درود به همه دوستان ارز دیجیتال
چارت OTHERS را تقریبا حدود شاید 2 ماه هست که دربارش صحبت میکنیم و هر هفنه یک آپدیت ازش برمیداریم. همچنان محدوده تعیین تکلیف بر روی نقطه چین سبز هست. بالای نقطه چین، نشان از بازار رنج و خسته کننده. شکست لاین زرد و بعدش سبز نشان دهنده بازار گاوی. از دست دادن نقطه چین سبز و باکس سبز، بازار رنج خرسی!
طبق دیدگاه قبل منظر واکنش خبر ژاپن هنوز هستم و تا فردا طبق تحلیل تا پنج شنبه منتظر واکنشم. چنانچه حمله بعدی به 90 هزار اتفاق افتاد و دوباره ریجکت شد، باید همون دیدگاه قبلی نزولی را دنبال کنیم.
در چارت بالا بیت کوین به یورو در صرافی کراکن را میبینیم که در کف کانال صعودی خودش قرار داره که از اول سال 2023 درست شده. الگوریتم واقعا زیبا چارت را درست کرده و واقعا گیج کننده شده. در چارت دلاری سیگنال های نزولی زیاده و در چارت یورو کف کانال رسیده که بارها حمایت شده و برگشته.در حالت حاضر بازار گیج هست و منتظر یک خبر هست که سمت خودش را تعیین کنه. همین روزها حتما خبری بزرگ خواهد آمد و مسیر شفاف میشه. راستی سال جدیدی میلادی هست و من از فردا مسافرت چند روزه خواهم داشت تا بعد از سال جدید و فقط در صورت نکته حیاتی آپدیت میکنم. امیدوارم از لحظات زندگی لذت ببرید و گاهی را به خانواده و مسافرت و طبیعت بگذرونید. با احترام ![]()