
منم۱۵ میلیارد دارم وقتی رفت تو.۰۰۰۰۳۵ دلم نیومد بفروشم صبر میکنم تا یه تومن کامل بشه یه مقدارشو بفروشم وحرفم با کساییکه میان میگن شت کوین هست و ناله میکنن شیبا که از اولش سود داده مگر اینکه که تو پامپ اخر خرید زده باشند اونا هم به لطف خدا باصبر به سود میرسن دنیای ارز دیجیتال دنیای صبر است با صبر به سود میرسیم الان هم اکثر ارزها تو منفی هستن یواش یواش دارن بر میگردن و شیبا هم مثل اکثرا ارزها به آرامی سقف قبلی رو میزنه و بعدش سقف جدید رو منتظر روزی هستم که دارندگان شیب بیان و تو همین صحفه از خوشحالیشون بنویسن و منم هم خوشحال بشم هموطنم لایق بهتریناس خدا بزرگتر از اونیکه ما فکر میکنیم همگی اول سلامت بعد پرسود باشیم
من جات بودم حتما یه سگ شیبا هم میخریدم.
دقیقا با حرف موافقم چون عینا همین اتفاق هم برای من افتاده . من با ۱۲ میلیون تومن شیبایی که خریدم به یک میلیارد و سیصد میلیون رسیدم .
شما بر چ اساس این حرف می زنی خیلیا بودن قبل از عید این ارز خریدن من سراغ دارم ک ۴میلیون خرید کرده بود پولش شده بود ۱میلیارد و نیم
حداقل یه ماشینحساب میذاشتی کنار دستت، و نمودار قیمتی این چند وقت رو نگاه میکردی و بعد اینهمه خیالبافی میکردی جناب میلیاردر
سلام چطوری اینهمه فروختی؟؟
اگه بیشر از ۲ میلیارد بیاد تو کارت بانکی کلا مسدود میشی بعد هم که ارز دیجیتال غیر قانونیه؟
و چطوری فروختی با اتریوم چنج کردی یا تو هات بیت فرستادی؟
سلام به گفته هایشون شک نکنید من ۶ میلیون خرید زده بودم ۲ میلیارد شده بود ۵۰۰ میلیونش برداشتم بقیه اش را نگه داشتم تا بالا بره ولی …