سلام و وقت بخیر دوستان بیست میلیون می‌خوام ارز بگیرم بین سوی چین لینک سولانا دوج ویف تون کوین سونیک کدام بهتره لصفا راهنمایی کنید

سلام.سلام لصفا راهنمایی کنید برای هولد میان مدت کدام ارز بهتره بگیرم.

سلام وقت بخیر ،کاردانو،چین لینک،استلار،پنکیک سواپ با مارک خرگوش..اگر بلند مدت میخوای هولد کنی چین لینک و پنکیک سواپ خوبه،البته این چهار تا ارزی که معرفی کردم زمان مشخص میکنه چقدر خوبه کاردانو تارگت اول 1,5 دلار و تارگت دوم 6 دلار و تارگت بلند مدت تا 65 دلار ،صعود می‌کنه ولی برای هولد باید صبر کنید اگر میخواهید توی 1 الی 3 ماه به نتیجه برسید کاردانو بخرید نه میخواهید بلند مدت باشه حتما چین لینک بخرید آینده این چهار تا ارز عالیه

اتریوم، بیتکوین، ریپل، سولانا، رو این ۴ تا باش، پلکانی ورود کن الان ۱ پله ورودتو انجام بده

سلام اگر میخوای موفق باشی هر ارزی که اسپات دادم مقداری بخر یعنی نقطه بکار برای خرید رسید بخر نرسید نخر الکی خرید کردن جای بد ورود کردن باعث شکستت میشه

1 لایک

آقا رحیم الان وقت خوبی برای ورود به کاردانو هست یا نه

1 لایک

شب تحلیل ارسال میکنم چندتا یی ارسال کردم باز شب یاد آوری کنید

سلام آقا رحیم بنده هم سرمایه کمی دارم شما چه ارزی و معرفی میکنید بگیرم خوب باشه

از ارزهایی ک تحلیل میزارین هم میبینم اما نمیدونم مثلا وسط ک میزارین قیمت هس نقاط ورود پایین یعنی باید منتظر باشم بیاد پایین

1 لایک

بله تحلیل ها رو ببینید رسید بخرید نقاط خوب اعلام کردم قبلش هم با بنده هماهنگ باشید